![]() |
super
Neso bas me iznenadio sax veoma lepo samo nastavi napred.
|
Evo jednog POP ritma Roland BK 5
naravno ako sam dobro postavio link :) |
Ovaj bit ritam super sve najbolji snimak do sada,a saksafon pravo dobro zvuci,takodje i tvoje sviranje perfektno..Svaka cast gospodine Nesa
|
Neso
Daj snimi neko kolce pozarevac da cujem kako izlazi istrument u tom segmentu svirke
ovo za zabavnjake sasvim ok zvuci ajde iznenadime pozdrav drug. |
Ljubisa Pavkovic,vec sam i zaboravio kako se zove ovo kolo a kamoli kako se svira :lol:
http://soundcloud.com/nesaband/pavkovic-ljubisa |
Lepo bata Neso,ali ti kao da ne cujes sta ti ljudi kazu,promeni taj bas,zvuci kao pracka!=))
Pozdrav druze i ne zameri. p.s.Probaj neki Piket ili Master fingered ako ima |
Pa,uzivo i ne zvuci tako lose,treba ga samo skratiti,inace to je piket bas 4,tako se zove ali ajde kad ste navalili promenicu ga pa cu nesto postaviti sa drugim basom.:lol:
|
Hehehe
Neso pa krati onda taj bas uradimu nesto po meni samo te on zeza,sve je bolje i bolje to je najvaznije.
|
sve pohvale kolega svaka cast zz
|
@Nele 1
Moram Bobana da zovem da mi da koji cas ili da on to odradi u style coposeru.:"> Sram da me bude. Nego sad ozbiljno @pitanje za Bobana010 .Vrednosti trajanja nota su mi u style composeru oko 40, e sad za koliko bih trebao da ih smanjim a da ne bude posle prekratko.Znas kako ono ide "triput meri,jednom seci":lol: jbg,em me mrzi da ulazim u mocro edit, em nisam bas siguran koliko treba da ga smanjim. Malo sam se veceras igrao,u micro editu i promenio sam BAS,stavio sam piket bas ali nisam skracivao note i cini mi se da nema neke vece razlike bar na slusalicama koliko mogu da cujem.Definitivno treba skratiti bas. E sad da ne pricam da je to koliko se secam konvertovan ritam od Yamahe za GW 8 to su vec jos veci problemi posto u mace up tools-u kad radim neke promene neki put mi napise kad hocu da snimi daj styl "corupt file" a ja zapeo bas taj ritam da sredjujem ko da nemam jos sto razlicitih "dvojki".:lol: Hvala svima na komentarima. |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org