![]() |
Lep vibrato i trileri... Svaka čast!
|
"Doktor" Nesa ...;)
|
Nisam odavno nista postavljao ali evo me ponovo.
Snimak se sa Rolanda BK 5,snimano direktno u njemu.Ritam je slowrock sa G800 serije sredjen za BK 5.Moja svirka nije bitna.Hteo sam da prikazem nekoliko farbi koje sam postavio u OTS pa izvolite komentarisite soud Rolanda BK 5 a ne moje sviranje jer ono nije ni bitno za ovaj demo. http://www.*******.com/mp3/vz83ENrq/...Mi_LEDJA.html? Dodato: <embed src="http://www.*******.com/embed/2647033148/e1da4119" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> |
Zanimljiva je nylon gitara.
|
Jos ako izgleda kao sto peva
U sta nesumnjam kada je Nesa u pitanju onda ova pevaljka izuva iz cipela,u bre Neso gde ih sve iskopas daj neku i vamo da ja imam ,pozdrav.
|
Pevacica Nele ima koliko hoces ali umetnica ima vrlo malo.Ovo je supruga Zorana Jevtica mog kolege harmonikasa i zove se Jasminka.
|
svaka vam cast
Dodato: extra je svaka cast |
Neso recimi radis li jos sa Mirom Gezom tako se zvase ako se dobro secam,
imas pravo za ovu zenu ima veoma toplu boju glasa i perfektan vibrato, nepoznajem zenu jer se dugo bavi pevanjem,celokupan utisak je odlican. |
Radim sa Mirom Gezovic i dalje.Mira ti je ko vino,sto je starija to je bolja.
Jasminka Jevtic se prilicno dugo bavi pevanjem,clan je grupe Djerdan vise od 10 godina,ona je jedna prelepa dama,moja drugarica i ponekad radimo zajedno,ranije je to bilo cesto a sada posto ima manje svirki sve manje. |
Doktore,ocekivao sam kad ces nesto staviti sa novom makinom,i juce sam preslusao,i znao sam da ce to biti ok!Svidja mi se bas,svidja mi se uopste zvuk(koliko se moze cuti na ovakovo slusanje i snimanje) a posebno mi se svidja sto je Roland ostao dosledan svojim sto bi rekli "patosima".
Ajde uhvati vremena pa cisto zdemonstriraj nekoliko ritmova,farbi,naprimer bas bi voleo cuti kakav mu je click organ, stringovi,setovi bubnja i sll. |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org