![]() |
čak noris
Zašto je zemlja okrugla?? zato jer Chuck mrzi kocku...
Zašto Batman leti?? zato jer je Chuck na zemlji... Kako Chuck pravi med?? guta pčele |
Joj jeste navalili na Chucka... popustite :P
|
Potukli se Chuck i Supermen i dogovorili se da ko izgubi mora da nosi gace preko pantalona.
|
Vise nije smijesno =))
|
Slusajte sad ovaj.
Crnogorac i crnogorka nikako ne uspevaju da dobiju dete i odluce da odu u Bg u kliniku da se ispitaju sta i kako,posto bas nisu bili bogati krenuli su vozom,na klinici im doktor saopstava vest da je sa zenom sve u redu i da je muz totalno sterilan,i ponudi ima nekoliko opcija,vestacku oplodnju koju su odmah odbacili zbog ekonomske krize,usvajanje i to im se nije svidelo ili da neko zaskoci zenu na sta je muz popizdeo.Vracajuci se u Cg vozom onako tuzni,muz ugleda mladog vojnika i pada mu u istom momentu ideja.Pita zenu ona sa osmehom pristane,pita vojnika da li bi jebao ,a on kaze naravno nisam jebo pola godine,i tako ih muz ostavi same u kupeo i place dok mu zena vristi od srece.Posle nekog vremena pita on vojnika za jos jednom da bude to sigurno,vojnik naravno pristane i odere mu zenu posteno.Na ulasku u Cg muz da bi se osigurao ipak tri puta je tri puta pita vojnika da li bi jebao,a on na to MA COVECE JEBO BI JA STALNO AL NEMAM VISE KONDOMA. |
Chuck Norris je JEDINI uspeo da crta u Notepad! :D
|
Što peva pedofil dok siluje devojčicu?
...baš ti lijepo stoje suze, ali nemoj plakati... Jedan Černobilski: Kaže sin mami..Mama? izrasla mi treća sisa..Mama njemu, ma boli me kur.. Sine? Zašto ne ideš van igrati nogomet? Tata, ali ja sam invalid! Znam sine, malo te zajebavam! haha |
zasto se navijachi Crvene Zvezde zovu delije?kupe sportski zurnal,otvore stranicu sa tabelom i pitaju se de li je? :D:D
|
Zašto Milijaš igra bolje za reprezentaciju???
Ima tri obroka dnevno i spava u toplom...:D |
Chuck Norris je banovao moderatora! =))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org