![]() |
Evo ljudi kapak na Nedimovu izjavu...Na svom prvom postu posvećenom njegovim najboljim drugovima (Almir,Alen,Blusa) naš dragi prijatelj je izjavio da je prodo svoga PA800 i kupio sebi PA1X (sa zvučnjaci) kako bi nam snimio i pokazo neke cake...Poslije dužeg pregovaranja,vređanja i živciranja naš Nedim se sam izdo kako je Slagio opasno...Kao prvo kaže da je sinth od kolege (a i to je pitanje jel ikako PA1XPro vidio njegov studio) a kao drugo kaže da je sviro na PA1XPro koji nema zvučnjake...Al eto da zaklopim temu,Nedime nemoj brate mili da se ljutiš,sam si otvorio ovu temu i počo pisati postove,ako imaš nešto da nam pokažeš ili snimiš-zazipaj i pošalji na mail a ne da ovdje džabe trošimo space na serveru...Ja vas sve skupa pozdravljam pa se čujemo uskoro,Pozdrav!
|
... :D ...imam za VAS i za YOU TUBE isto...tek pocinje... :D ...
|
Jaoo...Sva trojica smo jako radostni-obradovao si nas mnogo...Saki je već mnogo materiala stavio gore i stvarno mu svaka čast na odličnoj svirci i trudu što ga je uložio...A sad još kad naš Nedim stavi...E onda ima da panemo u šok...Hajmo se prepustiti iznenađenju što će nam ga Nedim pripremiti,Pozdrav!
|
Pozdrav svim dobrim muzicarima. Dajte ljudi molim Vas malo etike i morala. Dobri muzicari se nikad nisu hvalili, niti kudili one druge. To su radili oni trecerazredni koji nisu imali sanse ni prilike da sviraju na dobrim mjestima. Bavio sam se muzikom u ona fina vremena, do prije ovog nesretnog rata (harmonika), a sad sam uglavnom sa racunarima, nesto za svoju dusu se igram, imam Korga PA 60. Svi ste vi dobri sigurno i nemojte se sad svadjati ko je bolji. To nema smisla. Ljudi od ovog foruma ocekuju savjete, saradnju, slogu, a ne svadju, vrijedjanja... pa valjda ste ODRASLI.
Hvala svima i pozdrav Nedimu. Ipak je on jedan dobar muzicar. Mostarac |
nemogu da verujem dase svadjate zbog sintija
nemogu da verujem dase svaderjate zbog sintija pa sviraju ljudi nesvira sam sintisajzer ili aranzerer a ti momcicu sto sviras micu nikolica ali mnogo siromasno nezezaj druge ljude koj sviraju drugu vrstu muzike na primer bugarice bato toje teze od dvojke jedno 10 puta vidi bato zasto svi dobri muzicari dvojkasi ne sviraju orjent necu da pricam vise oko toga nego pogledaj sto se divite amzi onda. kraj. razmisli malo pa odgovori bato ja sviram sve ajde odgovori meni da neces mozda da uporedjujes micu sa saskom velkov pozdrav :lol: :lol: :lol:
|
Nele druže bez zamjere ali nemoj da kritikuješ...To što je došlo do sukoba nije naša krivda već krivda čovjeka koji je postavio ovaj post i počeo da vređa...Svaka čast svima ali ipak ne znaš pozadine ovog slučaja tako da nemoj molim te da se mješaš..Nećemo o ovome raspravljati na forumu jer nije pristojno tako da ja odustajem od debate,Pozdrav!
|
samo vi izazivajte Nedima
kad vam on sprzi nesto ima da padnema svi na dupe blusa na cemu si ono odsvirao? dobro sviras svaka cast. pozdrav ljudi i nemojte se svadjat |
nele1 odsviracu sta god hoces i ja jer i ja mogu da kopiram
ali poenta je u tome da on to nemoze i da hoce a ipak dokazuje nesto sto nije tacno ali hajd i nije ovo svadja sad samo eto prikazujemo svoj rad.. a ti kad isto snimis nesto ovako i postavis onda se ukljuci, nemoj djabe se uplecati u ovo da nezavrsi isto jer nisi ukljucen u debatu odavno i neznas o cemu je rijec :wink: i jos cuj kaze nevalja snimak pa hajde nadji nekoga ovde da to odsvira isto ili ti kad si majstor toliki.. poz |
Joj blusa ... ma znas vjeruj mi ko je nele 1 ..vjeruj mi da znas ko je i nemoj se bezveze raspravljat. Djaba trosis rijeci na ljude koji prodaju nesto sto ne vrijedi ku... Ti si i prema meni i prema masi drugih ovdje ispo covjek i dao si ono sti si dao. Ostali se gadjaju ciframa ko da lezimo na parama a ne da zivimo od tezge..IZVINI GAZDO ovog sajta sto sam se brutalno izrazio al jebga stvarno ti jedan pojedinac jebe znanje drugima i kvari ono sto je u principu zamisljeno da bude sustina yu-midi-a...ovo je misljenje raje u BiH sa kojima sam u kontaktu a ima ih puno koji su dosta toga dali na ovaj sajt!
|
:D :D :D HAHAHAHA, ja deset miliona puta zamolio da se ne svadjate oko gluposti a ovo jos gore, sad se cijela bivsa Juga svadja. A gazda nam se nesto usutio, valjda ga strah da ne dobije batina :D :) :) :lol:. Gazda ja dajem otkaz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org