![]() |
Hm...
Ja sam nashao torrent za njega na http://isohunt.com Tamo je bio Working version + update + crack... |
Citat:
|
Da je u rar-u mogao bi da skinesh par fajlove i da nadoknadish te stvari koje fale...
Kako je u zipu mozesh da probash da nadjesh cheksum tog zipa i da ulovish CRC chek pa da tako probash da repare-ujesh fajlove... |
On je u jednom komadu, znachi greshka je u samom zipovanju! Jebaji ga, trazit cu drugi izvor!
|
Gadno...
Onda samo CRC chek, ali treba naci bash od tog zipa... :( Skidati ponovo... :( :cry: |
Citat:
Zajebavao me je 2 dana, dok nisam upisao "Finale" :lol: E je*** ti pretrazivanje kad je tako sitnicav, hoce veliko slovo. :lol: Cisto da i druge kolege znaju ako budu imali problema. I sto rece Vaxter, eMule je najbolji.Boli ga k**** da li su velika ili mala slova, cuti i tegli. :lol: |
Ma naravno...
Ja sve preko njega... Jes da nekad morash da chekash na prioritet,ali kada chesto skidash, i dajesh dosta za download od tebe dobijesh i prioritet brzo... Nije loshe ni koristiti prog koji se zove Shareaza. Ona podrzava e-mulem tj. e-donky protokol, kao i Gnutella 1 i 2 ... Nekad je sa njom lakshe naci potrebne stvarim a i chesto se brze dobija prioritet. Problem je kod nje shto je sam program jako loshe napisan, i deshava mu se takozvano "CURENJE MEMORIJE", tj. program pocinje da oduzima deo po deo sistemske memorije, iako mu ne treba, i tako gushi rad samog sistema, kao i ostalih programa koji su pokrenuti... Ja se drzim mazge, a vi kako hocete... ;) P.S. Takodje nije lose ni oristiti Torrente... Za to ima dosta klijenata... Torrenti mogu biti jako dobri za prenos velikih fajlova. Za razliku od e-mule-a torrent kad pochne da vuche podatke ne restaje dok ne zavrshi... |
Hehehe, bre, Laky, pa stvarno ne znam.... :lol:
Evo, i sad sam probao sa malim slovom, i odmah sam dobio to sto sam trazio! Verovatno sam zato i napisao gore u postu finale, a ne Finale. :lol: |
:lol:
Evo Milane sad radi i kod mene :lol: |
:)
Ima li neko mozda Band-in-a-Box program da mi posalje a i ja imam tih programa bas dosta pa mozemo da se menjamo od svih mogucih konvertera pa do cubase i cakewalk sa svim plug in-ovima jer se bavim takvim radom!Mozemo se menjati ali samo postom da saljemo jer mi je losa konekcija a dok ubace u adsl u Novi Pazar ja ima da ostarim :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org