![]() |
Pa ajde iako nisam ljubitelj Yamahe procice, nije lose :lol: :lol:
Salu na stranu, vec sam ti rekao sta sam mislio, samo napred brate ;) Pojacaj malo te trigliceride, zamasti sound :D Postovano sa mobilnog uređaja |
Au, brate, bas ti je "podmazan" samo tako... To je pravi "mastan" zvuk ;)
|
hahahahahah hvala momci, vec me kolesterol muci :lol:
|
opa Dell pao t3, super nek je sa srecom i da te dugo sluzi ;)
|
....
dell za rumenku svaka cast a na vlaskom kolu sam cuo par zanemrljivo losih tonova. :D Mogu da ti kazem da za vreme koje sam ja na sajtu ti si ubedljivo najvise napredovao.;) Pozdrav veliki.
P.S. Vezbaj kola sto vise u naj sporijem tempu kojem mozes. Posle pola sata vezbe sporije odsviraj ga jednom u pravom tempu pa ces videti razliku. |
Marnel,marnel,nemoj da mastis listove u svesci =)).Odlicna harmonika,dobra tehnika,lepo radi taj "CASIO".bas masno;).
Sve si bolji sigurniji u sebe i svoju tehniku,smirio si ruku,opustio je itd,itd.;) |
Hvala momcovi, imponira mi kad mi iskusne kolege poput vas daju pohvale ;) Bole, to mi je prvo vlasko kolo koje sam skinuo, moram jos pure za njega jest, majka mi je isla 5. razred u Kladovu, tako da se nadam da mi je prenijela bar neki gen od tamo, makar samo boravka :lol:
|
Samo nastavi tako dalje lijepo zvuci svirka...Pozz
|
Odlicno Dell,lepo zvuci.Mislim da ti je problem prstored kod vlaskog kola pa ne mozes bas tacno da ga odsviras "u brzini" ali ako je klavijatura u pitanju to je zanemarljivo.Sto rece jedan nas kolega-"Nije to japanac smislio da bi mi na njemu svirali cacak"!=))
|
To :lol: :lol: hvala ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org