![]() |
Upravo sam bio na sajtu Sky Music-a i cena Korga pa500 je pala na 92.000din ili ti 800e mislim da se polako spremaju za pa600;)
|
ja kad sam ih kontaktirao rekli su da će cena biti oko 1200e, što bi u slobodnom prevodu sa srpskog bilo 1299e.
|
:)
|
Hehehe!Bas tako druze...Toliko ce i biti 1200-1300e ali nece u svim prodavnicama biti ista cena to je sigurno...
|
Koliko vidim na nemackom Thomannu je 990e!
|
Izgleda sam uspeo jedan da rezervisem :confused: Obecao mi covek da ce mi ostaviti na stranu i da dodjem u subotu.... jest da cu morati da se cimam oko 150km po mojoj slobodnoj procenu (malo dublje u nemackoj) ali nece mi biti tesko :) Cena je 999e, i mislim da je tako na teritoriji cele nemacke (kao sto kolega iznad mene rece), jedina je razlika sto ga neke kuce vec imaju, a neke tek treba da ga dobiju... a ja nestrpljiv, hehe. Cekam subotu, pa cu preneti prve utiske.
|
Tacno tako, ovde u Stuttgartu je isto 999e. I jos daju 4 godine garancije u "Soundland-u". Tako da sam se i ja debelo zainteresovao za ovu klavijaturu.
Nego imam jedno pitanje u vezi nje.... Da li ima input za mikrofon ili gitaru kao npr pa80...pa800? |
Nema inpute kao pa80,pa1x,pa800,pa2x i pa3x...Vec kao pa50,60 i pa500!
Postovano sa mobilnog uređaja |
Citat:
Cak ima par dugmica koje sam proprzio cigarama :lol: |
Citat:
Hvala na odgovoru. |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org