![]() |
Ljudi eto me u top10 :)HVALA,HVAL,HVALA,HVALA SVIMAAAAAAAAA na svakom datom i na svakom buducem glasu :)
Pokusacu da vam oduzim onako kako najboljem budem mogao ;) |
bice bice i prvo mesto boze zdravlje,pa cemo da slavimo
|
Citat:
Sad kad obavestimo rodbinu i prijatelje,sve koji imaju internet da i oni glasaju...;) |
Evo i od mene glas, steta sto nisam ovo prije dva dana vidio al mislim da nije ni sad kasno.
Sve naj naj Marko |
Markane...Čekaj za koji dan...Od mene ih samo dobijaš 4komada svaki dan...E sad do kraja takmičenja ima da ih sturiš samo tako...Svi smo uz tebe care!!!
|
Care, bices za koji dan u prvih 5, a Do kraja meseca ces biti prvi !!! ;)
Sad je pesma pod brojem 91...? |
Udri Markane care, ceo Yu-Midi je uz tebe! ;)
|
Jos bolje vesti!MESTO BROJ 9. OPAAAAAAAAAAAAAAA :) E sad se vidi najjaci forum ;)
|
Eto prijatelju,
nadam se da češ sa ovim glasom doći barem na drugo mjesto!!!! I nek ti je sa srećom!!!! Srdačan pozdrav, Svirko |
Sa srecom Marko !!!!
|
Sa radoscu obavjestavam da sam danas jos 2 glasa dao Markanu..i jos i jos.. ;);)
|
samo naprijed brate,guras dobro...evo jos jedan od mene! Valjda cemo se negdje nekad zacugati uz tu pjesmu *ebemu zivot!
|
A obavezno HELLO sokova posto oni placaju spot =)) A ja cu da proturim nesto zesce :))
|
Mare, idemo napred ka vrhu...:)
Pesma ti je veoma dobra! Sutra opet ide glas Gredicu... |
Hvala Mykeli :) Ja verujem da njima nista nije jasno tamo,ovoliko glasova za dva dana sto ovi nisu mogli da skupe za mesec dana =)) Nista im nije jasno a ne znaju da su se zakacili sa yu-midi-jevcima :)) ali neka saznace kad obucem majicu www.yu-midi.com na snimanju spota ako Bog da =))
|
Daj boze to sto kazes, samo nemoj da bude ko na mnogim festivalima "para vrti, gde burgija nece"...:mad:
Nece valjda do toga da dodje, pa da treba da oblacimo svi majce i da im "nanu naninu":lol::lol: Ma ako treba idemo svi sa majcama...:) |
Pa danas sam obavesten o svemu!Prvih 10 sa liste ide u veliko finale!Presudni su glasovi publike i racuna se glas Dejana Cukica!Pesma mi je dobra a i oni imaju sve informacije o prijavljenima,znaju da radim po najacim klubovima,znaju me ljudi i plus ovoliki glsovi sa svih strana sto je presudno ima da ih ubije u pojam!Pobednik dobija spot od 15000e,znaci visoko budzetni spot u rangu sa Vladom Georgievim,Flamingosima,Kristina Kovac i tako svi ti kojima su sponzorisali spot!Dace Bog pa da prodje dobro a kako je krenulo izgleda da ce da zamirise pravo :)) JOS JEDNOM HVALA SVIMA ;)
|
Evo sad sam glasao i izgleda da stvari stoje ovako :
Ako dobijete poruku "Hvala na glasanju uzivajte u dobroj muzici" onda je prosao glas. E kad sam hteo jos jednom da glasam onda ide poruka "Hvala na glasanju mozete glasati samo jednom u toku dana" onda znaci da nije prosao glas. poz PS Evo sad videh da je i EmirTotic pisao o tome , al dobro neka se zna. |
Jos jedno mesto gore!Za sada mesto broj 8. ;)
|
evo jos jedan glas od mene, ali imam i jedan predlog! Ako je moguce moderatori da zelepe (sticky) ovu temu na pocetnoj strani, mislim da ne bi bilo nikakvih problema oko toga i da pomognemo kolko mozemo :)
pozdravljam sve one koji glasaju za Marco7 |
evo jos jedan glas od mene,drzi se Marco7 samo napred\:D/
|
ponovo
glasao.............................
:D |
8. mesto...
Penjesh se... ;) |
Polakim ali sigurnim korakom :) Vlado krecem za NS,ako ne upadnem u saobracajnu guzvu posto ima radova na putu na Ibarskoj javljam ti se da pijemo kafu na brzaka ;) Ljudi vidimo se sutra :)
|
LJUDI!!!
Da se nebi ko zabunio i glaso za broj 90... Marko je sad broj 91 a ne 90 kako je napisano na prvoj stranici... Markane idi ono popravi i da te pohvalim ima da bude LOOOM! |
Citat:
|
Baš se pitam reko gdje je Gibanica kad on evo ga komentariše...
Inače jaaako mudra doluka našeg dr.Gredića da napravi takav potez... Svaka čast care! |
Upravo sam glasao jedno desetak puta. Internet preko citix nevidi da ide preko iste linije.
Jucer isto tako. Ko zna mozda za vikend da budes prvi. |
Ma samo menjajte proxy i mozete 20-30 puta na dan da glasate. A inace preko Google Chrome mozete da glasate milion puta na dan. Samo menjajte instalacije na tools...
Jos malo TOP 3! Congratulations! |
buraz i od mene jos jedan glas
|
Puno srece Marko
|
Evo sposla doso i odma ode jos jedan glas za Marka. Samo naprijed, sretno.
|
glupo sto se ne vidi koliko ko ima poena nego samo na kom je mestu....ovako bi mogli da vidimo koliko mu fali do 1.
|
jos jedan....;)
|
Glasao sam vec nekoliko puta ali nisam siguran da li je bilo uspesno?!Izaberem pesmu,glasam za nju,pa izadje prozorce sa'da li si siguran da glasas za ovu pesmu ili izvodjaca',pa i tu kliknem i onda to stoji do besvesti.:confused:
|
jazz voted
evo jos jedan ... ( mada sam dva puta zaredom glasao valjda prodje ...)
ajd pozz |
Evo i ja sam glasao pa nek je sa srecom nadam se da ces uspjeti;)
|
Sada je redni broj 91 ,a mesto broj 8 idemo dalje...
|
glasao
|
evo jos jedan glassssss
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org