![]() |
1 Privitaka
moja soba.ne znam iz kog razloga malopre nije postavio sliku
|
pazi mimiki pasce ti tr, nekako mi je ukrivo :)
|
I ja sam isto primetio :)
|
i ja sam:lol:,malopre sam se tu motao kad sam slikao E50 za oglas pa sam tu sve ispomerao
Dodato: ume on i krivlje da stoji zajedno sa mnom=)) |
Pa mora da stoji krivo,kada su sada sve "waser vage" kineske,i lazu brate....;)
|
1 Privitaka
Evo i mog malog kutka u kome provodim puno vremena. Skromno, nista posebno. :)
|
Zgodno ;)
Nešto si mnogo traženi ako imaš u sobi telefon :D |
Hehehe... Ma nista specijalno, ali tu sam po ceo dan. :)
A sto se tice telefona, ne moze se bez njega. I mobilni i fixni, po ceo dan zvone. :) |
Emire ni kod mene nista bolje,zvoni kao da je centrala,dok jednom ne iscupam kabal skroz:lol:
|
1 Privitaka
Evo jos jedna slicica od mene.
|
dobra je ta klavijatura sigurno,samo sto izgleda kao svemirski brod=))
|
Sto se mene tice moze da lici i na traktor, meni je bitno kakav je zvuk i sta nudi. ;)
|
Emire jos nisi skinuo celofan sa laptopa,kad planiras? :)
nemoj ko moja baba sto je 20 godina drzala daljinski od TV-a u kesici,kad je crko TV daljinski bio ko nov...:lol: Salim se ja malo...;) |
Hehehe ne znam sto, ali to mi je navika. Ne skidam celofan dok se skroz ne pohaba, jer bolje on da se izgrebe nego aparat. Cak sam kontao da nadjem negde takav lepljivi i da ga stavim na display Tyrosa ali nemam ideju gde da nadjem. :) Usput, i meni su sva 3 daljinska u celofanu! :))
|
Ma i ja sam se malo salio druze emir ali stvarni sa tim svjetlima i oblikom tako mi izgleda.Znam da je to medju najboljim klavijaturama.Pozzz
|
Nisam ni mislio nista lose da si rekao brale, nema razloga. ;)
Istina je da ima drugaciji dizajn od ostalih proizvodjaca (pomalo cudan) i ukusi su razliciti, nekome se svidja nekome ne. :) |
Ma brate prednja strana na Tyros 2 je top. Stvarno jako izgleda. Jedino samo mi se nesvidzaju one kosine na gornu zadnju stranu, na krajeve levo i desno.
Al lepo si rekao ako hoce itraktor neka bude, bitan je zvuk :) Pozz |
dobar ti taj stalak u kompletu sa opremom... joj da je meni jedan takav ja se sad mucim nemam gdje sa laptopom uvijek moram vuc neku stolicu...
|
ima na youtube snimke naseg kolege siemensa, ima sad pa 50 i oblijepio ga citavog osim dirki celofanom, kad se tad nisam usrao od smijeha... :D
|
@Armin:
Ma druze to ti je najobicniji X stalak samo sto ima nastavke za jos 2 klavijature gore da se stave. Drugu klavijaturu sam prodao i sad umesto nje tu stoji lap top. To je sva mudrost. Mislim da imaju posebno da se kupe ti nastavci za drugu klavijaturu. |
ja imam dva x stalka ali nemam nikakvih nastavaka moracu negdje da ih pronadjem...
|
Armine brate imas to u skoro svaka prodavnica muzicke opreme. Kostaju otprilike oko 15-20 eura. Naci ces sigurno.
Pozz |
Emire, celofan mozesh naci u radnjama koje prodaju opremu za mobilne.
Imash celofan za one sa touch screen-ovima. Ne mozesh naci dovoljno velik, ali uzmesh dva parcheta i iskrojish. Imash one za iPhone koji su poprilichno veliki. |
Realno, koliki je ovaj displej... :-O
Hvala care, videcu sutra i valjda cu naci nesto... |
@ Vaxter
Znas li mozda da li ima negde folija za HTC,uzeo bih jednom prijatelju na poklon,mnogo ga koristi pa da mu se ne ishaba :) |
=))=))=))
|
@EmirTotic
Jos bolja bi fora bila da prodas i ovu klavijaturu i da drzis 2 laptopa na stalku!!!:D:D HTC ima otporan ekran na ogrebotine,tako da tom prijatelju nece trebati. Eto Vaxter kaze da uzmes od IPHONE foliju.To je prava stvar.Ako IPHONE uspe da zastiti,onda TYROS ima da bude ko nov! Mada skrenusmo sa teme!!! |
Hahahahaha... =)) Ma ta klavijatura je stara bila sto sam je prodao i skupljala je prasinu, bolje ovako sto sam napravio neku korist. :)
I da, moramo se vratiti na temu, malo smo se zapricali. :) |
Evo ja cu prvi.Lijepe slike;)
|
Ovo nekako pripada ovoj temi...pronaso sam sjajnu stvarcicu za ciscenje monitora u vasim Radnim prostorima,da bi vam slika na ekranu uvek bila besprekorno cista,pa koga zanima: :)
Monitor Cleaner |
Hahaahaha!!! =)) Ja se ponadao stvarno nesto efikasno... :)
|
I ja sam isto mislio da je neki efikasan proizvod, ali kad sam vidio oplak'o sam od smijeha! :rotflol:
I ja sam razmisljao da uradim ovako kao emir sa stalkom, posto imam samo pa50, ali sam mislio da se moze uzeti samo drugi stalak za dvije klavijature, nisam znao da postoji i nastavak. |
2 Privitaka
Evo ovako vam izgledaju ti nastavci za jos klavijatura na X stalak. Ja imam 4 nastavka (za jos 2 klavijature pored ove sto stoji na samom stalku). Izvinjavam se ako nisam smeo u ovoj temi da postavim ove slike i izvinjavam se jer mi je malo losija kamera na mobilnom telefonu, ali vidi se lepo nadam se.
|
Citat:
|
,.,
@armin
Armine gde ima love za ovakve klavijature,nadze se josh malo i za dobar stalak :lol:...pa makar i da sacekash koji mesec dok ne skupish novce.. Jednom kupish dobru opremu i miran si....a i bolje izgleda nego da krpish sa nekim drugim modelom. Na stalku i kablovima se ne sme stedjeti. Pozdrav |
eh na klavijature ja zaradjivam pare pa makar na gajbama bile a sa stalkom to ne ide ehhehe :D jedino da sviram u striptiz klubovima onda bi moje sipke bile efikasne...
|
pa i meni bih najbolje gajbe odgovarale..gore klavijatura a ispod sta za popit:lol:inace nema te pare da nekom sviram bez najmanje jedne gajbe piva,i to hladnog ko zmijce ko sto rece onaj glumac sa grandijine slike u jednom filmu:)
|
ma kuj ti je bre taj grandija? ja sam sekula tj. rados bajic :-"
|
=)) =)) =))
|
Aha sad kapiram..to si ti Sekula samo se pretvaras da si neki grandija:lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org