YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Dogodovštine i anegdote sa tezgi... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4591)

al bundy 14.05.2008 21:06

....

=))=))=))

kreso....pa jebo te...ti gdje si god sviro namlatio si ili goste ili gazdu,a ako nisi ni to,popijete ko buradi...pa se sad nesto kontam...
isplati li se nekome tebe uopste zvat????

...a gdje to ljetujes ako si uvjek na istom mjestu??

kreso 15.05.2008 09:39

Al Bundy, pa ja sad ne znam dali im se isplati =)), no ne mlatim se stalno. Potučem se samo kad mi netko psuje mater, kad mi neko prijeti lupanjem opreme (kad završimo, a njima ne paše jer bi tulili još 2 dana) i tako. To su ipak moje dogodovštine i anegdote iz dvadesetgodišnje muzičke karijere. Hebi ga, izbjegavam pizdarije, trpim uvjek do određene granice, al kad neko pretjera onda nek ide u vražju mater.

A o pijankama ... Čuj, neče ni auto da ide ako nema goriva a di će svirač svirat bez dopinga. Hebi ga, zalomi se da se opijem al nikad tako da neznam da se vratim kući, ili da zamrem il da nisam u stanju da vozim. A i nekako lakše i opuštenije sviram, kad popijem par "za hrabrost".
A i ekipa (iz benda) mi je malo žešča. Kao standardna petorka težimo preko 520 kg žive vage, s time da nam pjevać kvari prosjek (samo 70 kg), pa valjda ti je jasno kolko treba da se napune te mješine od škembe ;)

Ljetujem u Poreču. Stari mi ima tamo kuću, pa onda obavezno svake godine skočim do njega. Skupi se obitelj, starci, sestra s obitelji, ja sa svojima, koji put "ulete" kumove i za čas je puna kuća, a znaš kako onda ide ... feštamo svaki dan, jer to su jedini dani da je tokom godine obitelj total na okupu, al ono čitava.

jeftabgd 25.05.2008 00:57

Tip donosi orkestru nesto da se klopa i kaze:Ovde si ima sedam sarme a vas muzicari si ima devet.Mozda neki ne voli sarmu.

vingula 25.05.2008 01:57

A joooj,čitam sve ovo i nevjerujem šta sve ima,kod mene je zadnje bilo frka oko opreme kad su mi jednom prdnuli zvučnici (visokotonci)...jaooo....svirka strava bila,dove ja druge kutije ...sound katastrofa...cjelu noč sam sam molio Boga da završim tu svirku.
I onda pred kraj svirke dolazi jedan mulac i penje se na binu, i frajer se lagano rukama drži za klavijaturu i penje se on gore (meni več u glavi se vrti film....ČIME DA GA UBIJEM AKO OVO SVE PADNE DOLE) i zamalo da i nije sve palo dole,sva sreča da je redar bio blizu mene pa je vidio tu budalu da se penje pa ga je odgurnuo a ja držo kljavu i stalak.Hebeno sam se preznojio.

Kažem svima "ako sam zavrijedio batine....tuci" a sj*ebeš li mi nešt od opreme (iako sam dosta miran....eeee tu sam živac) bolje da te nema,šteta se mora naplatit bilo batinama,lovom il ženom ;)

Jugo 25.05.2008 02:10

Svirka na nevidjeno! To je dozivljaj=)) Prelazim 750 km u jednom pravcu da odsviram Srpsku Novu godinu, a na mestu mi se pridruzuju gitarista (covek penzioner, svirao u orkestru N. Negovanovica) i harmonikas (D. Suvajac... svirao u grupi Legende). Negde pred ponoc, harmonikas mi prilazi i kaze da najavim da ce nam se pridruziti i nekoliko pesama odpevati Lepa Lukic. Ja naravno najavim ono sto je on rekao, a iz dna sale dolazi ne Lepa nego Dusica Bilkic. :-O E pa kad u crnu zemlju nisam propao!:blushing:

E-L-D-A-R 25.05.2008 03:08

Kreso, ja svake godine budem u Porecu dva mjeseca a i ove cu pa se vidiomo tamo.. ;) pozz

Millan 24.09.2008 02:39

1 Privitaka
Sta kazete na binu, aaa...!?:D

Boban010 25.09.2008 19:00

Tezga se zahuktava,odsviran uvodni blok kola i pesama,gosti na nogama dolazi pevac kod mene i kaze:
-Daj prvo"Luckasta si ti" pa odma obrni "Svadba,svadba"
-A shto "Svadba,svadba" pa sviramo ispracaj?
-Auuuuu!
Udari se rukom po celu i pobeze izmedju gostiju.

No.1 25.09.2008 19:51

Citat:

Originalno postovano od vingula (Post 38561)
A joooj,čitam sve ovo i nevjerujem šta sve ima,kod mene je zadnje bilo frka oko opreme kad su mi jednom prdnuli zvučnici (visokotonci)...jaooo....svirka strava bila,dove ja druge kutije ...sound katastrofa...cjelu noč sam sam molio Boga da završim tu svirku.
I onda pred kraj svirke dolazi jedan mulac i penje se na binu, i frajer se lagano rukama drži za klavijaturu i penje se on gore (meni več u glavi se vrti film....ČIME DA GA UBIJEM AKO OVO SVE PADNE DOLE) i zamalo da i nije sve palo dole,sva sreča da je redar bio blizu mene pa je vidio tu budalu da se penje pa ga je odgurnuo a ja držo kljavu i stalak.Hebeno sam se preznojio.

Kažem svima "ako sam zavrijedio batine....tuci" a sj*ebeš li mi nešt od opreme (iako sam dosta miran....eeee tu sam živac) bolje da te nema,šteta se mora naplatit bilo batinama,lovom il ženom ;)

Uuuuu....meni se desilo slicna situacija...
Izlazi pijan iz WC...a bio je tako pijan da je gubio kontrolu...
Onda se uhvatio za moj pa800 koi poceo da se klati jedva se drzao na one plastike na spidera na kraju...
Mi smo bili vec fajront tako da ja se nasao iza njega...i silno sa jednom rukom sam uhvatio klav
a sa druga gurno sam ga od mene...i on pao nad staklenim sto..i polomio...
Pa skocilo obezbedzenje misleci da sam se ja zakacio sa nekim...haos...

Citat:

Originalno postovano od Millan (Post 37136)
Eto kako izgleda kad pevac zaboravi kais, a spadaju mu pantalone.... Snasao se, ne mogu da kazem, samo nije smeo da pridje bini, da mu ne podignem majicu.:D

To je to...
Svaka cast...

jeftabgd 28.09.2008 15:27

Au,Millane,jel' to u pitanju Provo,Jalovik,Lojanice,Orid ili gde vec ima Vladimiracke table?=))

Trenutno vrijeme na Forumu 16:02

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org