![]() |
Najjaci triler
"hej kada kroci ko srna da skociiii&@#$iiiiii" :) |
Mislim da je ovaj duet Ekrem&Purasevic totalna glupost...
|
Lik je car...
|
Moje skromno misljenje je da debilu uopste nije mesto ovde!!!
Dodato: Komentari tipa "pojavio se na televizor".Pa pojavljivanje na tv-u nije merilo uspeha.Kolko debila koji nemaju veze sa zivotom su na tv, pa ne znaju ni tri akorda da nabodu kako treba.Licno mislim da ni ovaj ne zavredjuje toliku paznju i da mu nije mesto na ovom forumu.To ti je ko kad bi za onog debila Amidzica(medo brundo)rekli da je car,kralj,peva pa ubiva.... Nema potrebe vredjati ljude!!! |
cvrca jesil primjetio da si mu posvetio paznje nekoliko sekundi... a kazes kako ne bi trebalo :))
|
Cuje se da je ekrem bio dugo u americi dok ovako nabada nas jezik kad prica:)...Izgleda da to ceka i mene a i ostale koji zive negdje po inostranstvu:lol:
|
ekrem je car .. ipak na cudan nacin je postao licna osoba .. ali snaso se :)
|
nista nemam protiv njega, niiti zelim da ga vrijedjam ali on nezna pricati ni nash ni engleski, niti je ikada znao........
|
Ja citam s vremena na vreme ovu temu da vidim sta ljudi pisu,moje licno misljenje o njemu posto ga gledamo na farmi i smejemo se njegovoj interpretaciji pevanja(pijani bugarsko americki jodl triler sa krajiskim akcentom),da je covek totalno neiskvaren i zloupotrebljen od strane manadzera kako ih on sam naziva,i ljudi koji su u njemu videli profit,da li je on covek prirodno glup,ne obrazovan,ili blago poremecen ili kako kaze Bata Zdravkovic neslana sala prirode,to ne znam,ali bolji je covek tamo na farmi od svih njih.
|
Ekrem Jevric je po mom misljenju jedna pojava,koju mozemo nazvati
recimo kao "internetski" ili "youtube incident". Ovo "incident" pisem u smislu necega sto jos nije vidjeno i drugacije je od drugih,ali na njegovu nesrecu to se desava u muzickom svijetu,gdje on realno gledajuci kao pjevac nema apsolutno nikakve kvalitete niti ima neku perspektivu. Ja bih to tretirao kao "jednokratna upotreba",jer svi njegovi nastupi i pojave u medijima sluze ljudima za podsmjeh,a ne kao izraz neke nazovi kvalitete ili necega drugog. Tu njegovu internetsku popularnost pokusavaju da iskoriste razni menadzeri, i kvazimenadzeri pa cak i samo rukovodstvo "Grand" produkcije gdje je naravno osnovni motiv da se na takvom "fenomenu" izvuce neki euro. Iako ne pratim "Farmu",znaci i tamo su ga strpali iz komercijalnih razloga, da ljudi gledaju i slusaju "to cudo". Pitanje je samo,da li je sam Jevric svjestan ko je on,sta je on i zasto je uopste on interesantan javnosti. Ja vjerujem da jeste svjestan svega,i on ide u pravcu "ako upali - dobro je", a "ako ne upali" nikom nista,i onda Ekreme idi radi "izolejsn" u Americi,ako te opet prime u tu firmu.;) Nemojte zaboraviti da je i "Lepa Brena" na prvom pojavljivanju na TV bila tretirana kao "zenska za podsmjeh i izrugivanje" a ne kao neka buduca zvijezda. Ali ona je bila mlada i imala je kvalitet. Ekrem Jevric nije mlad i nema kvalitet.... Prepusticemo vremenu da kaze svoje....;)....mada mislim da je neko ozbiljno pisanje na ovoj temi,cini mi se suvisno,ali eto ja nesto napisah. Pozdrav, |
Izolejsn haha
Postovano sa mobilnog uređaja |
Citat:
|
Nemojmo misliti da on nije shvatio marketinšku vrednost svog posebnog stila. Svestan je da ono što je prošlo u javnosti, može iskoristiti. Dakle, sviđalo se to nekome ili ne, čovek ima ,,proizvod,,+ tržište ga apsorbuje = uspeh.
|
Slazem se sa tim da sigurno nije pokvaren i da misli svakome dobro....
cini mi se da je u dusi jako dobar covjek |
Ptanje :kad je toliko uspesan zasto onda radi na gradjevini i dalje" u njujorku graaduuuu".
Dodato: ************ Dodato: Ma covek je car i super peva . |
Ma Ekrem je moj dragi kolega:)I nemo ko da ga dira:DPozz
|
Ekrem je kralj.
|
|
Dobar mu hall u ovom buretu.
|
Covjek se na brzinu pretvorio u legendu.Naj jaci balkanac u Americi.Ekrem je car.
|
Ekremu ocigledno ne odgovara rakija:DRazvalio se covek skroz!
|
@vule
posle su mi suze od smeha=)) ulepasao si mi noc ovim snimkom, sad odoh da spavam i da sanjam Vendija=)) |
:lol: Ekrem ce posle 20 i kusur godina u Njujorku jos i engleski da nauci...malo mu fali :lol: |
Ufff da sastave mene i Ekrema bi bilo pijanke i pjevanja u buradima=))
|
Po Ekremu ce se na kraju stvoriti novi muzicki pravac u Srbiji :))))
|
ovo se odnosi na ekremovo citanje pisma u farmi ... reko da ne kopiram vuletov klip/posting
svaka cast svim farmerima kako su uspeli da ostanu kul dok ekrem cita pismo ... RESPECT! ja da ve kazem ozbiljno, ja bi crko bukvalno od smeha tamo i to jos na astal!#:S pre toga bi se upiskio i ono drugo (boki13) =)) a engleski mu nije toliko loshe, ma da za 20 godine boravka u njujorku bi trebalo da bude malo bolje ... |
...evo i od mene vezano za ekrema,ovaj mi je najjaci snimak!!!!pozzz svima
|
Puno grijese muzicari u sviranju tako da Ekrem ne moze ovo da pjeva kako treba:)Kao da svako za sebe svira imam utisak ili mozda i grijesim.:confused:
|
Pa kako neces kad narod hoce to i zna sta je hit heheh....Pooz
|
E,pre 2-3 meseca sam se podsmevao ovome i na kraj pameti mi nije palo da ce se ovo Gola,gola i Kuca,pos'o svirati na svirkama,ali sam se gadno prevario...Neverovatno stvarno...:)
|
srecom jos mi niko nije to trazio,ali taman dok se zavrsi farma,bice HITOVA, :)
|
Ekrem ima novi Hit!!!
@-) evo i LIVE verzije :lol: |
Bem ti, ovaj skroz nije normalan.
|
hahhahaha kad je to bio u Igmanu :lol:
|
Heheh...ima Hare i 2 i po mjeseca! Ukucaj na facebook Igman Ilidza,imas slike.
|
:lol:
shaAAlLLaAA meni se svidja :"> |
hahahah Erko nisam vidio plakate nigdje :lol:
|
uff . tek sam cuo live-verziju ... auuu ... ovo je plafon kvalitet :lol:
|
1 Privitaka
Ekrem pretučen, pa završio u bolnici Ekrem Jevrić, zvezda Jutjuba i nedavnog rialiti programa "Farma", prošle nedelje pretučen je u centru Sarajeva, posle čega je sa teškim povredama prevezen u bolnicu. Fajl 4097 Po oporavku i izlasku iz bolnice, Ekrem je slučaj prijavio policiji. Pretpostavlja se da su mu napadači poznati, pa da razlog napada leži u nerešenim računima i dugovanjima. Prema jednoj od verzija, Jevrića su na aerodromu dočekala dvojica muškaraca i ugurala ga u vozilo, a potom odvela u nepoznatom pravcu, gde su ga pretukli i ostavili samog. Prema drugoj verziji, pratili su ga do stana njegove sestre, gde su ga oteli dok se vraćao po stvari. Posle je navodno njegovoj porodici javljeno da se Ekrem nalazi u bolnici u kojoj se pojavio sav krvav i sa teškim povredama glave. To što je Ekrem povređen, nije sprečilo neke od članova medicinskog osoblja da se fotografišu sa njim. Kako je Ekrem Jevrić državljanin SAD-a, slučaj je prijavio i američkom konzulatu. izvor: Blic 06. 05. 2011 |
Meni je on bio zanimljiv u prvo vreme ,da je bio teletabis jeste ,ali posle sam poceo ga zalim kao retardiranu osobu ...a retrdiranim osobama nije lepo smejati se.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org