![]() |
Nešo dobra ti je svirka, samo vozi, a što se tiče Anđelije moram Vas razočarati, prije par sedmica je bila u ovim mojim krajevima i konstatovao sam da je "propala k'o žeton"...
Dal' taj Bred ne obavlja redovne bračne aktivnosti, dal' je ta usvojena "đeca" ne slušaju uglavnom da joj nije usana(najboljih na svijetu) ne bi je čovjek ni prepoznao... Da ne zaboravim, kolega koji sa mnom radi dobio u nekakvoj trampi za svog Korga sa stradalim RAM-om ovog Gw8 i sinoć mi prezentuje kako to zvuči, ja onako kontam "ko ti ovo uvali" kad Boga mi slušajući tvoje i Bobanove snimke vidim se to može srediti podobro... |
evo jos malo novih snimaka da cujete kako zvuci GW 8 uzivo
Dodato: evo ga i moj drug murta,malo peva za vas=)) Dodato: Dodato: |
e ovako....kao prvo pevacica je dobra,lepu boju glasa ima i dobru tehniku,aranzer(i) lepo rade..al pevac je po meni bas prosecan!! mnogo mutan glas ima,losu dikciju,i od vesele i bombasticne pesme(budi budi uvek srecna)on zamalo da me uspava!Nema ni malo energije,vec posle drugog forspila postaje monotono...nadam se da me razumes,i zato vama ne treba ni kurta ni murta vec prekaljeni energicni pevac!!! :)
|
Nije Murta los...mozda nije imao svoj dan :D
A i ovaj sto svira je mogao malo da ga pogura :lol: |
MUrta nije ono sto je nekad bio!
alkohol,cigare,zene ne spavanje,polne bolesti i ostalo ostavilo je trag.:lol: Mada drage kolege sto se tice murte ja sam subjektivan i uvek volim da radim sa njim kad god mogu! Oni koji ga poznaju znaju kakvo je on spadalo i da je dobar za zezanje i stimung,a sad pevanje nije toliko bitno u svemu tome!=)) ne zaboravite da mu je djej svojevremeno priznao da bolje peva njegove pesme od njega samog! davno to bese:lol: |
Što se mene tiče ovaj pjevač pojma nema,kao da ste pokupili čovjeka sa ceste,onako,uz put,a pjevačica nije loša.GW 8 radi dobro.Lijep pozdrav za čika Neshu!P.S.Džej je morao biti dobro pijan kad mu je to rekao.
|
Dodato:
kad vam se vise svidja pevacica kako peva evo jos njenih snimaka. Hvala na komentarima Dodato: Dodato: samo da dodam,zadnji snimak je svirao kolega na pa800 aranzer koliko se secam. |
A Mira,gde je Mira?
|
Pevacica je nasa drugarica Bilja iz Zarkova.Odlicna pevacica,veliki repertoar i odlican rad sa gostima,kulturna i maxi u svakom pogledu.Pevac,Goran-Murta.Svi ste culi kako peva i moram se sloziti da nije sjajno alizelim da napomenem da je jedan od najboljih muzicara koje sam u zivotu upoznao.Svira bas i gitaru fenomenalno.I danas se prica po gradu dogadjaj kad mu je uvalio basista koji kontra svira(sa zicama koje su naopako)a ovaj uzeo i svirao neka dva sata bez ijedne greske.I dalje mislim da je vrlo malo ljudi sa tako velikim repertoarom.Iz prve ruke znam(radili smo skoro 4 god.na Pirani),da je deljao po flasu viskija i po dve -tri kutije cigara na noc a rezultate ste culi.Naravoucenije-Ako ne mozete da ostavite alkohol i cigarete-Smanjite.
|
.....
Mogu da se nadovezem da i nije toliko lose koliko nakudiste ovog pevaca Murtu. Jbg ima i dana kad mu se i nepeva pa mozda zato malo losije zvuci.
Neso dopada mi se kako zvuci sve. PS: Svirao sam prosle godine u ovom restoranu Verige i dobili smo extra ton a i ambijent je super. Pozz |
Koliko se dernja mladozenja,jaci je od ozvucenja :lol: a na snimku "Miki Mico" ga zena samo merka i misli se "Boze,Boze za kakvu sam se ja budalu udala,al ce da radi oklagija kad dodjemo kuci" :lol: :lol: :lol:
|
Bas tako dernja se kao da je sam u kafani:lol:A za pjevaca sta ja znam moze to on sigurno i bolje,a svirka kao i uvjek super..meni se svidja.Poooz
|
Ja necu tu mnogo da dodajem ili oduzimam.Posto danas radi ko hoce,ja delim muzicare na one koji znaju da rade i na one koje ne znaju,iskreno cuo sam mnogo dobre pevace koji nemaju poima kako se radi,e sad Murta se ni meni ne svidja bas nesto,ali po komentarima kolega koji ga znaju verujem da je dobar za posao,a jos ako je spadalo onda je super,mada ona prica o flasi Viskija na noc kod mene bi bilo prvi i zadnji put.Pevka je profi,a svirka je ok.
|
mislim da sam davno radio sa Biljom pevacicom,al to bese bas davnoooo!!
B |
Pustite ljudi Murtu,mnogo treba vremena da se stigne njegova kilometraza pa onda da se daju komentari...a drugo,ovo je Nesina tema tako da udrite po njemu...:lol:
@ Sone odlicno,samo tako nastavi :) |
Vule je u pravu,rokajte po meni.Murta je moj kucni ljubimac!
@Bokivelik:hvala na iskrenom komentaru @Jeftabgd:ti znas dobro kakav je nas Murta. @Boban010:Mira je imala bolju svirku,mi smo ovde uzeli baksis mnogo smesan,necu da se hvalim=)) @Makso68:hvala i na tvom komentaru,cenim to sto ti se dopada kako radi moj GW8 a sto se tice Dzeja,tad nije bio pijan kad je to rekao za murtino pevanje ali sam napisao da je to bilo bas davno,mada i sad kako peva Dzej opet moze da kaza da Murta peva bolje od njega @zeljko:bar je ton bio dobar na snimku:lol: Bilja pevacica peva sjajno . I ona je imala bas bisera na ovoj svadbi sto se tice falseva ali sam se ja trudio da postavim ipak samo najbolje snimke . Mislim da je razlog loseg pevanja bio bas taj sto se gosti deru oko pevaca pa pevaci nemaju dobru kontrolu i vise cuju njih nego muzicku pratnju. Jos jednom hvala svima i na pozitivnim i na negativnim komentarima. Dodato: samo da dodam,sledeci put zovem Ekrema Jevrica da peva svadbu sa mnom pa da cujete sta je pevanje a ne ovo sto mi pevamo i sviramo=)) |
=)) a pjevacicu onu sto pjeva "ti propadas jer se drogiras" :))
Sve u svemu dobro je to.. da nije dobro nebi ni imao svirki... pozzdrav |
Citat:
Svirka i pevanje za pohvalu ! Poz |
Nije valjda da se ljutiš zbog Murte.Samo sam rekao da mi se ne sviđa pjevanje,ali vjerujem ti da je dobar zabavljač(što na ovim snimcima nije pokazao).A,to za Džeja,ma,zaboravi.Neće nas posvađati ni Kurta ni Murta.Pozdrav!
|
nisam se naljutio cak sta vise ja znam kako je on nekad dobro pevao ali mislim da si bio preostar u svom postu.moze on samo da se ljuti a ja ne.
nadam se da shvatas sta hocu da ti kazem. ja mislim da smo svi mi ovde da se malo odmorimo od problema koje imamo i da se zabavimo a sad ko kako peva i ko kako svira o tome mozemo do sutra. mene prvenstveno interesuje vase misljenje kako mi zvuci klavijatura a da li sam odsvirao tacno ili ne to nije bitno. zahvaljum se i arminu i kolegi sstipa na lepim recima i pohvalama P.S. jel ima neko Ekremov broj telefona da ga zovnem da malo sviramo i pevamo zajedno? |
Ja sam ga vec zvao, menadzer kaze da je do augusta zauzet :D
|
Vi se zezajte za Ekrema a ja pre neki dan pricam sa drugarom koji zivi u Cikagu i kao da mu pustim Ekrema da se i on covek malo smeje,a on mi ladno kaze da je Ekrem vec gostovao kod njih i kao super prolazi medju ondasnjim muzickim sladokuscima,tako da...ja nemam komentar osim da se izvinem zbog skretanja sa teme...:)
|
primam izvinjenje al drugi put pazi=))
nego jel ima jos neko da kaze nesto o mojoj svirci,klavijaturi o meni ko coveku=)) mnogo mi nesto vrdate od teme=)) |
Samo ti stavi Miru Gezu ovde pa da vidiš kad krenu da pljušte komentari...:lol:
|
Pjevacica i svirka su odlicni ali pjevac./..... ja bi rekao ovako
dan se poznaje po samom jutru kazu kolege ovde da nije los pevac ali ovo mi bas ne izgleda dobro ko peva peva i kad mu je dan i kad mu nije pozzzz |
@goko...hajde majke ti de nam ti odpevaj i odsviraj ili nadji nekog pjevaca meni sve jedno koga...Naprimjer od sabana onu Snamerom dodjoh u veliki grad i postavim u tvoje demo snimke pa da bacim jedan iskren komentar ali bas iskren..Pa ces da vidis.
A moze i druga pjesma ne mora ova to je samo primjer jer bih to ja voleo cuti kad te slusam u kafani i placam.Ako to neznas i ne mozs da mi odpevas kazi onda sam neku pa mozda se slozimo.Poooz |
Ima Vule pravo,daj ti nama Miru da je na miru pregledamo!=))
|
Maja Nikolic
nemam Miru trenutno ali moze i Maja malo da je odmeni.
Naime ovo je snimak sa jedne svadbe i ja na ovom snimku samo glumim da sviram i pomalo cacnem klavijaturu. znaci fajl je u pitanju da ne bude zabune kako ja dobro sviram ali pustam ga na forum zbog Vuleta i Bobana=)) Dodato: evo jos malo Maje Nikolic sa nama al ovde nema fajla ovde malo i sviramo uzivo ja i moj drug Pedja:lol:,a Maja nam pevaB-) |
Ma sta jos da kazem o tebi Neso. Sve je vec receno osim to da stalno imas lepe goste, a jos lepse gostinke na svirke :D Svaka ti cast!
Pozz |
hvala ace nego sam se nesto zeznuo pa sam dva puta postavio isti snimak.izvinjavam se administratorima sto trpe moje brljotine.
evo da pokusam da stavim jos jedan snimak,valjda necu opet da zabrljam:lol: Dodato: evo jos malo maje ako vam nije dosadila=)) Dodato: Dodato: dosla je na red i moja draga koleginica Sladja,specijalno za Vuleta i Bobana da zameni malo ona Miru:lol::p |
"Crne kose" a Sladja plava :D
Gde si ovo svirao, na splav li je? ili pogled kroz prozor me vara? |
to je restoran na uscu save u dunav,zove se Jahting klub.dobro si video da je na vodi.
Sladja Sladja Plava Plava al dole Garava=)) kad nije obrijana:lol: |
Jel si uzeo tel od Maje?? Nije ona za narodnjake..al je zato sva "vrckava",a to je ono sto vole ljudi!Nego ...primetio sam da svaki put kad sviras sve su neke ribe oko tebe,pa cak i one polovnjace koje lepo izgledaju,a ti bre teska flegma!! sto nisam na tvom mestu,al bi letelo perje!! :D
ah da.....lepo ti radi roland! |
@simkeres :ne znas ti mene,ja sam povucen decko,miran stidljiv,mene je tesko osvojiti,nisam ja lak muskarac=))
evo jos malo Sladje ,devojaka i polovnjaca:lol: |
@nesaband
Posto vidim da znate postavljati svoje video snimke u manjem formatu, zamolio bih vas da ubuduce tako i postavljate,da bi vam tema bila urednija i preglednija,i da ne mora neko drugi to raditi. Nikome nije nesto narocito tesko,ali posto znate kako se to radi,neka vam ne bude mrsko. Dakle ne kopirajte EMBED,nego idite sa [media].......... I samo kratak osvrt na ove postavljene snimke,u smislu pjevacica. Mislim da Maja Nikolic,koja je inace vrlo kvalitetan vokal,ovdje nekako ispada suvisna,jer joj ovaj zanr muzike ne odgovara nikako. Ona je za jazz,blues i pop ali u narodnjacima izgubljena. Ove druge pjevacice bih uvijek radije slusao,jer u svom glasu imaju kafanski smek,bez obzira na njihove kvalitete. Ostalo je sve OK,koliko se vidi po licima gostiju-veseli i zadovoljni.... Pozdrav, |
@sejox
hvala na lepom komentaru.Sto se tice Maje dobro si je procenio. Ja Maju znam dosta dugo,vise od 10 godina. Ona je sjajan pevac koji pokusava sada da bude nesto sto nije. Ocigledno je da je besparica naterala takve pevace da se oprobaju u folk muzici ili kako se ovo sto se danas snima zove gde se uopste ne snalaze posto to nije njihov fah. da ne sirim pricu o Maji i ostalim farmerima. sto se tice postavljanja demo snimaka mislim da cu ubuduce manje gresaka praviti pri postavljanju na forum. nije mi bilo jasno zasto se kad postavim demo pojavi veliki format kad kopiram embed. jos jednom hvala na lepom komentaru. |
Kad se kopira Embed sa youtube,pojavi se i veci format slike.
A kada idete sa [media]....itd,onda se dobije ovaj manji,ljepsi i uredniji za temu. Inace nisam znao da Maja pokusava sa folkom....nisam nesto optimista da bi mogla u tome i uspjeti....ali ko zna.... Pozdrav, |
aj da probam jos jedan snimak da stavim pa da proverim da li sam sve dobro odradio.
mislim da sam ukapirao=)) pozdrav |
Nekako mi Maja najvise odgovara od ovih pevacica,mada i Sladja moze da posluzi za prezivljavanje sa ovim svojim "Erbegovima" ukoliko splav pocne da tone!:lol:
|
@Boban 010:vidim ja da ti volis malecke zene:lol: ali Mira je Mira.
evo i jednog muslog glasa da ne kazete da stavljam samo pevke ovde=)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org