![]() |
Ljudi kad se vec prihvatite posla,onda ga odradite kako treba,a ne mozete ga tako odraditi ako ne date dusu u svirci.Ja ne mogu "mehanicki"odraditi noc u restoranu nikako.Lova je tu samo dodatni stimulans za "inspiraciju".Znaci dobra lova+par blokova od 50-tak minuta+muzika koju volis,pa ko ne bi uzivao u muzici(jos da je naci cesce ovakog posla).
|
@Vule
ima brate ali smesno,kako su nekad muzicari ziveli ovo je zajebancija |
Pamtim i ta vremena)(ˇ88-92. pa 96-2000-te odoka).Sreca ima ovih sto hoce da snime neke svoje materijale,pa mi studio dobro poboljsava standard.Uzdravlje
|
Uvek ce tako biti!Sviram i pevam od srca...
|
pravo pitanje!
Sviram iz srca samo kad sam sa mojom ekpiom sa kojom sam 1 put poceo da radim.Vreme ovo nas natera da se raspadnemo pa radim sa kim stignem u poslednje vreme tako da je to postalo daj samo da odradim svirku uzmem pare i begam:S Kako mi se cini poceo sam samo kuci iz srca da sviram za sebe balade koje volim,prkoleti dinar sve pokvari:S |
ovo je jedan od najtacnii postova i ja isto tako
uvek se setim svoj prvi bend jesmo imali malo posla al smo bili sretnii |
Ja sam dvanaest godina svirao gitaru u bendu i zaista sam uzivao u svirkama i druzenju sa kolegama muzicarima... U zadnje vrijeme sam nazalost bio primoran da pocnem da sviram klavijaturu , da radim sam i tako je vec cetiri godine. Veoma je monotono za jednog muzicara da sve sam radi i solaze i harmonije i gitare i terce i......... U ovim okolnostima mnogo vise se zaradi, ali vjerujte kad treba da se krene na svirku, stomak mi se prevrne
Dodato: Istina je da vecina nas muzicara ne voli taj repertoar koji sviramo, ustvari nije nase da razmisljamo, nego da ispunimo necije muzicke zelje i ocekivanja i da ih zabavimo.i ja kod kuce za sebe sviram repertoar za svoju dusu, to su pjesme koje skoro nikad nisam odsvirao na svirkama |
Posle smo mi krivi klavijaturisti sto zbog arranzera bubanjari,bassisti,...ostali bez posla...vidi ti njega ovaj od gitare otiso u klavijature...ko je sad kriv ??!!!
SALIM SE =))=))=))=)) |
dok sam bio mladji svirao sam iz srca a sada je to uglavnom rutina odradi poso uzmi pare i bjezi kuci
|
Slazem se.
To je posao. Kad sviram od srca,tad to nije za novac... |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org