![]() |
Pozz.Ja sam kupio stolicu koja se koristi za peglanje 15 eura sklapa se kao x stalak.Nije bas za velike tezine ja imam 77 kg.I zadovoljan sam imam je jedno 4 god.Mana je sto je plasticno sjediste al moze se nabaciti neka presvlaka sa spuzvom.
Al za 15 eura ekstra i laka je ima jedno 2-3 kg. Pozz.;) |
Ja sam uzeo na buvljaku neku stolicu, slicnu ovoj drvenoj koju je kolega jeftabgd postavio za nekih 10-ak eura, i nije los izbor, s tim sto bi mogla da se oblozi nekim meksim materijalom, jer su, bar meni, nuudobne nakon duzeg sedenja.Pozz!;)
|
Gde se moze naci ovakva stolica
http://www.youtube.com/watch?v=x2LUF...eature=related
Zanima me gde moze da se kupi stolica koju pevac koristi na ovom snimku.Na sajtu skaja i mitrosa je nema, na oglasima takodje nisam nasao nigde. |
Vex kakva je ova stolica sto si kupio? Koje je visine,jel udobna,razmisljam da je kupim.Jel laka,kakva je za transport?
|
Za transport extra,kad se razmontira pakujes je u delovima gde hoces ;) Fakticki sam napravio da pakujem stolicu u 2 dela,onaj dole podni deo sto se rasklapa,i sve ostalo mi stane u jednu torbu :) Skoro sve se podesava,visina stolice,visina i daljina naslona za ledja,stvarno sam bas zadovoljan sa stolicom. Vredi sve pare,definitivno za te pare nema bolja ni blizu.
|
Ja sam kupio u Zajecaru(Music House) Boston stolicu sa naslonom, cena je 65€. Mislim da je u Mitrosu dosta skuplja. Inače poslali su mi pouzećem.
|
1 Privitaka
ja sam uzeo onu Fajl 5730
za 35e, ekstra za transport mnogo mali prostor zauzima.... |
Citat:
|
1 Privitaka
|
E to je prava stvar, ali 200 evrića...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org