![]() |
Ja sam taman pisao odgovor namrgodjenom kad bas u Tom momentu kad sam htio post da postavim nece.Dell zakljucao a namrgodjeni dobro prosao.Mozda je i bolje da je tako bilo,samo zao mi da se covjeku zakljuca tema radi jedne sitnice i to ne dokazane ali sta je tu je.Htio sam da ga pitam ko je danas prvi poceo i vredjao.Ja nisam sigurno.
|
Smeta mi što nema više koleginica da razmenjujemo iskustva 8->
|
Cini se da ces morati malo da pricekas za takvu razmjenu iskustava virtualnim putem. Tehnologija jos kaska za tim. =))=))=))=))
|
Smeta mi sto se ne mogu logirati s kompa danas popodne. Radite nesto ili...?
Sent from my MediaPad 7 Lite using Tapatalk 2 |
Mora se uplatiti donacija svaki put kad se zeli ulogovati,clan 2 stav 6 zakona o ulogovavanju.
Kolko sam ja u toku postoje neki problemi sa serverom. Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
Server nam je bio pod DDoS napadom.
Regulisano je sada. |
I dalje ostaje problem na temi: http://www.yu-midi.org/forum/showthr...#axzz2hbyrLe2T Prikazuje da ima cetvrte sranice ali klikom na cetvrtu uvek vraca na trecu. Kada god otvorim tu temu i koliko god puta da je otvorim uvek me obavestava da ima novih postova.. ustvari ih nema. Mogu da iskljucim pracenje ali me bas zanima epilog ;)
Dodato: . . Uzgred ... pise da je Casper napisao poslednji post... ali na trecoj stranici koja je jedina dostupna, nema ga nigde..... |
Neke tabele na forumu su pukle tada, izgleda.
Sređeno, tj. bar bi trebalo biti. |
Jeste.... OK je . Svaka čast.
|
Smeta mi sto se opet pocelo bez veze uplodovati.Jedno pise a kad skines set sasvim nesto drugo unutra i to po dva puta jedno te isto.Daj ljudi jel tesko napisati sta se tacno nalazi u setu,da ne skidamo dzabe.Pozz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org