![]() |
to sa cinelom i mene muci,samo ga secne,dokna sedmici to mi lepo radilo,lepo se cula cinela,skroz do kraja,a sa desetkom ne znam sta joj je..
mozes ubacis Vsampler u njega radi sasvim lepo,konvertujes semplove preko awave u sf2 format radi ko bombona,i terce lepo rade cak,a ovo za pedalu nem pojma stvarno..:D |
Zamislite klavijaturiste u buducnosti,dolazis na svirku i nosis virtuelnu klavijaturu velicine upaljaca,stavis neku dasku na stalak da bi se projecirala klavijatura,farbe vuce bezicnim putem negdje iz nekog uredjaja koji ti se nalazi u dzepu a ti pletes li pletes po onoj dasci!...=))
Ja mislim da to povezivanje sa racunarima,zvucnim kartama,semplerima moze da radi ali nije prakticno i mora nesto da steka.Ne postoje uzalud kompaktni uredjaji (aranzeri,workstation) koje treba znati isprogramirati da bi radili onako kako Bog zapovjeda,a nemate zezancije sa nikakvim povezivanjima,padom napona,operativnog sistema racunara i sl. Ne znam,mozda grijesim,ali nemam iskustva sa ovakvim uredjajima... |
^ vidi, ja nisam profesionalac, nemam para za kvalitetan aranžer, a volim da sviram.
zašto se onda ne bih dovijao da u kućnim uslovima stvorim koliko-toliko pristojan performans? @mladenkom: hvala, vsampler mi deluje komplikovano. a tek terce na istom... može neki link za to? |
E ljudi ovde ima postova koji su me tako nasmejali kako nisu ni najbolji vicevi....HA HA HA ma svaka ti cast- gagy ti si car... ziveo nam ti sto godina
|
vsampler ti je prost jako,javi mi se na pp pa cu ti objasnim sta kako sa njim po redu 8-}
|
Hajde da ne otvaram novu temu(nadam se da mi necete zamjeriti)
Da li mogu koristiti bilo koju klavijaturu koja ima MIDI IN i MIDI OUT za kontrolu OMB i Da li neko zna cijenu OMB i gdje bi se mogao naruciti? Pozdrav od Vlade |
mozes naravno svaku, povezes sa vsamplerom ili nekim drugim samplerom i koliko ja znam na deseti kanal omb-a ga povezes (vsampler) i preko midia povezes klavijaturu. Inace, sto ces ga bezveze kupovat, kad ga mozes nac na netu krekiranog :D :D :D samo ga ne mozes ovdje trazit na ovom forumu ;)
|
Hvala Dellboy na odgovoru.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org