![]() |
A bre vas dvojica .... ajd` smirite malo sharana, jos ce i neke banane da padnu na kraju, a bice cisto zbog gluposti...
|
Uh...%-(
|
Uh kud postavio ovo pitanje,
sada se svadaju Ali sve u svemu Marco7 je sasvim korektno dokazo kako sta moze Recimo ima Rumbi koje su radene na 205 brzini kako i ona sto je na 105 to znaci vake tarabuke mozes da stavis i na 205 i na 105 i to je to Hvala ljudi na ovome BEZ SVADE |
...
Nema svadje,dogovorili smo se sinoc da necemo vvise da se raspravljamo ;)
|
ja pitah ali mi niko ne odgovori kako 50 i 110 bpm moze da se uklopi tj kako je to isto ????????
zar nije bpm=beat per minute??? sta cu glup sam pa ne razumem |
Citat:
|
e bre ljudi nisam pitao ko to samo moze nego pitam kako 110 i 50 moze da radi na istoj brzini razumeo bih da je 110 i 55 ili 180 i 90 ali 180 i 105??? malo mi je nejasno jer nikako ni po kojoj logici ne ide zajedno 2 x 2 = 5??? kako?
|
...
Neznam za to,znam da je matematicki ispravno da loop radi u pola tempa,ali samo u pola i to je to!Ako bezi za jedan svaako svoju pesmu peva :))
|
Dje si markane, to i ja pokusavam da kazem al ovde se sve nesto zapetljalo citajuci ove postove i iduci tom logikom kao sto je pisano ni jedan ritam ne moze zvucati normalno. Pomislio sam da sam promasio i osnovnu a ne muzicku skolu........
|
=))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org