![]() |
Ja svirao i niko drugi. Ova pesma je cak i laksa od one "river flows in you". Neso dolazim kod vas u BG cim budem imao priliku ako ponuda i dalje vazi :)
|
naravno da vazi.javno cu se izvinuti na forumu ako gresim i cestitacu ti na izvanrednom napretku ako ti ovo sviras.
|
Mozda se Formula zezao onda sa onim prvim snimkom.To se niko ne pita hehe
|
@Zeljko ama nisam se zezao, onaj prvi snimak sam odsvirao kako sam odsvirao i sta da se radi :D I zakljucio sam da mi bolje idu ove pesme na klaviru nego nase narodne..
|
U pravu si .
Ove pjesmice sto sviras mogu se nauciti za jedan dan. Ono sto nele i jos neki sviraju ne moze se nauciti nabrzaka... to ne umanjuje kvalitetu same pjesme... Postovano sa mobilnog uređaja |
Ma super onda ako se nisi zezao.Ovo je sad profi svirka i super sviras klavir valjda ti to kao sto rece i lezi vise..Nismo mi svi stvoreni bas za sve,nekom malo vise lezi jedno a nekom drugo..Svaka cast.Pozz
|
Tempo savršen,dinamika... 2 good 2 b true. ;)
|
Evo nesto malo drugacije..
Ne zamerite na solo delu na 2:58, jer je prvo trebao drugar da odsvira na gitari i da ubacimo posle u pesmu, ali on nesto nije mogao, pa sam ja morao na klav. snimati i ubacivati pa je ispalo kako je ispalo..Ima i sitnih greski..Svaki komentar dobrodosao. Osvajaci - Mozda nebo zna <embed src="https://www.box.com/embed/w37ye95akm1lae0.swf" width="500" height="250" wmode="opaque" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always"> |
Prljavo Kazaliste - Marina
<embed src="https://app.box.com/embed/zpwdcqtw91wlh3q.swf" width="500" height="300" wmode="opaque" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always"> ima sitnih gresaka..svaki komentar dobrodosao :) |
Nije lose, samo pazi da pratis ritam, ispadnes po koji put. Klavir je odlican, koji je? I da, mono snimak ti je, u cemu snimas?
|
Hvala :) ako mislis na boju u strofi koliko se secam to je neki pizzicato, snimao sam u sound forge audio studio..a ne znam u cemu je fora, stavio sam na stereo i kad sam slusao cuje se samo na 1 zvucnik, i nisam nikako mogao da to promenim.
|
Za solo više pašu stringsi nekakvi po sluhu odabrani s tim da i ovaj Dream Heaven nije loš i zahvalan je zvuk sam po sebi i inače. Pizz Strings su u strofi kako čujem. U odnosu na neke snimke na kojima si dosad briljirao, bez uvrede ovo je jako nisko a Marina je veoma lagana pjesma. NHF. Tempo ne pratiš ni najmanje u redu u odnosu na ono prije. Nadam se da je greška u latencijama i nesnalaženju s "žešćim" softverskim riješenjima s kojima snimaš. Pozz. :)
|
Fino ti sviras druze.Poz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org