YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Koliko Kolega na Forumu zivi od muzike? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=14910)

zeljko 31.08.2010 20:50

E bas ja ne radim nista vec 7 godina i mozda vise i necu,pa nek mi ukine vizu ako moze:lol:A sviram i pjevam po kuci zenici kad dodje sposla a i sebi sam....Poooz

banex 31.08.2010 21:45

Evo vec 10 godina zaradjujem i zivim od muzike.E sad je pitanje ko zivi sa porodicom od muzike?Sve je to lepo dok nisi ozenjen i dok nemas dece.A sta cemo posle?Mislim da je dobitna kombinacija raditi u bendu a pored toga imati solo tezge,svoj razglas,kombi i naravno pevati. :-)

grandia 31.08.2010 21:57

zeljko druze, tebe cu ja licno da prijavim u minhenski finansamt ....

sreca tvoja sto nisi mogao da uzmes onih 20 evra koje sam ti lepio na moj monitor zbog tvog lepog pevanja =))

momci, ne zelim da kvarim temu al sta kazete o maloj zameni a to je da dajete casove? zar nije tu veca sansa da se zaradi neki veci novac?

pozdrav

bokivelik 31.08.2010 23:40

Citat:

Originalno postovano od banex (Post 144584)
Mislim da je dobitna kombinacija raditi u bendu a pored toga imati solo tezge,svoj razglas,kombi i naravno pevati. :-)

Najbolja moguca kombinacija ali nisu brate svi takve srece.

Millan 01.09.2010 02:36

Hahhaha, a, banex inace radi u bendu, radnim danima ima neke tezgice, ima ozvucenje naravno, zatim peva i ima kombE plave boje!:lol:

banex 01.09.2010 11:56

I zaboravio si da sam dobio i trecu tablu za prikolicu tako da sad moze da stane ful oprema sa sve ljudima. :-)

sashaa 01.09.2010 20:31

ja trenutno zivim od muzike vec dosta godina,imam srecu da mi je supruga pevacica tako da se zavrti neka para u kuci,za sad ima dovoljno posla,nije sjajno kao ranije ali je OK...

gega 03.09.2010 12:06

**

Poznajem profi muzicare sa sajta koji imaju posla preko glave...stekli su dobru reputaciju i poznati su po tome da dobro odrade tezge i ne fusherishu...pouzdani su.
Znaci moze se jos uvek ziveti od muzike,mozda ne tako dobro kao prije ali unatoc ekonomske krize moze biti razlog i to sto je narastao broj muzicara.
Kada neko moze od muzicke zarade skolovati svoju decu,preurediti stan ili obnoviti kompl. namestaj ....skidam kapu.:) Svaka vam cast.

mr_eko 03.09.2010 12:24

Ja samo placam skolarinu od muzike...ahhah:p

dado123 03.09.2010 15:26

pozz svim kolegama evo da kažem moj pokojni stric je živio od muzike ćitav život sve do 2000 god,međutim kod nas je se od tog vremena pa do danas sve promjenilo puno je bendova koji rade za male pare nema više ni kafiča kafana diskoteka koji bi plačali muziku svaki dan ili vikend tako da kod nas se uz muziku mora i raditi ja bih volio da se vrate stara vremena kad je stric pričao kako svaki dan je svirao i bilo je dobro međutim danas je to jako teško u našem kraju jer 98% tezgi su svadbe pa tu se sad takmiče svi koče uletiti s malom cjenom!!

Trenutno vrijeme na Forumu 12:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org