![]() |
Ahahhahaha. Ma nije fol midi,svirao sam trebo midi klavijature na FL studio. :D
Molim Dell-a da kaze iskreno njegovo mislenje,da li da se gubim sa foruma,ili da ostanem,da se narod smeje xD :D Ahahahahha :D |
E sad moje , skromno , pocetnicko misljenje ... :D
Na ovom drugom klipu podosta masis harmoniju u nekim delovima , ubacujes fill gde ne treba ... E sad ako nesto gresim neka me stariji (iskusniji) isprave ... Samo vezbaj druze sve ce doci na svoje , pozdrav ;) @sale_band , eno su koke u pozadini kako ne primecujes ? :D |
@Yikwo Kazem nisam bio u stosu sviranja,ali hteo ovaj Zeljko da post-am da se izvucem xD :D Ahahahahha :D
|
Druze, nemoj da se gubis, ovaj forum ti moze samo pomoci da naucis mnogo sta. Nasa misljenja su manje bitna....
|
Znam da se moze dosta nauciti, mada i misljenja drugih su mi jako bitna. Bilo da su to kritike ili reci hvale, jako je vazno i iz toga moze puno da se nauci. Hvala :D
|
Koda bi ovaj narod toliko skakao da nista ne valja:rolleyes:Dzaba nekome precizni trileri ako onaj ko slusa sjedi ko panj i jos neda ni dinara za pjesmu hehe.a rekao je Sevko da mu nije sjela klavijatura kako treba.Meni se jedino snimak ne svidja a ostalo je ok.Vazno je da se vjezba dalje i kad ovako napravi atmosferu na sceni.Poz
|
Da su slučajno umesto onih salabajzera igrale koke oko klavijature, svi bi te hvalili... ;)
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Ma mlade koke su se uvijek pravile vazne i vrebale samo iz prikrajka a kad se uda i udje u godine onda pocnu i da igraju da bi se i one opet pokazale:lol:
|
Ma salabajzeri,nema se kom' svirati,to ti je neka svadba...
A koke su posle... :P |
Za zajebanciju i rekreativno sviranje ste predobri a za nešto više treba da se potrudite još dosta i šta je najvažnije da još porastete (bez uvrede). Dakle,ovako kako ste krenuli je super jer baš tim putem se ide u pravom smjeru.
Sretno dalje i bez stajanja. Pozz. |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org