![]() |
Dell,hahhaha,jesam ti se ismijao pocetkom vica"Isto se tako neki coban zenio...."HAHAHAHA
|
hahahahahahaha onda sam kolegu uvrijedio nesvjesno :D
|
Ceo dan ne mogu da dodjem sebi koliko sam se oblejao sinoc.
Teribl... |
Vaxter ako mislis to sto si rekao napio. Ja kad nisam umro neki dan od mahmurluka i mislim da nece dugoooo alkohol u moja usta a mozda i nikako vise jer bih trebao i vozacku ponovo da ganjam koju su mangupi jednostavno uzeli.
|
Danas su u opstini u kojoj ja zivim (Vozdovac)bili izbori.Ne mozete ni da predpostavite kakve sam pritiske doziveo od predstavnika nekih stranaka da bi zaokruzio njihovog kandidata.Ovo je nenormalno.Jebem ti politiku i ta sranja.Ja sam totalno apolitican tip,a sto su toliko navalili na mene nije mi jasno.
|
korg18
pa dobro narode svakom se omakne,rupa u rupi,toje tako bilo nekad moras promasit nekad ubacit,i jooo sta jos svasta ima stvarno se znojis jos kad rekne jesi vec stavio a stabi cojk tad uradio naravno ja bi iscupo kakav koc i nastiklo ga na svoj ehe i onda bi to uradio,nebi promasio 100 posto ehhe.E to vam je isto kad je konj trebo na trkama da trci i nije i sjeo je on zapalio cigaretu i polako to on e oni ga bicuju "aj kreni aj" ma nista taj ni da se pomakne e onda su mu stavili pored cilja kobilu i on kad je vidio narod nije mogao da vjeruje,kazu "skako je sa motkom" hehhehe.
|
Moj klinac zaboravio da u skoli postoji predmet "LIKOVNA KULTURA".Sada cele noci ja moram da uradim 12 radova.Sutra uciteljica ocenjuje...
Koju li cu ocenu da dobijem?????:rolleyes::( |
Samo nemoj da prepisujes Milance....:)
|
za sat vremena sedam da vozim,1070 km u cugu,a spavao sam tri sata danas,vozio celu proslu noc..biti ce veselo
|
Ma Sejo ovo mu je vec treci put da mi radi ovo....
Poludeo sam.... Evo sad sam na pauzi,pa se vracam na radno mesto!:( |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org