YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ekskurzija ili aranzer??? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6974)

Dell 06.12.2008 18:29

hmmm mislim da ste u pravu, a nisam vam naveo jos jedan problem, svi ce najvjerojatnije glasat za Spanjolsku, zenske kazu tamo ima tamnoputih muskarac (jes bas ce njih oni htjet) i sta cu ja bezze 4 dana u autobusu, da bi vidio Nou camp ili Santiago Bernabeu, kad zaradim od klave para, mogu ic gdje hocu zar ne :D ? ali odluka sigurno nece past do 3 ili 5 mjeseca, u svakom slucaju hvala svima na odgovoru ;)

ERKOOO 06.12.2008 21:08

Ma sta ja znam,bas je velika dvojba! Ali ipak je ekskurzija nesto sto se citav zivot pamti,posebno to jos sto je srednja skola pa ste malo ozbiljniji,pocele su vam se kite dizati i tako to,haha! Mlad si,imas harmoniku,vjezbaj,pucaj po njoj pa bice para i za bolju klavijaturu od Pa50! Ali nemoj tamo da places kad se napijes pa da pomagas ''Kud nisam ost'o kuci,im'o bih sad Pa50''. Jebo te stvarno ti je sad zajbano,sta si odlucio???
hahahahaha

Sejox 06.12.2008 21:16

Da ti momcino nisi preozbiljno shvatio ovu pricu o silnom ili nesilnom
zaradjivanju novca od muzike.Pogotovo taj bendovski nacin rada i razna
"rastaljivanja" i dijeljenja i slicno.
Ja znam jedan broj ljudi koji solidno zive od muzike,ali poznajem a i pouzdano
znam,za veliki broj "mrtvih kokuza" koji sjede kuci,ili rade sasvim druge stvari,
i koji nemaju para ni karticu za mobitel da kupe-a dobri su muzicari.(BiH)
Pogledaj malo lijevo,malo desno i budi cvrsto na zemlji.

PS: Ovim naravno ne bih zelio da uticem na tvoju konacnu odluku,jer mozda ti
se i posreci.Strpljen-spasen....;)

ERKOOO 06.12.2008 21:44

Ma kupi ti sebi tu ekskurziju i pomalo zaradjuj pare a poslije mozes otici na klavijaturu!
hahahahahahahaha

Dell 06.12.2008 21:55

hahahahahaha ma cujte sve vise mislim da ostanem kod kuce, jer i sestra mi se udaje u 8 mjesecu, treba to sve poplacat, necu odmah za vrijeme ekskurzije dobiti korg ako ne budem isao, nego negdje poslije svatova, uglavnom bitno je da cu dobiti. @ sejoroland meni je 16 godina, nek dobijem dva'esku meni dobar :D , a kad budem studirao medicinu za dvije godine, dobro dodje dzeparac neki da ti ne moraju starci sve placat ;)

vlaxxy 06.12.2008 22:17

Dellboy...jesi li stvarno ubedjen da ces nabudziti neku trebu na ekskurziji???

Ja kad sam imao 15-16 godina,imao sam takvu bujni mastu da mi nisu ni trebale trebe...

PS: Imam opasan set za PA50.

Dell 06.12.2008 23:08

hmmm otprilike bi znao koju bi :D ali opet sigurna je samo desanka od svih zenskih, ona nikad ne izdaje :D imam i ja tonu setova za pa 50, a volio bih jedan dobar juve set s onom cinelom nabaviti

vlaxxy 06.12.2008 23:14

Pa ti si u gadnom procepu!!!

Moj savet: Uzmi PA50,odi na ekskurziju ponesi PA50,zguzi je na PA50 i svrsi na display!!!

I PEVAJ:
Oj kako sam streso Djuku
ko zemljotres Banja luku,
oj kako sam streso Veru
sest stepeni po rihteru...

gogspa80 07.12.2008 00:02

Ako ti roditelji imaju para za ekskurziju, definitivno idi na nju, pokajat se neces... a klavjetura ce doci nekad kasnije, neces okasniti ni ako je za godinu dana kupis ili jos kasnije, ali ako imas talenta volja i zelja za svirkom nikada nece nestati, tako da ces si nabaviti klavjeturu, mozes je nekada kupiti i na 12 rata, tako je lakse..

Idi na ekskurziju, vidjet ces za 4,5 godina kako ce ti biti drago sto si isao..
pozdrav

Jaki 07.12.2008 01:11

E pa znaš druže ja sam ti još zelen ali mislim da je bolje da kupis taj Pa 50.Bolje biti svirač nego ekskurzijski jebach.Ima tu i nesto izmedju (ekskurzija)!!!!!

Trenutno vrijeme na Forumu 23:54

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org