![]() |
@milanceshow
Neeee...Mene retko bije maler...:)) |
Eeeeeeeeej drustvo...evo i mene....
Oprostite nemam net nesto mi kenja...zato i nisam pogledao tema. Druzba vam je super i zao mi je sto nisam bio i ja... Uostalom milance me nazvao mobitelom dok sam bio u skopski saobracajni haos... al kolko sam mogao ga razumeti bas super su bili raspolozeni.. Pozdrav za sve!!! |
ne,ne definitivno bi trebali da odredimo datum i da se vidimo u sto vecem broju. mi muzicari smo ti ko taksisti ili kamiondzije je*o te, svi su maltene ko braca...
e ,sad kad,gde to je zajebano,ali ... |
Evo sad u 11mj.je sajam glazbenih instrumenata u ZG,pa ko bude isao nek se javi ili skupite neku grupicu i dodete svi zajedno.......~O)~O)
|
Koji datum???
To mi zvuči mamljivo pa sam mislio ujku,šerifa,vingulu,galeta i ostale da napalim da se nađemo...A normalno sa moje strane ide Hajro...Daj mi malo detaljnije kako,gdje,šta koliko,itd... |
oD 12 do 16 iduceg mjeseca,na Zg.velsajmu!
Neznam dali smijem stavit link jer ovo nije reklama nego samo radi obavijesti,ako admini. nedozvoljavaju neka obrisu: http://www.sajam-multimedije.com/ |
Linkovi takve vrste su OK!
Inace, veoma primamljivo...al daleko u p***... I sajt im je uradjen do daske! |
OK.onda, pa nije toliko daleko cca 300km,ako se skupite vise vas,svaki nesto za gorivo i eto,malo druzenje malo zajebancije i nije daleko....
|
1 Privitaka
Citat:
|
Ovo je oke.
Ima veze sa nashim poslom, a nije da reklamira neku firmu. :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org