YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Stalci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Koji stalak (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5522)

jeftabgd 01.09.2008 14:57

Ja,posto sam dugmetarac,imam na klavijaturi izmedju leve i desne strane razmak od 30-ak cm,pa tu stane i pice i klopa.

jeftabgd 01.09.2008 15:01

Zezamo se mi malo ali vam mogu reci da je sjajna stvar stalak za mixetu.Pravi se od obicnog X stalka za klavijature,malo mu se potkresu noge.Na svakoj svirci nekog molis za stocic,stolicu a na kraju se zavrsi sa gajbom za pivo na kojoj je mixeta.Bas klosarski.

gogspa80 01.09.2008 16:03

To za stalak za miksetu si upravu..;)

tonijo 26.07.2009 22:31

1 Privitaka
Ovo ja zovem stalkom, Extreme 76, Tr 61 i DX 11, kada ga vrijeme uništi, dat ću da mi se napravi novi s mojim potpisom.

Živjeli sto godina.

b.o.Y.c.h. ČK 27.07.2009 08:22

neznam kako je kod drugih stalaka, al kod spydera imam jednu zamjerku, za njega pod mora biti skroz ravan...Svirao sam na nekoj kosini (skroz malo) i već sam ga trebao tražiti neke dašćice da ga podložim, vjerojatno bi bilo veselje da ga nisam podložio..

makso68 27.07.2009 09:19

Evo,ja sam nedavno kupio Bespeco Apollo stalak i zadovoljan sam i dizajnom i stabilnošću,jedino mu je transportna dužina 130 cm.Izgleda isto kao Proel,ali je od aluminijuma,s tim da se onaj tronožac ne može rastaviti od gornjeg dijela,pa je s toga transportna dužina velika.Pozdrav!

MICKY 27.07.2009 12:22

....

1 Privitaka
Ljudi ja koristim Proelov model spider stalka,kojeg sam dobio gratis kada sam kupovao svog PA800.Meni je stalak extra,ima na vrhu izvedbu za pecaljku za mikrofon i sve kablove(mada ih nemam puno)mogu sakriti sa unutrasnje strane stalka.
Evo i slike:

medino 27.07.2009 17:17

Citat:

Originalno postovano od jeftabgd (Post 48419)
Na svakoj svirci nekog molis za stocic,stolicu a na kraju se zavrsi sa gajbom za pivo na kojoj je mixeta.Bas klosarski.

ovo je tacno 100000 posto...i svaki put kazem sebi "e pa necu vise da budem klosar zbog 1500 dinara" i uvek ista prica...nikako da kupim...cirkus.:mad:

skoricnik 27.07.2009 19:53

@Medino

Ja sam uzeo na aukciji rucno radjen X stalak za klavijature (namerno, necu da mi mikseta bude nisko), stabilan, lagan, ima sundjercice, extra uradjen! Preporucujem ;)

Bugibendts 27.07.2009 20:39

moje licno misljenje je da je spajder samo lep a funkcionalan nikako.kao prvo stalno mi zaglavljuju oni granicnici na rogovima pa buskam da se malo okrene za koji stepen ona spravica unutar roga.drugo jako nezgodan i nezgrapan za transport.trece ne mogu da podesim odgovarajuci ugao pod kojim zelim da sviram.cetvrto onaj deo koji kolege pomilju za pecaljku je toliko budjav da mi se smuci postavio sam 3 puta pecaljku i on otisao u k...i tako dalje moj predlog za kupovinu stalka je nov rolandov proizvod koji je tako minijaturan kada se sklopi da ne mogu da vam opisem ili onaj stari x sve je ovo ostalo veoma lepo na oko ali skupo auz to i nije neki kvalitet.svima se izvinjavam ako sam nekoga uvredio ovim mojim misljenjem.poz

Trenutno vrijeme na Forumu 20:41

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org