![]() |
Ispod 70eur NEMA ORIGINALA,bar ne kod nas...Na javnim oglasima imaš one od 20eur od 30-40 ali to su SVE kopije sa natpisom ili bez natpisa...koliko se sećam ORIGINAL se prepoznaje sa oznakom NOKIA na unutrašnjosti kućišta ili sa žigom proizvodnje i datumom...Ja lično ijmam N95 kući al za uspomenu jel je u užansom stanju,a ogrebotine na tom modelu su neizbežive,već znojne ruke,igranje igrica,surfanje mogu da mu "ogule" boju...
|
Ja koristim Samsung G600... A do nedavno sam koristio Nokiu n73...
|
Nokia 6220 clasic.
|
nebih sad da postavljam novu temu,pa eto da pitam sta mislite za samsung i450??
|
Mnogo dobar telefon i jedan rjetkih Samsungovih modela sa Symbian OS...
Po cjeni je bolji od bilo koje nokie u tom rangu,a vjerujem da će za godinu dvije Samsung i HTC poderati svu konkurenciju na tržištu uključujući Nokiu koja ionako propada (30% tržišta su popušili ove godine) i SE (koji se utapaju u golemim dugovima,jedino ih Sony vadi iz njih)...Tako da ako je povoljan kupuj bez razmišljanja u mene žena ima 2 samsunga (SGH-E700 SGH-E570) i baterije drže bolje od bilo kojeg SE ili Nokie...E sad stvar ukusa kome šta odgovara što se tiče menija i funkcija...Pozdrav! |
meni stiže samsung s8300... :)
|
ja imam htc-touch jos od jesen 2007 ,a letos sam kupio mobilni za na ruku i funkcionise kao sat i sve normalne funkcije,medjutim slova i brojke su veoma sitne a i bloototh -slusalica drzi nekih 5 sati stend -baj,tako da sam se vratio na htc,koji je prilicno komplikovan,ali kvalitetan!
|
Taj "sat" što ga nazivaš,mora da je neka kineska izrada.Imo sam priliku da ga vidim uživo,mnogo je velik za obični sat,ali ima touch screen i solidnu grafiku.Jedina mu je mana što ga moraš na dan da puniš 2-3 puta a kroz par meseci svakih 2-3h...Baterija mu je katastrofa,pa kako nebi bila kad je malena ko đavo...HTC su mnogo jaki telefoni a čini mi se da je ta firma preuzela legendarni QTEK koji je bio sam vrh u proizvodnji Mobile PC i SmartPhone.
|
Evo danas sam sa N73 presao na Samsung gt-s5230 ... prezadovoljan sam. bas lijep i solidan mobitel za te pare... moraam samo memori od 8gb uzet....
|
Nokia e66
|
HTC Desire
|
Mesec dana sam vlasnik HTC HD2 i prezadovoljan sam!
Telefon je "Mrga"!!!Bruka koliko je dobar!!! Pozdrav!!! |
iPhone 3G... :)
|
LG k500 Odlican telefon,touch-screen,ima jako puno funkcija a nije mnogo skup.
|
HTC Touch 3G
|
Nokia 5800XM.;)
|
Nokia 5230 a uskoro mi stize (neplanirano) nokia 6210 navigator. Nego da ne otvaram novu temu, da li je neko cuo (ili probao) za marku anycool? Pre neki dan sam ga isprobavao u srbiji i umalo da ga kupim. telefon novi kosta oko 100e, a ima dosta zanimljivih stvarcica. Izmedju ostalog slot za 2 sim kartice, TV tjuner, touch screen, wifi i jos nekih zezalica. meni doslo da ga uzmem zbog wirelessa, ali ne znam koliko su izdrzljivi sto se tice duzine radnog veka. nekako su mi to male pare da bi bio ozbiljan telefon.
|
Anycool su telefoni kineske proizvodnje,poseduje 2 kartice,TV,ima antenu,ima wifi ali su mnogo losi i brzo se kvare,imao sam anycool!
|
Tako sam i mislio, samo sto mi je trebala necija potvrda. Zato ga nisam ni kupio, ucinilo mi se odma sumnjivo toliko opcija za te pare, mada me je trgovac uveravao da jos ni jedan nije stigao do njega na reklamaciju, ali mani ti to....
|
Nije te slagao trgovac jer postoje dve vrste tih telefona. Jedni se regularno uvoze i postoji garancija i servis a drugi su neka kopija tih i unose se nekim šverc kanalima,ja sam se igrao sa nekoliko tih modela i to je bzvz skroz a ove što imaju garanciju i regularno se unose nisam tako da je moguće da su kvalitetniji.
P.S. ima nekih modela i sa tri kartice :lol: |
"nokia 6110navigator",i od danas "HTC touch diamond"
|
Od pre 2 meseca, iPhone 3G 16GB, black :)
|
iPhone 3G 8GB, HTC Tattoo, SE k850i ;)
|
LG KP 500 . imao nokiu 6303c i se k800 i opet sam izabro lg .
jedna caka za one koji koriste taj mobitel (radi se o pojačvanju zvuka na njemu ) . prvo sto je potrebno uradit je snimit jedan video (2 sekunde ) . poslje toga izabrat pjesmu koju cete slusat i kad pjesma pocne svirat onda stisnete onu tipku u sredini i kad ste to uradili onda ce vam se otvorit izbornik u kojem pise pokrenute apl. vi trebate stisnut zutu zvjezdicu i onda uc u galeriju . kad ste usli u galeriju onda stisnete ko neki tekst u lijevom kutu .otvorit ce vam se prikaz jedne slike poredaj po posalji izbrisi .stisnite poredaj po - vrsta i onda izac iz galerije i zvuk ce se sam pojacat . pozz |
Sony Ericsson K800i.
|
LG KU990 viwty
|
Samsung SGH-G800.Posto nemam vise Roland G800 moram bar telefon da imam sa oznakom G800:lol:
Odlican telefon i redak kod nas. |
Xperia X1,zasada sam zadovoljan,baterija mu je odlična,sve ostale performanse također. Jedina mana (izašao X10) :D
|
5 meseci koristim Nokiu E72 i prezadovoljan sam. Mislim da vise necu koristiti telefone koji nemaju qwerty tastaturu.
|
Vec skoro 3 godine koristim SonyEricsson K800 i ne menjam dok ne stane! Za mene nema bolji tel...
Pod 1: izdrzljiv...nema kud nije leteo...NIsta mu ne fali! :) Pod 2: ima opasno dobru kameru...mnogo bolju nego na Nokijinim modelima sa istom rezolucijom... Pod 3: ima opake slusalice...Ubija bas! :) Pod 4: ma lep telefon... Preporucujem svima...pozz |
HTC Desire
|
Samsung I5700 Galaxy Spica Froyo 2.2
|
od danas samsung galaxy s
|
Nokia 5800 express music.
|
ima jedno godina kako koristim i phone 3gs 32g burazeru telefon je do jaja
ima sve sta ti treba (i phone je zaraza) visim na njemo ko muha na govnu:lol: |
Nokia X6
|
soni erikson w995
|
Koristim: Nokia N97 & Sony Ericsson Xperia X10.
Nokia je puno kvalitetnija od Sony-a, ali Sony ima puno više korisnih aplikacija... |
haha ja sam Old school :)
soni erikson W 810i hocu da ga menjam samo.. nema paraaaaa :) |
Evo ja imam IPhone 3GS
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org