![]() |
1 Privitaka
Da li ov ako nesto zadovoljava?
|
Kolega takav imam i ja , radi ekstra !!!!
|
Citat:
|
Ja imam gotovo isti UPS i mogu slobodno da kazem da nema korektor. Sto je veliki nedostatak. Bas sam merio napon potpuno isti kao iz uticnice, dok je ukljucen u istu, a kada se iskljuci baterije daju normalan napon. Eh da sam znao, kad sam kupovao, da postoji UPS sa korektorom.....
|
1 Privitaka
Nasao sam jos povoljniji,samo da li i ovaj ispunjava potreba?
|
E taj bi vec bio uredu jer posjeduje regulaciju napona. Njega slobodno uzimaj ii jos nolje njegovog malo starijeg brata PowerMust 1260 New ID.
|
Tyros menjanje registracija pomocu pedale
Cao svima. Zanima me da li je moguce da menjam registracije pomocu Sustain Pedale registracije radi brzeg snalazenja,odnosno brzeg biranja ritmova.
Da li je to moguce? Ja sam uspeo da podesim Sustain,Sinchro Start Stop,ali to ne mogu da pronadjem ili ne znam kako se zove. :) Hvala unapred. NordX |
To što želiš se postiže s REGISTRATION SEQUENCE. Tipka FUNKCION > prvi tab.
Za Tyros 3 se opis nalazi u Reference manual na strani 37. Za Tyros2 se opis nalzi u Manualu na strani 173. Princip je slijedeći. Unaprijed naprogramiraš redoslijed kojim želiš mijenjati registracije i s pedalom ih pomičeš "naprijed - nazad". |
Uspeo sam to da uradim. Ali sam se pogresno izrazio,oprostite.
Naime zeleo bih da menjam komplet Foldere. Recimo imam u jednom Folderu 8 ritmova poredjanih po registrima i recimo oni se zovu Casper,e sada ja bih zeleo da pedalom prebacim na Folder sa drugim ritmovima koji se zove NordX. A da pritom ne krene drugi ritam. Ovako kako ste mi Vi rekli tako funkcionise ali menja mi ritmove cim pritisnem automatski ide redom od registra 1 na 2 3 i tako dalje. Je l' me razumete? :) |
Predpostavljam da misliš na BANK, a ne na folder.
Imaš opciju pod nazivom SEQUENCE END i namjesti je na NEXT BANK. Ovim ćeš podešavanjem automatski prijeći na slijedeći BANK u trenutku kada ti postojeća SEQUENCA dođe do kraja. |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org