![]() |
Ništa ne brini, budemo mi njih u drugom produžetku stigli :D
|
Stara istina“ Na sirotinju i zec vadi k...c“
Dodato: Izgubiti u finalu nije sramota ali nogometna MAFIJA nespava. Mogu postaviti jos milion kamera ali korumpirani sudija djeli pravdu! |
Sve čestitke Vatrenima!
Borili su se dostojanstveno i dominirali terenom. Na žalost, rezultat ponekad ne ovisi samo o umjetničnom dojmu nego se broji na drugačiji način. Drugo mjesto na svijetu za nas u Hrvatskoj u pravom smislu riječi ima zlatni sjaj. A sad to idemo slaviti kako i dolikuje pravim sportašima. BRAVO VATRENI!!! <:-P<:-P<:-P |
Nećemo se vadit na suca iako je skrenuo utakmicu. Svi su vidjeli da Perišić nije imao namjeru i da je Griezman pao ko peečka al šta sad. Bitno da su svi vidjeli tko je bio bolji a tko je pobijedio.
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
Pod brojnim emocijama.....zadovoljstvo...tuga....ponos......ne vjerica.....pitanja....
|
Čestitke Vatrenima na osvojenom srebru...
|
Nema se šta prigovorit na sudiju, a momcima svaka čast!
|
Za predsjednicu sve pohvale a Putinu i kišobranu palac dole!:rolleyes:
|
Casperski, postavi video od Belinde, ima neki Tornado, doduše opet sam morao smanjivat ton :D
|
Vatreni nisu zasluzili „Belinda“sprdacinu.Koga zanima moze gledati live na Tv Nova.Prema procijeni ima vise od 300 000 ljudi koji su dosli docekati i pozdraviti Hr velikane.
Zao mi je sto nisam na tom doceku. |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org