YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Šta radimo još osim tezgarenja... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4262)

mile nikolic 24.02.2011 22:27

svidja mi se tema pa da se i ja izjasnim-osim tezgarenja radim u auto skoli kao instruktor voznje

ardzan 24.02.2011 23:03

counterterrorism instruktor, ne salim se:)

pedjajazz 25.02.2011 03:24

Zanimljiva tema,... evo da kazem i ja ko sam i sta sam. Pored tezgarenja, svaki dan saljem na sve poznate i nepoznate televizijske stanice kratkorocne i dugorocne izvestaje vremenskih prognoza. Tj. kada cujete na bilo kojoj domacoj televiziji kakvo ce vreme biti sutra,.. taj izvestaj sam ja potpisao!!!!!
Dipl. astrofizicar metereoloske kibernetike,
ali jazzzer u dusi

milanceshow 25.02.2011 03:30

A ti si taj!!!!!!!
Da znamo koga da hvatamo za gusu!!!!!! :)

Znaci zbog tebe svake godine na vestima cujemo jednu te istu pricu!!!!!
"I ove godine je sneg iznenadio nase putare!!!!"
=))

gega 25.02.2011 05:21

**

Pedja je novi Kamenko Katic :lol:

Vremenska prognoza za ovu zimu:
;indijanci sakupljaju vece zalihe drva...bice jaka i duga zima;=))=))

xxl 25.02.2011 06:26

Fakulteti ekonomije i informatike,Cisco network cademy, a prije ratova visa vojna skola iliti akademija. Trenutno programer poslovnog softvera i lokalni muzicar za razonodu

doktor87 25.02.2011 07:54

Citat:

Originalno postovano od Jugo (Post 33859)
:mad:Nemoj da mi neko dira u koleginice! One su veoma.... profesionalne, verujte mi na recB-)

Ja sam trenutno medicinski brat...jel to znaci da sam fuksa?? :)))

Inace treca godina medicine...pa vi vidite sta cu biti...a sto se specijalizacije tice...mozda budemo kolege :)) a mozda i ne!

Trenutno radim u jednom starackom domu (nema se kinte) ali prekidam za koji dan da se malo posvetim ucenju...

Inace zavrsio nizu muzicku za kontrabas, dugo godina klavirna harmonika u KUD-u(od 1999) , zatim bas, pa sef orkestra...izmedju toga i zamenik dirigenta u jednom horu.

Trenutno sef u sopstvenom bendu, ali to je firma u razvoju (samo da ne odleti pod stecaj) hehe

Inace teski svaler i perverznjak, ali to nekako dolazi sa obe profesije! Zar ne? :)

Inace kad zena treba da bira izmedju mladjeg i starijeg ginekologa, ako je pametna birace starijeg...zasto? Pa tresu mu se ruke kad radi! =))

jurky 25.02.2011 08:18

Glazba mi je hobi a po struci sam inženjer graditeljstva.

milanceshow 25.02.2011 09:00

@doktor87
Ne sekiraj se,nisi fuksa!!!!!
Tek si treca godina!!! =))

b.o.Y.c.h. ČK 25.02.2011 09:20

Inženjer agronomije, trenutno vanredno na magisteriju, uz to i završena muzička škola.
Nemam baš nježne ruke zbog ovog seljačkog posla kojim se doma bavim, ali tu me život odnio, nadam se da će jednom biti lakše. U srcu i dalje prevladava muzika, što god bio u životu, sviranje se neće ugasiti.
U slobodno vrijeme kad ne sviram, treniram, trčim i divljam :)

Trenutno vrijeme na Forumu 11:51

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org