![]() |
Evo malo trubace hehehe,, Cocek sam nazvao " Leskovacki i Niski merak"
Solo i terca je mariachi truba,, improvizacija je GUCA Truba,, svirano je na korg m3 dok je ritam na korg pa2 x pro... <embed src="http://www.*******.com/embed/1341198337/a93d9952" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="alway |
Oho svaka cast Kabi, ovo si odrao do jaja svidja mi se.
Pozdrav, Dell :D |
E ovo je dobar snimak.ovo ne zvuci ko zileti.
odlicno momce,samo cepaj pozdrav |
Superiska:)
|
korg18
Svaka cast druze,podrzavam te u tvom radu,svaki tvoj rad je sve bolji i bolji dugo slusam tvoje snimke,i mogu ti rijet da tvoj rad je perfekt samo nastavi i dalje,pozdrav i sve najbolje.
|
hvala ti korg018 i svima ostalima na lepim recima,, bice jos uskoro.....
|
Bravo kabi, sad sam poslusao, super je, dobro rade klavijature a i svirka je na mestu.
|
Hvala Ace,, evo josh jedan moj snimak nazvao sam ga Kabitov cocek "sladak prst"
Ritam (solo bubanj je na pa2 x pro) na korg m3 je svirano hit brass, Djumbus,picciato,slow strings, kontra gitara,brass fall,bas-JV, solo boja se zove Semer (sax), terca je ista boja semer, i druga terca je takodje sax semer,cetvrta terca je harmonika,improvizacija je takodje sax semer,druga improvizacija je svirano na yamahu-dx100 organa.. tu je na snimku isto sestra moja Snezana (sneki) koja govori ispred improvizacije jasaa kabi basal (basal na romskog znaci sviraj) hehehe.... Sve je posebno usnimano,, uzivajte kolege....... <embed src="http://www.*******.com/embed/1351049874/1fd792e2" width="420" height="250" allowfullscreen="true" |
Pa meni se svidja i ovo druze ovako sad na slusalice posebno kad ubacujes ove harmonike cas lijevo cas desno u miksu:)Imas ti smisla za miksanje svaka cast i snimci kavlitet su ti sve bolji i bolji...Vidis da moze sve kad se hoce i malo potrudi....Lijepo je i to ispalo kad ti sestra prica bravo...prava muzicki talentovana familija to se cuje...Samo nastavite tako;)Pozdav za kabija i cijelu familiju od Zeljka iz minkena
|
Nemoze da se slusa .... ******* je nalozio da moras biti ulogovan da bi mogao skidati i slusati tako da neregistrovani korisnici kao ja (a sigurno i neke druge) nemozemo da cujemo ovo bez da se uclanimo na ******* :(
|
Postovano sa mobilnog uređaja
Dodato: Hvala kolega Zeljko na lepim recima stvarno... Evo ja cu sad da postavim isti demo snimak sa youtuba zato sto kolega Ace nema pristup posto treba da se uloguje na 4sharaed.com i mnogo njih,, ja se izvinjavam moderaterima zbog dupli snimak ali moze slobodno prvi gde je na ******* da pomeru a ovaj sa youtuba neka ostane..... |
Auuuuuuuu auta man:DJel to od komsije ili kabi limuzina?Jos ljepse slusat muziku ovako kad ima sta da se vidi na video heheh...Bravo kabi..zeljko
|
hehe nije od komsije zeljko,, to je moj auto wv Phantom L V8 4.2 2004
|
Ma sve je na mestu. Cocek, cocek ali i auto bogami :)
Pozz |
Hvala Ace,, znaci nije ostar snimak kao i ranije?
|
Nije ... taman je :)
Postovano sa mobilnog uređaja |
Hvala kolega
|
Lijepo auto:)Pozdrav kabi..zeljko
|
Cao kolege,,evo me sa josh jedan demo-snimak ali ovaj put sam usnimio sa techu moga,,on je gitarista pa smo seli jedno vece i popili malo i reshili da snimimo neki duet hehe,,,
On je na solo i na kontru sa gitarom,dok sam ja tercu (gitara-boja) bas-fender,kontru sam isto odsvirao (gitara-kontra)zato sto njegova kontra nije dobro uspela tako da sam ja popunio malo,, Sve je posebno usnimljeno!! Evo izvolite:) "Niska Lepota" |
Ma sta reci nego kao i uvijek majstor je majstor cuje se da znas da sviras i da bih to trebao da bude tvoj posao,jedino mi se i dalje nesvidjaju tvoji snimci zbog toga sto budu ostri ili se to samo meni cini neznam...Inace svirka 10.Pozdrav Kabi,Zeljko hehe
|
Hvala kolega Zeljko,,
Evo josh jedan moj snimak zove se "Medicinsko Kolo" od Sase Petrovica.. Korg M3,,,Solo Gitara (izzy-gitara),terca takodje izzy-gitara,bas (fender-bas) Kontra gitara (jv-kontra) Bubanj je sa pa2 Xpro,,sve je posebno usnimljeno!! pozz |
I ovo je super svirka..bravo kabi..pozz
|
Uhh,Boga mi ti ovo moćno zvuči,svaka čast.
|
hvala kolega,,kako vam zvuce gitare? pozz
|
Vrhunski nema sta.Kristalno jasno i zalijepljene za ovo kolce.Bar za moje uho,pozz
|
Hvala kolega,,pozz
kabi |
nema na cemu..Pozdrav kabi,zeljko heheh
|
Heheheh
|
Djes Kabi druze..Sta se radi pravel se novi hitevi?Kako zdravlje?Bogami onaj nas zajednicki hit prodje za kratko vrijeme pola planete,pa ti vidi hoces svirat ili neces:)Hajd druze pozdravljam tebe i tvoju familiju...Pozz
|
Cao kolega,,bice hiteva uskoro ako bog da,,hvala na pitanju,,da znas da je dobro ispalo,,bice josh bolji hitova hehe,,kako si ti druze,porodica? veliki pozz kolega tebi i tvojoj fmlj..
|
E tooooo druze kabi samo radi...Pa dobro smo zivi se nekako na guranje momentalno,kao i sav ostali narod u zadnje vrijeme odkako je ova kriza koja se razduzila i nikako da joj dodje kraj...Jos je i dobro nedaj boze gorega to mogu samo da kazem...Eto to bih bilo u kratkim crtama opisano kako mi je:lol:Nisam nesto bogat a nisam bas ni siromasan,jedino stojim na istoj poziciji od kako znam za sebe ponekad padovi,pa ponovo na isto,a ja bih da se popnem bar na drugu stepenicu ako nemoze dalje jbg:lol:,ako nempoze bas na sami vrh,ali nedaju nam naprijed olosari politicki:(Pozdrav druze i sve najbolje
|
Ovaj cocek od Sase Petrovica je vrhunski odsviran...zvuci u originalu...svaka cast
|
Citat:
pozz Dodato: Hvala druze!! pozz kabi |
Bice,bice kad se ponovo rodim u obliku cuke:lol:Jbt ova moja dva kera uzivaju,samo iscu da im dam nesto za klopu..Posilili se cim izadjem s njima napolje samo gledaju kad ce neko naic da ga napadnu za nogavicu od pantalona,a nemisle na to da mogu ja fasovat zbog njih,ako nalete na neku budalu...Da su to bar neki veliki kerovi pa hadj,mozda bih i mogli da me odbrane heheheh..Dosadno i njima valjda:lol:A da vidis kako cim ja uzmem da sviram odmah se poredaju tu i to su naucili..Tacno im citam sa ociju sta misle..Evo ove budale opet pravi buku po kuci nemozes od njega da spavas ko covjek=))hbg ispadose kerovi pametniji od nas ljudi u nekim situacijama heheh..
Nego da te pitam kad ce nesto novo od tebe i brata Mikija?...Pozdrav druze |
hahahahah bravo kolega,,, ti si legenda :)
brat Miki treba da dodje kod mene za novu godinu tako da cim stigne odma u studio, i nove pesme ako bog da,,pozz kolega kabi ;) |
Cao,evo jedan novi snimak od mene za, Pantalejski cocek,
Odsvirano je na korg pa 2 x pro ritam samo (solo), bass (live bass) i gitara, na m3 je odsvirano solo square boja,terca je cortanova frula, <embed src="http://www.*******.com/embed/3663645203/898cb4d" width="420" height="250" allowfullscreen="true" |
Pa dobro je nije lose,jedino mi snimak opet malo ostro zvuci koliko ja cujem..Pozz
|
cao,,hvala na savetu ali ja mislim da i nije toliko,bas kad sam sredjivao snimak na to sam misleo hehe
|
Super, Kabi!
|
Hvala kolega,, mozda i nije neki cocek ali sam najvise snimio da bi cuo kako se live bass cuje i ova kontra gitara zato sto se ta gitara razlikuje od ove ostale sto ih imamo,,
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org