![]() |
Ne moze Makso da se vidi ni jedan snimak osim onog gde si sam ti radio arazman.
|
Evo,sad sam pregledao..Kod mene se vide svi playeri i rade...Pozdrav!
|
Odlican ritam za balade i distorzija, sve pohvale makso.
|
Bravo makso,ovo je odlicno! :D
|
Vule me malo motivisao sa Yugo-nostalgičnim pjesmama..Evo,jedna pjesma iz tih lijepih vremena(doduše,nije revolucionarna,ali,nadam se,da se može poslušati):
<object width="353" height="132"><embed src="http://www.goear.com/files/external.swf?file=9f70317" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" width="353" height="132"></embed></object> Pozdrav svima! |
Odlican izbor,ali bi legla i jedna iz NOB-a? :)
|
Odlicno,sve mi se svidja,a izbor pesme,fantastican.
|
odlicno maksooo!
druze, da ne trazim po tvojim zadnjim postovima, kazi sad koja je ovo klavijatura bila? izvini, al ja vise nemam pojma koja ti je aktuelna, posto ih menjas ko drugi carape :D (izvini za ovu asociaciju, smesnija mi nije pala na mozak :lol:) i jos jedno, posto je i vule tu ... kad ce jedan trio?? vule, marco i ti ?? to bi bilo legendarno! 8-> pozdrav |
Hvala drugari.
Vule,biće sutra jedna revolucionarna,obećavam.. Grandia,radi se o Tyros 2.Inače sam snimao direktno u klavijaturu preko HD recordinga..Mjenjam ja klavijature,ali Tyros ostaje,samo se mogu oni brojevi povećavati(..3,...4,...),ako Bog da...Uzgred,imam još Roland E 96 za šatorske svirke(žao mi nositi Tyrosa pod šator) i solo sint Alesis QS 6.2.Pozdrav! |
divno si otpevao ovu lepu pesmu.
Sve je na svom mestu,klavijatura zvuci ko KUCA na sprat,glas ko u slavuja!!!! bravo majstore ;) |
Jes vala dobro,nego nije lose da ti glas bude za nijansu jaci u odnosu na kljavu,nemas razloga da se skrivas iza svirke,pevanje ti je ekstra!
Pozdrav druze i sve najbolje! |
Makso, Maksime, Maksimilijane, to je bilo maksimalno. Cuo sam dva fenomenalna pjevaca na ovom forumu, jedan od njih si ti. Nemam ama bas nista vise da ti kazem jer bi sve ostalo bilo suvisno.
|
Kad bih znao da ću ovako i ja zvučati kupio bih i Tyrosa i QS...;)
Svaka čast, izuzetno prijatno za slušanje! |
Šta reći osim jedno veliko HVALA SVIMA!!!Pozdrav!
|
Svaka cast profesore, tako to zvuci kada aranzman odradi skolovan covek. Za zabavnjake ti na ovom forumu nema ravnog po mom misljenju.
|
Odlicno makso68!
Ribe padaju u nesvest kad te cuju! |
Hvala svima!!!
yamahapasion,nije druže nikakav aranžman,to je malo premiksan fabrički ritam sa Tyrosa 2 i otpjevano,onako,na prvu u HD recording.. milanceshow,ja to i radim zbog riba.J...š pare,važne su ribe. :)) |
Nisam ni sumnjao! :)
|
Citat:
|
U potpunosti se slažem s tobom...Pozdrav!
|
U bre makso68,pa ti bi i pare i ribe!!!! :)
Onda bi ovako trebalo da bude : J...s ribe i uzimas od njih pare!Tako da nemoras ni da pevas! :) |
Ma,neka pjevanje bude gratis... :))
|
Makso svaka ti cast,Vrati me 25 god. unazad,i mogu ti reci da si mi uljepsao dan.
PS.Ako si Maksa iz Zenice onda me ne cudi sto ova ko dobro zvuci. Pozdrav |
Kolega makso , ovu numeru si otpevo ne za 10+ nego za ocenu 20+ , jedinu zamerku ti dajem na zvuk muzike , kao da je jako bila pojacana imas distorzije u nizim tonovima to jest , ulazi ti niski tonovi u peak .Sve ostalo je nemoguce proceniti odradio si i ritam i ostalo extra , al sa glasom si me odusevio
|
Citat:
Dodato: Gagane,druže,to je snimano direktno u HD na Tyrosu,nisam baš vodio računa o frekvencijama(znači sve je˝prima vista˝)Hvala na komentaru i komplimentu.Pozdrav! |
Ok , hvala na odgovoru , al jos jednom moram reci da pevanje je fenomenalno odradjeno svaka cast .
|
Onda pozdrav od Zdoza(Vlado,Nino i Ostala raja Ako se sjecas)
|
Kako se ne bih sjećao.Pozdrav tebi i raji!!!!
|
Uzivanje je slusati te makso;)
PS Nije da ,,zakeram,, ali voleo bih cuti u tvom izvodjenju ,,Oj Prijedore pun si mi sevdaha,, |
osvrt
kolega sto se tice kljavijature ne zelim trositi tijeci svaka cast...
e sad pjevanje ovog zadnjeg dugmeta sve mi pase osim jednog detalja... ispjevavanje u strofama mi ne zvuci rock vise mi vuce na narodnjak to bi bila jedina moja zamjerka ..... ako se izuzmu ta dva tri detalja svaka ti dala ako nista drugo bar vode iz bokala...... |
Hvala svima!
mojjmbg,stvarno prvi put čujem da ispjevavam nešto u narodnjačkom fazonu..Da,i ako si primjetio,nije uopšte Dugmetova verzija te pjesme(koja je po meni ubjedljivo najlošija),nego Massimova varijanta...Ja bih volio da znam i narodnjački ispjevavati,ali,jednostavno ne znam,tipični sam pop pjevač..U svakom slučaju Hvala na komentaru i Veliki Pozdrav! |
nisam ciljo na triller nego na srednjem slogu imas jedan vibro koji si ubacio a to mi je blize ovom drugom zanru na to sam mislio ali ponavljam u globalu svaka cast......
|
makso druze ovo je extra :))))
|
prelijepo izvedeno, svaka čast kolega
Dodato: ma Makso ubija bre glasom :-) |
Maksoooo... 'ajde sine da odes u neki pristojan studio pa da snimis nesto i izdas materijal, steta da to ostane neiskoristeno. 'Ajd da poslusas cika tranzita, samo jednom pa ne moras nikad vise.
|
Hvala puno drugari!
tranzit,druže,imao sam ja neki predugovor sa nekadašnjim Diskotonom iz Sarajeva(u to vrijeme jedna od eminentnijih kuća u našoj lijepoj Yugi)daleke 1987.g.Onda me zakačilo odsluženje vojnog roka,a pošto nisam bio baš ˝primjeran vojnik˝,naprotiv,bio sam vrlo zločast,nisu me pustili na probna snimanja,pa mi je to propalo..Onda se to moglo odraditi i bez para..Kasnije sam upao u ova ratna dešavanja u BiH,a poslije rata nisi mogao ništa uraditi bez dobre materijalne logistike..Sad bih imao želju za takvo nešto,ali nemam materijalnih mogućnosti,školujem djecu(imam sina na fakultetu,kćerka je još u Osnovnoj školi),tako da duži period neću moći ostvariti takvo što..Imam namjeru nešto odraditi u lokalnom studiju u B.Luci-Čelincu,koji,s obzirom na uslove,radi prilično dobru produkciju,a ne košta puno.Ali,šta i kad uradim?Tek onda moraš imati logistiku za promovisanje i reklamiranje materijala,a i ovaj materijal,koji bih ja snimio,nema baš širok krug slušalaca..Znaš i sam šta sad prolazi,neki likovi u tehno i folk fazonu,koji su,kao po pravilu,na granici sluha(čast izuzecima)..Uradiću ja to,ali čisto da nešto ostane djeci poslije mene...U svakom slučaju Hvala ti na pohvalama,koje,od tako sofisticiranog stručnjaka zaista gode.Pozdrav i svako dobro! |
Jasno mi je da krug slusalaca za muziku i nacin koji pjevas nije bas nesto velik, kao sto mi je jasno i da je muzicki kulturni nivo publike na Balkanu srozan do neslucenih dubina ali je jos uvijek ostao izvjestan broj ljudi koji se ne povode sivom masom. Bas iz tih razloga treba raditi na materijalima, muzicarima i pjevacima koji imaju nekakvu drugaciju vrijednost no sto su polugole ili skroz naskroz gole tandrmaljke (da se razumijemo, nemam nista protiv golih zena ali kada ne pjevaju). Ako imas ikakve mogucnosti snimaj materijal, a poslije... poslije razmisljaj sta ces poslije. Naci ce se neko dobro uho da cuje kvalitet toga sto si uradio. Kvalitet uvijek nadje prolaz. Nekad brze, nekad sporije ali uvijek nadje.
|
O.K,druže,pokušaću nešto...Još jednom Veliko Hvala na komplimentima.Pozdrav!
|
BRAVO druze Makso. Nemam ni reci ni komentara. POSTAO SI MOJ IDOL. Svaka vam cast...... :)
|
Svaka cast, lijep glas
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org