![]() |
radni prostor 5 dana
1 Privitaka
od cetvrtka do pon.
|
Blackman opet ponavljam za ovakav nacin prezentacije ide ova tema
http://www.yu-midi.com/forum/showthr...+izgleda+scena |
scena
ok
|
Citat:
dobra frulica ;) |
Bananura ili sta?
Fazon je u tome sto ja ovde nevidim da sam ista postavio.Vec sam par kolega obavjestio o ovom problemu pa bih zamolio nekoga od Administratora da mi kaze u cemu je problem.
Zasto nevidim svoje postove u temama. Jeli to bananuska ili koi vrag,pritom sam sasvim normalno prijavljen kao i uvek. Znam da ovo nije mjesto ovde ali pomagajte. |
@smt2
Ti si postavio slike u 10:22.Tvoj post je na 36 mestu u ovoj temi i vidljiv je! Ja tvoje postove vidim......jedino da nesto nije uredu sa tvojim nalogom..... Nisi banovan sigurno....:D |
smt svaka cast na opremi...ali brate kad ovo gledam muka mi je...
pa kako to sve pakujes i nosis na svirku, pa onda doma opet ponovo...jooooj Pa brate da ti pravo kazem i mene to mori kablovi i transport itd medjutim odkako sam tyrosa kupio imam srece pa pola od ovog sto vidis i nenosim. Sviram glavnom u zadnje vreme na mjestima gdje treba samo da se prikljucim sa t2 a u njemu imam bas sve sto mi treba tako da i nenosim nista drugo a nekad se zadesi pa kupi i postavljaj uzas, znam sta te muci.:-O |
|
ne vidim ni ja da je nesto smt postavio:confused:,a ni ovaj iznad mene ako je nesto postavio ja vidim samo tekst:confused:,verovatno je neku sliku pretpostavljam stavio cim je napisao "evo i od mene nesto",ali se ne vidi nista
|
Kolege , neznam kako da postavim slike ?????? ako mi moze neko pomoci , hvala puno
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org