YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Gde cemo na godisnji odmor (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4937)

gega 09.07.2009 12:13

@sejox
pozdrav.
Bibione tj.plaza je bila super za nas dok su klinci bili mali
posto je pjeshcana obala i voda dostize dubinu od oko metar tek na mozda 30 metara udaljenosti od obale.
Tako nam je to nekako ostalo posle toliko godina ...naviknes se ,upoznas ljude,grad,okolinu.

@jefta

Buraz,cene su pristupacne mogu reci.
Apartman za cetvoro polupansion (posto smo stalno u pokretu)
u drugoj sedmici jula 570€ za sedam dana. Ne treba ti italijanski,ja sam preko neta rezervisao kao i svake godine...oni parlaju sve jezike.:D

jeftabgd 09.07.2009 15:18

@gega-To stvarno nije skupo.Mnogo vise sam placao po Grckoj i Bugarskoj.U koji hotel ti ides?Jel' moze da se nadje neka slicica na netu?Meni to deluje dosta dobro a i nikad nisam letovao tamo.

grandia 09.07.2009 15:35

ako bidne sve kako ja momentalno mislim, ja cu za godisnji odmor samo 2 dana za beograd ...

ima tamo kraj avgusta neki "prvi svetski skup yu-midi-forumasa" :lol:

jos nikad nisam bio tamo ali kazu da nije lose. kazu, muzikanti kolko hoces ...

sta kazete za ovu foru ... nije losa, ha?

salim se momci, mislim, ako stvarno bude to nekako realizirano i ako imam vreme, to ce meni bit neka vrsta "godisnji odmor" ove godine, inace nisam planirao ove godine nista ...

gega 09.07.2009 15:59

@jeftabgd
Evo ti adressa,ne znam dali je dozvoljeno postaviti.
www.agenzia-international.it mi imamo smestaj u faraon-u

Ukucaj na goole bibione i idi na satelitski snimak kada uvelicas maximalno,
vidjeces dva bazena jedno pored drugog,e to je taj sklop i ta ulicica .
Za decu je fenomenalno ,ne treba da brines zbog preglednosti i plitke vode
Javicu ti se na PP ...ok?

milanche007 09.07.2009 16:03

opve godine pecalbarim,mora kes da se pravi,bice teska godina:D

caka012 09.07.2009 21:40

Prvog i osmog avgusta sviram svadbe, posle toga idem u Vrnjacku Banju. Svira li neko tamo u to vreme ili ide na odmor? Javicu se svakom koga bude tamo u to vreme.

toni-bt 07.08.2009 03:51

Da ne otvaram novu temu,interesira me koliko kosta cetvorokrevetni apartman,za ovaj period 10 do 20 august u Budvi i oklica(mislim na Becici,Buljarica,Petrovac i td) ako neko zna molim Vas neka napise ,planiram da idem od 10.08.2009,pa da znam kakve cjene odprilike da ocekujem.Hvala vam !

gega 07.08.2009 06:59

Buljarice

Pozdrav.
Ja bih ti preporucio Buljarice Hotel SAVOJO posto sam i sam tamo proveo 2 nedelje.Mogu ti reci da je za Crnogorsko podneblje jedan od naj pedantnijih i urednijih. Sopstvena uredjena i odrzavana plaza pred samim hotelom koji ima oko 15 Soba. Osoblje je bilo jako ljubazno a Sobe uredne.
Otvori stranicu na ggoole pa se sam Uvjeri. Evo slika a cenovnik ces naci na stranici od Savojo.
Pozdrav

toni-bt 08.08.2009 01:50

hvala puno kolega,Gega!

No.1 16.08.2009 02:41

Od sutra sam u Budvi na odmor :D

Trenutno vrijeme na Forumu 22:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org