![]() |
Hvala puno kolege!!!
|
Ubiva na mesto!!!
Odlično Kolega,samo tako nastavite :) |
**
Bice jos na kraju nesto od naseg Milanceta....=))
Salim se.....Profi je profi :) |
sto bi nas jedan stari kolega sa foruma rekao jede zivu djecu :))
|
Hvala!!!!
Evo nesto za ljubitelje JV-a! <embed src="http://www.*******.com/embed/385255398/31cfbac" width="320" height="200" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> |
Super je snimak Milanche!Radi ti ekstra klavijatura.Reci mi mozes li da stavis hall na dobos,mislim na ovaj zadnj snimak,ako ne onda nema veze,cisto onako probaj.Nije nikakva kritika nego predlog. :)
|
Ima hala na dobosu,ali nedovoljno se cuje na snimku.Pojacacu jos......
Hvala na predlogu. |
ovo je savrseno =D>
meni se samo cini da su oni bongosi za niansu prezvucni. to je moje misljenje i ja bi ih za par stepena smanjio. ipak je to stvar ukusa i nije za diskusiju ... cek´ da preslusham opet ;) a bass zvuk i linija je extra! jos jednom: bravo majstore :) |
samo pojacaj cinelu,da bude za 5+!
|
Lepo cepas JV ritmove,nije mi jasno sto to ne cinis cesce,odnosno masovnije?=D>
Na ovom zadnjem snimku,pojacaj kontra gitare da dodju do izrazaja i bice savrseno.E,da,imas i ovaj suvisan akord na pocetku ali to je manje bitno! Steta sto prodajes ritmove,sto ih lepo ne poklanjas ko i svi ostali?:D |
Vid'o Milan da mu leži JV i da ume pa mu se ne svira...sad usavršava neke druge pravce u muzici :)
|
Bravo majstore!!! Super je, samo sto me zapali ovako i onda prekide snimak:lol:.. Zezam se malo, nadam se da se ne ljutis, stvarno svaka cast!!!
|
**
Brate....Jos ce da leti baksis ako ovako nastavis :D
|
Hvala puno!!!!
Cekam baksis!!! :) |
Sta reci..nego da rasturas....bravo....pooz
|
Moj idol majke mi! svaka cas brate! :)
|
@ Mile011
Sad ces opet da kukas i da se zalis,znam 100%...a pravilnik nisi citao. Procitaj kad nadjes vremena. |
Zasto ja ne mogu da poslusam ovo?
|
Sto neprobas da stavis na onaj JV ritam roland pick bass i dodaj mu malo srednje i ima cinimi se half gitara na rolandu nije losa za JV.
|
Koji piket i koja half gitara?Ima ih vise!
|
Onaj sa g800 pick bas cuveni rolandov i half sa g800 samo neznam kolko half ima na g800
|
Kad god hocu da postavim demo, poslusam Milanceta pa me sramota. zato nisam ni postavio demo. Bravo Milance, ubica si.
|
JV odlicno odsvirano ja na laptopu slusam a mogu zamisliti kakav je ton uzivo.Sto bi muzicari rekli"MASNO".
Improvizacija odlicna i ona devojka na kraju snimka odlicna!!!! |
Hvala drugari!
|
|
Citat:
|
Ovaj zadnji video snimak - bez naocala....!!!!......;)
|
Znam da ja nisam kompetentan da komentarisem demo snimke profesionalaca na ovom sajtu, ali ovaj snimak "Ubij me al polako" mi se bas svidio, ne mogu prestati slusati, svaka cast za ovu pjesmu.. pored ovakvog teksta kad jos cujem ovu boju s kojom svirate dodje mi da poludim..
|
Bravo druze,razbijate!
Eh kad bi ja imao ovakvog pevaca.....Reci koji uredjaj peva tercu? |
@tranzit
Hvala na komentaru. Da i ja vala prodjem dzabe! :) @Sejox E brate moj......neznam kako se desilo,ali izgubio sam jedan mali sraf.Nekako se sam odvio.....Sada su mi omiljene naocare u delovima! Moracu da kupim neke nove naocare!!!! :) @Damir_Coma Odlicna je pesma. Skoro mi je jedan lik trazio da mu uzivo snimim tu pesmu,pa ako ti se svidja toliko,ostavicu neki link za skidanje kad je budem snimio! @Boban010 Digitech Vokalist Performer.Ja sam prezadovoljan njime! |
Super, bio bih Vam jako zahvalan, pjesma mi se stvarno puno svidjela.
|
ma kakvo smanjivanje, dodavanje, zbrajanje, oduzimanje... cika Milane nastavi tako da ceparis vrh si!!!
|
Hvala kolege!!!!!
------------------------------------------ Evo jedne situacije pre nedelju dana!!!!!Ovo moze i da ide u savete za uzimanje para!!!Nadjoh klip na netu,pa da podelim sa vama! :) |
Covek zna i jezikom da svira :-D Salim se..... Svaka cast Milance ;)
|
Kralj si,Tita mi!Pozdrav!
|
hehe majstora stvarno si legenda :)))
|
vidi se da si "vezbao sa jezikom"!:lol:
svaka ti dala posle ovog brate moj!!!!!!!:) |
....
Koja mu nije dala ima li je u Nis?;)
Kad vide kako radi jezikom sve bi mu dale.:lol: |
milanche kolko ti je puta upao pepeo medju tipke hahah :) svaka cast majstore :)
|
Hvala puno kolege!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org