![]() |
Sta hobi?Fotografisanje motora ili je to tvoja masina?
|
**
Moja mashina :D
|
Pa to je onda za temu Ajde da se hvalimo,hehe,opasna ti masina,nema sta,samo ne zuri,polako po propisima.
|
Dobra masina Gega!!!Kakva ti je kaciga?
|
**
Schuberth C3
|
Ja sam mislio da je taj Schubert pisao walzere kad ono......;)
|
1 Privitaka
Nova frizura,made by me.
|
Dobro ti stoji majke mi.Ja sam ti celav ima vec 7 godina xD
|
Citat:
Frizura ti je super,jos samo fale naocare MADE BY MILANCESHOW :) |
Ne,ali travu ispred kuce sam potkresao da mi kuca izgleda vece,hehe.
|
Mozda bi bolje bilo da se se ofarbao u plavo,mada i ovako nije lose!
|
kao plav bi izgledao bas fensi...pa crne cvike na glavu...idiiii jbt :)
|
Ko ti pre dve godine a???hehe
|
Taj rad,samo je ova tvoja frizura ludilooo...
|
Sad mi lici na Nemanju Ceranic! :)
|
samo jbg kapu nosi, kad dune kosava po ravnici, ima da nazebes :D
|
Nema tu Kosave tek od Novog Sada hehehe,nemamo reku.
|
Upravu si Svrakane!Ko nema reku,nema ni kosu! :)
|
Onda je to iza tebe jezero? :D
|
....
Svrakane mogu brate da te zezaju kolko hoce al ti stoji frizura za medalju.:D Nemoj da menjas imidz!;)
|
Ako si mu rekao bokiveliki......:)
Jel se i ti bese cesljas ko Svrakan? :) |
....
sisam se kratko ali ne skroz kao svrakan. :D Ali po nekad stavim naocare na frizuru....:lol:;)
|
Dell,to je Tisa iza mene,slikano ujutro posle svadbe.Niko mene ne zeza,a i da yeyaju boli me uvo,nije iz zle namere.
|
Ma gde brate tebe da zezaju!!!!!
Kada te vide sa tom frizurom,samo ti se slihtaju!!!!! Zajeban si ko kratko cebe!!!!!!! (Znas ono ko "Kratko cebe".........Povuces gore,noge ti gole.......Povuces dole glava ti gola!!!!!!) Nit onamo ,nit tamo!!!!!! Iskreno............Sa tobom nema zajebancije!!!!!!! |
1 Privitaka
sa traktora na motor.heh.svet je otisao u k...c.selajci kupili motore i poceli da se drogiraju.ne vozim motor,ali eto pruzila se prilia da se slikam;-)
najjace je od svega sto je baja dosa na njemu pijan kao letva i usao u lokal da popije jos koje:D |
1 Privitaka
Jedna slika od prosle subote.
|
uh lepa pevka;).brate tebe necu da komentarisem nisi mi zanimljiv:D
|
To je Sladja Stajic bivsa Z.Granda,od prosle sezone.Meni je bitno da radi dobro posao.
|
1 Privitaka
Jbt, Svrakane ti isprati sve ove zvezde granda :D Samo da ti zena ne bude ljubomorna :lol:
Evo mene i moje ekipe u svatovima |
1 Privitaka
Evo ja i sin Dragan:D...sa svirke u subotu...:">
|
Lijepe fotke, samo naprijed ljudi :)
|
4 Privitaka
Evo,ovo je sa svirke od utorka(club Kiss Hotela Stacatto-Prijedor) :
|
@Milance007: ti brate u mojim krajevima, znas ono, " kroz martince i lacarak, mitrovicu jarak" ;) Jbg, da sam sad u srbiji pozvao bih te kod mene na druzenje, ali bice prilike. A u kontinentalu sam znao x puta da zaginem, pogotovo kada je svirao bend, mislim da se zvase "cvrcak" i moj dobri kolega Zeljko Jelisavac.
|
I ja proslu subotu u povratku sa tezge prodjoh pored Kontinentala... Svratio bi' da sam znao da ime svira...:)
|
Iste vam frizure...
|
Samo nam se zulufi razlikuju :)
|
Svrakanu faca na slici : "Nemoj Vule vise da me udaras, tuzicu te mami" :lol: :lol:
|
@Vule
Pa zar jos postoji ovo sindikalno odmaraliste u Canju? Cudo da ga nisu srusili... |
2 Privitaka
koji je ovo kolega u Budvi :D (nisam se iskombinovao još jedno veče da banem inače Vule ovo veče kad sam bio kod tebe kad sam se vratio izbačen sam iz smeštaja tu noć :D )
|
1 Privitaka
Nesto novije :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org