YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Burli-Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13306)

gagan 04.07.2010 16:48

aranzer mi se nesto ne svidja ,, bas i kontra kao da ih nema ili nisu poseseni po pravilu u key range . Cuo sam korg pa 1 x ekstra masina , u sustini svi sintovi lepo rade , al slusajuci neke od demo snimaka svaka sprava ima svoju pricu al taj KEY RNGE stalni problem . pozdrav

Dare 82 04.07.2010 19:37

Lepo ti radi kontra na ovim dvojkama.

tranzit 05.07.2010 12:50

Citat:

Originalno postovano od gagan (Post 138783)
aranzer mi se nesto ne svidja ,, bas i kontra kao da ih nema ili nisu poseseni po pravilu u key range . Cuo sam korg pa 1 x ekstra masina , u sustini svi sintovi lepo rade , al slusajuci neke od demo snimaka svaka sprava ima svoju pricu al taj KEY RNGE stalni problem . pozdrav

Ti to slabo nesto slusas. Ovakve ritmove koje sam cuo kod njega i nacin na koji su miksani slabo da ces cesto cuti. To je to sto treba da bude i bas ovako treba da se cuje aranzer u nasoj muzici. Konkretno, suho i bez prckanja, sa maksimalnim live feelingom.

svrakan 05.07.2010 13:04

Dobro ti radi sve,@Gagane uz duzno postovanje prema svakom clanu,po tvom komentaru za bas i kontru trebao bi mnogo vise da slusas muziku,jel mu kontra na dvojci radi extra kako treba,i tu se prica zavrsava.

milanceshow 05.07.2010 14:29

Odlicno Burli!!!!

romario 05.07.2010 18:53

Tako to rade majstori .

Kako ste dobro usemplirali pucketanje tipke na harmonici ,
svaka Vam čast !!!

gagan 05.07.2010 19:41

ja se izvinjavam ako sam nesto lose reko ..... !!!!!!!!!!!

goran07 05.07.2010 20:54

malo je malo dana mi se svidja posebno,,,, ! pozdrav

Burli 06.07.2010 01:06

Hvala na komplimentima, gitara koja svira kontru je fabrička, ne znam napamet koja je u pitanju dok ne pogledam sutra samo što je "prošla" kroz 7Q kao i bas a kolega @gagan uopšte nema potrebe da se izvinjavaš, naravno da mi svi imamo različito "uho" i da ne čujemo isto muziku samo meni nije jasan taj pojam "KEY RANGE" pa ako bi mogao malo da mi to pojasniš, eventualno nekim snimkom da dočaraš?!

@romario nismo semplovali to pucketanje, to je ustvari moj Weltmaister Cantus IV

gagan 06.07.2010 02:27

key range , to je raspon nota . znaci ... da nebi recimo kontra u c duru bila jako niska , a u g ili a duru , ili molu iulki septimi bila visoka . ja se strogo pridrzavam toga i zato mi aranzer radi ekstra . isto tako i bas. znaci treba na sintu u opciji za edit ritmova raspon nota za kontru i za bas , ja koristim od g2 do fis3 za kontru a od f 0 do ais 1 za bas a najvisu notu gis ili a za bas , to vam govorim za yamaha aranzere to isto moze i na korgu licno sam to radio doik sam imo korg ..... izvinite me ako mislite da vas svo vreme zezam .... ostaje mi samo jos da vam dam i drugi deo upustva za sw i ... odoh ja odavde .. veliki pozdrav

Trenutno vrijeme na Forumu 04:23

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org