![]() |
Samo spider ni apex ni nista.
Provereno! |
Ja imam Apex ali bih ti savjetovao da kupis Spider.
Narocito ako si visok. |
Kod mene je proel, die hard i visok sam 192 cm, kad stavim na najvisu mozda mi je za nijansu nize, ali kako uvijek na svirkama sa klavijaturom sjedim, ne predstavlja mi problem :)
|
Ja imam pravljen stalak,po merama za Spider Pro...Meni odlucno sluzi,stabilan je,sto je najbitnije...Taj stalak sam sam pravio...I estetski je lep a i kao sto rekoh veoma je stabilan...Meni za svirke sluzi odlicno...Tako da ne morate davati toliki novac za spider pro,pogledajte samo koliko poznatih muzicara ima pravljene ili X stalke... :D
|
Definitvno spider kolega,bolji su radi stabilnosti ;)
|
2 Privitaka
Spider je dobar stalak ali zna da izda kada se najmanje nadas. Trenutno imam dva komada, jedan koji sam morao kupiti prije 6 dana da bi mogao odraditi Novu godinu a drugi je izdao kao sto se vidi na slici. Najvise me razocarao materijal koji trpi opterecenje jer to je legura metala koja nema apsolutno nikakva elasticna svojstva nego puca kao ledenica nakon izvjesnog vremena. Debljina stjenke na ovom dijelu je cca 4 mm i po meni je upitno koliko je spider uopste siguran ako se na njemu postave dvije malo ozbiljnije klavijature ukupne tezine oko 25 - 30kg. Meni se ovo desilo, sva sreca na probi i to u momentu kada nije bilo klavijatura na stalku. Sta bi bilo da se desi u toku svirke ???
|
Spider Pro, definitivno
|
Ja imam proelov stalak i mnogo sam zadovoljan,stabilan je sto je najvaznije i dosta viskok posto sam visok 197cm.,e sad estecki nije nesto lep..
|
Spider..:D
|
Citat:
|
@din074
Po meni spider je samo lep na oko, bar kod 5-6 ljudi znam da su imali probleme s njim,tako da dzaba lep stalak ako nije funkcionalan. Imam ultimate stalak koji ima nosivost preko 100kg tako da taj sve moze da izdrzi i nikad nece izdati. Isto kao proel kk20,sta je sve prosao kod mene,i nista mu ne fali,samo je malo izgreban |
Pa zato sto bi ga ja i zavario,napravio bi mu nesto,a verovatno bi bio jeftiniji tako polomljen...Ali na kraju i nebitno je,sad sam video da si iz BiH...Ja sto bi platio da mi to posaljes uzeo bi ovde neki... :D
|
On Sasa i kada se zavari nikada vise nece biti pouzdan stalak jer pitanje je sta je sa ostalim nogarima... Ko kaze da i ostali nece puci kao sto je ovaj pukao. Nebi ti ga ni prodao pa da te poslije nosim na dusi ako ti klavijature zavrse na podu ;) Puno pozdrava ...
|
U pravu si...Bolje da ne mislis,najbolje zadrzi za sebe i miran si...Pozz :D
|
u mene KK20... vec stoljece, i ostat ce jos naredno stoljece, NEDAM ga nikome!!!
-kvaliteta -izdrzljivost -stabilnost -PROEL malo je tezak, ali sve cemo to zanemarit kad vidimo vrline njegove :) |
Sto se tice mojeg iskustva, imao sam obican dupli x stalak koji je jos uvek uz mene za svaki slucaj. Kasnije sam uzeo apex, kojeg sam jako voleo, i smatram da je stabilniji od spidera, manji je za transport, no jedina stvar zbog cega sam ga ipak prodao i uzeo spyder to su dve stvari. Fancy look ;) i visina. No moram da priznam da ni spider pro nije ono sto ocekujem vec odavno. Malo da je vislji i da je malo "jaci" bio bi pravi.
Moja preporuka: Ako nisi visi od 190 i ne treba ti mesto za neke pedale, efekte itd, onda uzmi apex ili proel. :) |
Pozdrav,
treba mi jedan dobar stalak za Korga PA 800, znaci samo jedna klavijatura, sad imam neki glup stalak, nije nešto stabilan, pa mi treba bolji. Kupovao bi u BiH. Pucajte prijedloge. |
Evo dobar stalak za jednu klavijaturu (malo tezu) a nije puno skup,99 KM. Imas i jeftiniju varijantu Athletic KB2-EX stalka i on ti je 59 KM
http://athletic.eu/statywy-statyw-ke....html?sLang=en |
Citat:
|
Spider pro definitivno,ja ga imam vec 3 godine negdje i nikad problema ako pravilo rukujes snjime uvjek je kao novi. i najbolji stalak dosad,a ultimate je ok,ali noge su prizemlji ako je negdje neravno nevalja,,,, zpiser pro +5 znaci...... pozzzz
|
ovaj mi je odličan....
http://athletic.eu/stands-keyboard-stands-kb-s,47.html ima li se igdje naručit, zna li itko???? |
imam proel vec godinama i nebi ga dao za nista,tri noge,stabilan,lako se namjesti na bini
|
slazem se da je apex blizu zemlji, no tri noge uvek daju fiksni polozaj, dok 4 moze da se klima...znaci opet pobeda za cika proela. :)
|
Definitivno po meni Spyder,masivan,stabilan,ekstra je za preglednost za dve klavijature dok proel ako imate dve klavijature ovu donju uopste ne vidite.Spyder,Spyder,Spyder.
|
Imam Spider stalak vec 5 godina i na njemu pa1x koji je zna se potezak i veoma sam zadovoljan radim i u satorima i u restoranima tezge znaci da podijum nije uvijek ravan al ja nisam imao problema hvala bogu .a sto se tice pucanja tog donjeg dijela to obicno ide ako se neko od kolega nasloni nogom pa usled pritiska dodje do pucanja,
E to su moji utisci pozz. |
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=BB08jTJHzzQ
Koji je ovo stalak kod Kosmajca i Milevskog? :O |
1 Privitaka
To je ručna izrada, kopija stalka koji je prvi "izneo" Jordan Rudess i mogao je da se rotira.
|
Spajder puca zbog korišćenja na neravnim podlogama, kao i kod kolega koji se nogom oslanjaju na jedan krak i onda nije ravnomerno raspoređena težina.
Ako je težina ravnomerno raspoređena na sve 3 nogice nećete imati problema sa spajderom. A takođe i kolege koji ne otvaraju skroz svaku od nogica od spajdera i njima strada stalak, opet zbog neravnomerno raspoređene težine..... zato bez žurbe sa tim, bolje 2 puta provire da li ste otvorili lepo svaku od nogica. A ako niste previše pažljivi onda vam preporučujem proel koji i ja još koristim baš zbog ovog poslednje navedenog :D |
Koristim spyder godinama i s nozicama nisam imao nikakav problem...ali zato mi se donji rog pokvario sam od sebe...ispali mi oni mali metalni delovi u stubu sto drze rog kad se rasklopi da ne pada vise nego sto treba...
Sent from TT |
@Dell i daniel011
Video sam takav slican stalak prosle godine, samo sto ima 4 crna stuba preko kojih ide crna mrezica sa svih strana i unutra su ubacene led diode koje osvetljavaju ceo stalak od poda pa do klavijature. |
Lepo to izgleda na sceni ali nepraktično je za "svakodnevnu" upotrebu...
|
Garant je i transport problem
|
Sigurno... Na slikama mi deluje kao da je ceo iz jednog dela i da nema rasklapanja! Mada ne deluje komplikovano za napraviti. Mislim da je onaj glavni "stub" pozajmljen od onih konstrukcija od kojih se sklapaju bine na koncertima...
|
spider naravno .......imao sam taj drugi i veoma je nestabilan
|
Spajder mama, proel je dobar za neravne terene i neke satre, ali po stabilnosti 0 za spajder..
Proel- oko 140e Spider- oko 205e |
E nek si mu odgovorio kolega,nema veze sto je proslo 6 godina od otvaranja teme...:D
|
Nisam mogao da se suzdrzim ;)
|
Citat:
|
pa vec si napisala :rolleyes::D=))
|
hahahaaha ....jel ti treba privilegija za download ili sta ??? :D
Izvinite sto skrecem sa teme :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org