![]() |
Brate stvarno si car ovako nesto jos nisam video!!!!A klave ti otkidaju stvarno sve cestitke!
|
koji si ti kralj,sada sam sve video!!! hahahhah pozzz,ludilo majke mi!!!
|
u Mostaru bi ti rekli "tata" ;) svaka cast majstore ;)
|
:lol:
na ovaj nacin josh nisam cistio kljavu :lol: bravo milanche ti si showmaster! :D respekt! pozdrav |
milanche pazi da ti tipke ne uhvate jezik pa da ne bude k'o u zmije...=))
trebas trenirat jezik... po stare dane ako tehnika popusti u rukama,imas jezik za solo...hehe...:lol: Inace,ovim snimkom milanche je dokazao da je jos uvijek tata-mata... hehe :D |
(Y)
Odlicno Milance! Svaka cast! Pozz.
|
Hvala na komentarima!
|
ja jednom pokusao tako pa 50 da turim na ledja, umalo izginuo nisam, sreca bio gitarist tu :D
|
Ojacaj ruke! hehe
|
pa dobro, drugo je stavit pa 50 od 12 kg na ledja, nego fantom, koliko on kg ima?
|
Aj to uradi s pa1x :D
|
Imam E80 i jednom sam pokusao.............ali samo jednom!!!! :)
|
Ovaj snimak je star oko mesec i po dana!
|
evo snimka zbog kojeg tema na kojeg se muzicara furate gubi smisla...
Ovo je covjek na koga svi mi mladji treba da se furamo! Nishki je zakon ;) |
Milance sta reci tata si.Amadeus je smjesan za ovu solo tacku sto si izveo sa jezikoo solsazomm.Ja veceras sa zenom pa krecem vjezbati trileree hhii ;)
|
milanche imas jaku vratinu,uskoro ces i e80 na glavu fali ti jos malo vezbe,heheh.salim se:-)dobra svirka,sve na mestu.pozz
|
smekeski odsvirano,sa puno dobrih ideja.
steta sto je los ton na snimku ali ja sam cuo dovoljno da bi imao razloga da te pohvalim. imas mekanu ruku sto je jako bitno za svirku. pozdrav |
bravo niski samo napred
|
Hvala puno!
Ma nocas na fejsu nadjem ovaj snimak,pa rekoh da ga podelim sa vama!Snimao harmonikas mobilnim telefonom pa je zvuk los!!! ;) |
dobra farba!
a jezik brate...a jezik??! :lol: |
Utrnuo od sangrije!
|
Nevjerovatno. Jel sviras kad u hr?
|
Jel ima neka tezga u Hr? :)
Nikad se nezna,mozda me put nanese i tamo! |
Momacka kod mene za 2 god. a kolega ima lokal pa vecinom sviraju drugo i trece razredni sviraci pitat cu ga. lokal bas za tako neke finte.
|
Ma neka........nemoras pitati! :)
Onda se vidimo za 2 godine!!!! |
@ Milanceshow,mogu li ja da ti nosim instrumente? :)
|
@Vule
Mislim..nemoj 2x da mu kazes :lol: |
@ Milanceshow, odlicno dogovoreno. pozz
|
Odlicno kolega,roland kombinacija kod tebe radi extra samo napred pozz...
|
Kolega Nishki,jedan od najboljih snimaka (po meni) pogotovo onaj JV i onaj orintal.
E to je bubanj i skladnost na aranzeru,nema da "bas" rula sam za sebe i da poklapa bas bubanj.Sve cisto,odvojeno,a u celini vrlo kompaktno. Bravo majstore-kapa dole,Roland je ipak Roland!!! |
Hvala puno!!!
|
Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujes!!!
|
Hahahahahaha ovo sjezikom je extra a da bi brze odsvirali , prethodno treba dirke namazati sa ljutom dugmetarom . Tako smo mi saksafonisti za vreme pauze namazali pisak hahahahah, sta sve necemo mi muzikanti da radimo da uzmemo kintu pocecemo i s kur**m da sviramo hahahahahahaha. extra UZMIMO LOVU Ejjjjjj , Mala sala zar ne ,,,,,
|
jeste sala Gagane, samo molim te malo primjerenije iduci put, ipak nije Milanche mojih godina ;)
|
<embed src="http://www.*******.com/embed/543970492/863a0e59" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>
|
Evo svi muzicari na forumu da nauce kako biti raznovrsan. Milanche jos jednom objasnio kako se radi posao ;)
|
...jel ovo Marko Gredic peva?A ako nije neverovatno ima slican glas!
Machine radi extra.Samo vozi... |
Niski ekspres radi ko sat.
Bravo=D> |
|
Baš prijatno i veoma lepo.....Svaka čast.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org