![]() |
Vidim da ima puno raznih mišljenja,svađa,prepucavanja,prehvaljivanja itd. oko Korgovih mašina,e a zato oko Rolandovih nema problema :D
Ljudi iz Rolanda kad bi ovo čitali lagano bi se smijuljili i govorili eto vam vaših Korg klavijatura :D :D :D |
Ovako nakon citanja dosta komentara dolazim do zakljucka da su ljudi stvarno u velikoj zabludi.Moj brat svira istoja imam pa800 a on je sad uzeo pa 2 x..prije je imao pa 1x pro elite.Ljudi usporeduju previse pa1x sa pa800 i pa 2x.Kao prvo Pa800 ima opcionalno mp3 player koji funkcionira isto kao i kod pa2x koji je ugraden serijski u njemu...vocalist je iste kvalitete pa800 i pa2x,kod pa1x je najbolji vocalist ali kod njega je bio doplata ako jese htjelo da 100 posto funkcionira.Zvuk u pa800 i pa2x je slicaan ali ne i isti samo zbog izlaza koji su kvalitetniji malo kod pa2x i izlazi sve cistije.Obodva imaju 4 izlaza da se moze odovjit bas,bubanj,solo...Ljudi neshvacaju da je za pa800 i pa2x potrebno drugacije programiranje nego za pa1x jer ljudi sound procesor je drugaciji unutra.Razlika je ogromna.Pa800 ima kvalitetnije zvukove nego pa1x i ima malo vise,sto nasi muzicari kazu,masnoce u zvuku.Mana je mu kvaliteta izrade.Ali sve ima svoju cijenu.Pa800 je za svoju cijenu jako dobra klavijatura,jer se moze naci za 1850 eura.Ako mu se doplati mp3 i hard disk.Dolazi se do cijene od 2300 eura.A pa2x je oko 2950 eura ali sa svime inklusive i 256 mb rama ,4 puta vecom memorijom za sampling,kvalitetnijom izradom,i znacajnim faderima...Tko sada razmislja o kupovini pa1x pro,zbog kvalitetnije izrade nego pa800,bolje je da saceka malo i skupi nekih 800 eura i kupi pa2x,i bit ce sretan.A tko moze zivjeti sa jeftinom plastikom,lijepim zvukom kad se sredi,malom tezinom...Neka uzme Pa800 i zaraduje pare,jer ipak to je glavni cilj svega ovoga truda.Lijep Pozdrav
|
Citat:
|
...
Jeste daisa,zato je nasa ''scena'' 'mnogo jaca od njihove,nasi muzicari se ne skidaju sa MTV-a i mi njima treba drzimo lekcije o muzici :))!Znas li zasto,dok bude god bude tih kao ti sa takvim teorijama nema od nas nista!Eto ti Pa 800 uzmi lepo izabaci mp3 snimke ovde i tako dokazi da ja lazem i budi ti u pravu!Daj nam taj zvuk duplo bolji kako tvrdite,daj mi tu umetnost guitar moda i sve ostale zajebancije oko kojih se sporimo!Izbaci lepo snimke i ako budu bolji od PA1 x pro ja cu ovde na forumu da javno kazem da pojma nemam i da se povucem da nikada vise ne komentarisem oko bilo cega!Svi nesto pricate daj dokaze!!!Samo izvoli....
|
Ne mora Daisa, eto ja cu Marco, spremaj snimak...dolazim...
|
...
Evo Nedime stavio sam demo,nisam hteo da izvodim kerefeke sa semplovima i cudma!Na bubnju je House kit,darbuke su semplovi world of istamubl,finer bas fabricki i sve ostalo fabrika osim sto sam forspil svirao sa semplovanim buzukijem!Cisto da se cuje zvuk masinerije!Nije bilo nikakve obrade u audio editorima,pravo iz miksete u snimac i nemoj da machkas snimke u editorima jer cu ja da te provalim ako to budes radio!Uzmi usnimaj iz prve u snimac i to je to!PozZz...
|
;) |
....
Ne mogu da otvorim ovo,uzmi i ubaci snimak u download centar,ja sam moj stavio i cekam operatere da ga izbace ;)
|
Citat:
|
KORG PA800 Pomoc
Kupio sam PA800 ali neznam kako to ide za Setovima i Boja....kako da ja to mogu prebaciti....
a ako ima neko dobre ritmove i Boje bzw setove za mene da mi posalji...i trebami ako neko ima....ono ste se dere yeah" ili Lets go" tako nest...ako ima nek mi stavi na download ili salje na *******.******* hvala vam adis Nečekat češ se ti malo da ti netko pošalje .... |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org