![]() |
vidite, ja sam imao psr s700 i svirao je 5 godina, ali objektivno kazem da ovaj korg uzivo izlazi pa bar duplo bolje sa ovako naslepo ubacenim setom nego psr s700 koju sam sredjivao 5 godina. govorim i o ritam masini i o solo bojama... ovo tek treba da se sredjuje i doradjuje, ovaj demo sto sam postavio je nesto nabrzinu odsvirano da cujete kako izbacuje semplove. Ja ne znam, mozda sam ja objektivan, ali moje uvo cuje debelu razliku jbg... Yamaha mi je otisla, ali sam par dana imao obe klavijature u kuci i uporedjivao i naspram ovoga korga ta yamaha mi zvuci kao igracka... moje misljenje bez da se iko uvredi.
|
nema ga jos uvek kod nas ali bice oko 1200 eurica,verovatno posto je na trulom zapadu oko 1000 eura.
|
korgpa600 svaka cast i na svirci i super radi klavijatura meni se bas svidja kako zvuci super sve...Izgleda ni malo nije losa ta klavijatura kad sam cuo kako zvuce boje i ritmovi..Pozz
|
|
Citat:
|
|
Citat:
Simpatican melodijski sklop, da li ima ova kompozicija ime? |
Citat:
Stavi set na USB Stick i prikljuci u klaviaturu od pozadi.Sacekaj malo da klaviatura prepozna Stick u pritisnes Media dugme levo pored ekrana.Dole levo u cosku izaberi USB i otvorice ti se Set koji si ucitao.Izaberes Set koji oces ides na Load .Ja bi ti iz licnog iskustva preporucio da ucitavas sve posebno(global,PCM,Soudbook,Sound,Style).Ako imas neko pitanje ,pitaj slobodno.Ovo sam pisao iz glave,ako treba uplaicu klaviaturu i objasniti sve u detalje.Gogile |
Nemoj ucitavati global od pa800 u pa600.Nije isto.
|
Drugari , trenutno slusam gospodina Daniel Andronescu koji prica o ovoj kljavi ja ga razumem jer znam rumunski jezik , sprava je u rangu sa pa3x samo ima negde manje funkcija a negde i dodatnih funkcija u meny-u , hm ,,, bogami nije losa spravica ,,, . pozdrav
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org