![]() |
Javi se na PP :lol: :lol:=)) hahahaha :lol:
|
....
I ja da se pohvalim sa Kineza iz japan-tajvan i ostale kineske zemlje....:lol:=))=)) Uzeo sam i ja ZTE skate stvarno je za ove pare vrh jos moze da mu se ubaci Android 4.0.4 i da sljaka bez greske.:D;)
|
ubaci mu Mokee Os pa da vidiš tek kako radi, imam ga taman toliko da sam ukapirao i root-ovao tel, ubaci Mokee os, i sad tek vidim koliko je moćna spravica.....
|
....
Sad mi je trenutno Android 2.3.5 radi kao munja pa stim za sad necu nista da experimentisem :D Ubacio sam programe koji mi trebaju tako da cu neko vreme ovako ga koristim.
|
Evo par pitanja, koristim iphone 3gs i uskoro planiram preci na 4-ku ili 4s ali me zanima kako funkcionira ta gevey kartica što se ubacuje u iphone? Da li mogu s njom raditi update o.s-a i njezine prednosti i mane... Hvalaaa :)
|
Batali Gevey.
Postoji opcija da se uradi simfree telefona koja nije mnogo skuplja nego Gevey. Ako odlučiš da pazariš, javi se pa da nešto kombinujemo. ;) |
Vax,jel postoji neka fora da se telefon odavde reprogramira za neku mrezu tu,imam SE Xperia,ali nema karticu,nego neki chip valjda
|
Pretpostavljam da je Verizon mreža?
Ako je Verizon, onda je telefon CDMA, i nema šanse. Cela Evropa je na GSM mreži, tako da teško. Msm, teoretski može, ali je u praksi preskupo. |
Ma da,Verizon,zapravo neka mreza pri Verizon-u,ali je telefon njihov.
|
To je onda to...
Tu nema pomoći... |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org