YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Sport (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   Kvalifikacije za SP 2010 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10804)

mimiki 11.10.2009 02:45

ovi nasi su igrali kao brazil u najboljim danim 5:0 svaka cast,ove kvalifikacije smo prosli nikad laganije sve smo oprasili sem francuza,jedna neresena s francuzima i jedan poraz i sve ostale pobede i prosek po utakmici tri gola!stvarno imamo ekstra tim i prvu postavu i klupu i antica!sad ako ne uradimo nista nikad necemo!sad sam se vratio iz grada popili smo u njhovo ime:lol: i treba spomenuti da su Francuzi u Rumuniji jedva izvukli nereseno gubili su 2:0 i izjednacili na 2:2 a kuci igrali 0:0 a mi 2:3 i 5:0 sta rec sem svaka cast!!!

seadi 11.10.2009 08:59

sve sam postove procito i dosao do zakljucka da se tu nema nista dodati ......sretno svima......i kad izgube opet su "oni" nasi i sledeci put kad budu igrali opet cemo navijati za "njih".......u sportu svako zeli pobjedu pa tako i MI......ali sportski je i gubiti.....mada to tesko pada svima nama......

Vule 11.10.2009 11:07

click here to watch the video
You need to upgrade your Flash Player

Enes-am21 11.10.2009 12:18

kao prvo cestitke reprezentaciji Srbije....znaci, ove kvalifikacije su odigrali maestralno i potpuno su zasluzeno prosli direktno na SP.... cestitam i nasim "Zmajevima" i zahvaljujem se Ćiri sto nam je podario ovoliko veselja i izvukao najbolje iz nase ekipe, za koju sam siguran da se moze plasirati na prvenstvo, ko god da nam dodje u barazu.... inace, po sarajevu i ostalim gradovima u BIH su se mogle cuti svakakve budalastine, kao npr. "druze Ciro mi ti se kunemo" ili "baraz mubarek olsun"...hehehe....sta ovim nasim budalama nece naumpast.. NAPRIJED ZMAJEVI!!!

Dell 11.10.2009 18:51

zeznuse nas englezi, mada smo vise sami sebe zeznuli, nema sta da se doda... sramota i to je to, sretno ostalim ex-yu repkama ;)

Marco7 11.10.2009 19:11

Mislim da su orlovi igrali maestralno i nikada bolje!Odusevljen sam a Ziki Anticu stvarno svaka cast,glavni krivac svega dobrog u nasoj ekipi definivno ;)

mimiki 11.10.2009 19:13

ne znam sta da kazem za bih ,zelim vam srecu, ali baraz ce biti dosta zajeban,mogu da vam zapadnu Francuska,Portugal,Rusija,Ukraina ili Grcka,mislim da bi Grci bili najbolje resenje

Sejox 11.10.2009 21:36

Ma baraz je uvijek zeznut,i nikad se ne zna ko je laksi a ko tezi protivnik.

Cestitke svim reprezentacijama ex-Yu koje su se direktno plasirale.
Veliki je to uspjeh.

@Dell

Koga to "nas" zeznuse englezi....;)

romario 11.10.2009 21:51

Pa nas,;)

Sejox 11.10.2009 21:57

@romario

Malo sam se zezao,a aludirao sam na to da @Dell zivi u Mostaru (BiH).
Medjutim,postujem njegov izbor-da ne bude zabune i da mi momak ne zamjeri.;)

Pozdrav,

Trenutno vrijeme na Forumu 05:32

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org