![]() |
|
Politika+stalak spider pro XD
1 Privitaka
Ja sam ovo morao podijeliti sa vama, ahhaahahha kada sam vidio ovo, pao sam sa stolice, nasi politicari (za kojih me nije briga) koji imaju novca napraviti binu ali nemaju novca da postave katedru, pa su posatvili naseg miljenika spider pro-a :) ahahhahahahahhahahahahaha
P.s. da ne bude zabune nema nikakvih nacionalnih i vjerskih izazivanja tako da znate, a ovo je samo presmijesno (bar meni) kako ljudi ne znaju sta rade..... :) al eto, niđe veze sto bi mi mostarci rekli...... |
iao, kuku...
|
jesi nam divio majke ti dragana covica XD haahahahahahaha ima i slika s borjanom kristo ali bjezi katastrofa ahhahahahahahhahaaahahhaha cisti ciganluk!
|
taj ciganluk mi je najvise nedostajao dok sam bio u Beogradu :)
O cemu se radi u Borkinoj slici? |
1 Privitaka
Naleteh na fejsu, slucajno....:lol:
|
milka
1 Privitaka
nova cokolada
|
1 Privitaka
mikser
|
kako se prodaje fico
|
2 Privitaka
Naleteo sam na jedan zanimljiv clanak na netu:
Pogledajte kako sada izgleda mjesto sa slike čuvene pozadine Windows-a Da li ste se ikada zapitali gdje je i kako danas izgleda mjesto koje je bilo na pozadini kada ste instalirali Windows XP Fajl 4463 Možda i najčuvenija pozadina u istoriji koja je bila "default" na Windows XP-u se zvala jednostavno bliss (blaženstvo). Tu fotografiju je uslikao američki fotograf Čarls O'Rir u kalifornijskom ogruku Sonoma, i to davne 1996. godine. Sada je na tom mestu vinograd. Fajl 4464 |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org