![]() |
Hvala vam najlepse. Nemam puno iskustva sto se pevanja tice al eto, vezbam i trudim se. Upravo mi je najbitnije da je boja glasa ok i da nije napadna, ostalo sve dodje na svoje vezbom. Hvala jos jednom, bice uskoro novih snimaka. Lep pozdrav. ;)
|
svirka ti je ok i korektna, i svidja mi se kako ti radi aranzer:).
|
Emire, svaka cast!!
Redovno slusam tvoje snimke i napredak se stvarno vidi! Stvarno imas lepu boju glasa a i lepo si ovo zadnje otpevao. Samo nastavi tako i postavi jos koji snimak sa pevanjem. |
Hvala vam puno, trudim se da to sto radim bude korektno i da bude lepo za slusanje. Svaka klavijatura lepo radi kada joj se posveti vremena. :)
Bice novih snimaka vrlo brzo. ;) |
Svaka cast Emre!!!!Samo nastavi tako i sve ce biti u redu!!!Zelim ti puno srece u daljoj karijeri!!! :)
|
Hvala Deki!!! ;) Hehehe "karijeri" :)) Polako, mladi smo, nikad se ne zna samo treba biti uporan i ne leteti visoko. ;)
|
KO zna,mozda cemo saradjivati nekad! ;)
|
Ja sam uvek raspolozen za saradnju, posebno sa tako dobrim muzicarima. ;)
|
Mogu ti reci da sve bolje i bolje sviras, a sa pesmom, jesen u mom sokaku si me stvarno odusevio sto se tice pevanja. Sa vezbom i vremenom, to moze da zvuci extra. Pozzz
Postovano sa mobilnog uređaja |
Extra je ovo brate,radi tayros dobro i svirka je na mestu samo napred sve naj bolje pozzz....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org