![]() |
Milina za slusati! :)
Pozdrav |
nemam pojma vise kako sam ono lepo i cisto snimio (mislim na sound) a ovi zadnji snimci :-O nije ni ovaj bolji ...
ovo ce vam verovatno biti poznato, a drugi deo je moja improvizacija :D <embed src="http://media.entertonement.com/embed/OpenEntPlayer.swf" id="1_eaeb0146_da17_11df_a7ec_00219b9a6786" name="1_eaeb0146_da17_11df_a7ec_00219b9a6786" flashvars="auto_play=false&clip_pid=swvrsvqskk&e=& id=1_eaeb0146_da17_11df_a7ec_00219b9a6786&skin_pid =wfxswdnlkf" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" allowscriptaccess="always" wmode="transparent" width="300" height="30">http://www.entertonement.com/widgets...6786/blank.gif |
....
Lepota Predraze super ti je stvar samo malo da je tishi bas.:DStvar mi jako poznata ali neznam odakle :confused:a i nema veze.;) Celokupni utisak je za 10.
Veliki pozdrav za tebe.;) |
"volis li me , nego sta , volis li me , da da da , i sto puta da cujem nista ti ne verujem" ...secas li se sad?
bas mi se svidja... |
boki, obecavam da cu onog ludog basistu da izbacim iz benda! lupa tamo neke linije, ispada ponekad iz takta i celo vreme se pojacava :mad:=))
u pravu si, hebiga, taj bass nekako uvek prodje kroz ceo zvuk ko da ga niko ne smeta na frekvencije ... drugi su mi suvise tihi al moram da si programisem neki drugi bass - ovaj postao vec dosadan :( hvala za lepe reci :D Dodato: bravo medino! tacan odgovor :lol: |
....
Sad mi je jasno koja je pesma.:) Grandija super je bas linija nego nivelacija jacine ti je promakla to se i meni desi.
Ne diraj basistu on je stub band-a ne teraj ga boljeg neces naci...:lol:=)) |
Bravo majstore!
|
odlicno majstore!!!!lep ton i lepa svirka!!!!
|
@grandia
Odlicno je.....Svidja mi se! |
:D
tanke shen ovo mi palo na mozak kad sam gledao neke klipove farme. tu se skupile zlata i ostale gancice oko EKREMA i jedna pocela da mu peva ovu pesmu na vlaski :lol: a medino je sasvim u pravu, ovo postoji i na srpskom al mislim da je ritam drugaciji i malo laganiji - da ne lupam sad koliko je staro, mislim da su 20g vec prosle ;) |
Citat:
|
hvala za tip druze - cubase koristim vec da te ne slazem 20 godina, josh na ATARI kad se zvao CUBEAT :D
ne mogu da kazem da znam sve o sekvencerskom radu sa njim al dovoljno da resim muzicke ideje/probleme koje imam :) ne latencira kompa il zvucna nego ja tj. moj mozak i moje ruke:lol: pozdrav |
ovo neka mala ideja, fali mi jos jedan stih :">
a opet mutno, katastrofalno mutno ...:( <embed src="http://media.entertonement.com/embed/OpenEntPlayer.swf" id="1_18bead62_e868_11df_b097_00219b9a6786" name="1_18bead62_e868_11df_b097_00219b9a6786" flashvars="auto_play=false&clip_pid=ldrrjyhcjg&e=& id=1_18bead62_e868_11df_b097_00219b9a6786&skin_pid =wfxswdnlkf" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" allowscriptaccess="always" wmode="transparent" width="300" height="30">http://www.entertonement.com/widgets...6786/blank.gif |
....
super ti je ideja ajde gledaj skorije da je dovrsis.:D
Kazi koj ti je sempal basa u snimku? |
:lol:
pa isti onaj :"> boki veruj mi, probao sam sve moguce basove uz ovo i nijedan mi se nije svidjao, znam da sam obecao da cu probati drugi al eto ... to je pickbas iz mu50 (XG boja) i u zadnje vreme mi se sve vise cini da taj mu50 modul jedino zbog basa koristim ... ostale boje su mi nekako suvise tanke. a to primecujes samo kad imas neku drugu spravu koja je malo mladja i bolje zvuci ... volim da podelim glasove na sto vise sprava da bi tako imao vise mogucnosti npr. kad nastelujem miksetu ... jos nisam probao sve bass-boje iz rolanda JV1010 :( sta bi ti reko? jel suvise duboka boja? ako transponisem za oktavu vise - onda se cuje ki neka gitara ... volim da sviram iz A (nebitno dal dur/mol) a tu zvuci prilicno duboko, zar ne? pozdrav |
....
ma odlican je bas to sam hteo da ti kazem bas ima lepe niske frekvencije. =D>Jel ga imas usemplovanog negde u Wave? I ako nije problem da ga podelis sa mnom?:green:
|
mnogo mi je zao boki - rado bi hteo tu da ti pomognem ... jedino da probam s neki program da semplujem na kompu ... al to jos NIKAD nisam ucinio ...
|
Samo napred,nikad stati osim kad se mora!!!
|
....
Ok nemoj da se opterecujes. ;)
|
da vidim sta se tu moze uciniti u vezi samplovanja, a imam i sampler koji mi stoji na kredenac i vata prasinu :lol: EMU ESI32 ... sad cu da se brukam kad ve kazem da ga imam vec 3 godine i jos nikad nisam probao da samplujem =))
mrzi me to sto mora da ga prikljucim pa trista cuda pa ono pa ovo a samo samplovanje mi je teorija. ipak bi trebao malo da se sa time bavim. tu ce da mi prodje ceo dan oko toga:lol: a dzumbus kojeg cu napraviti da ne spominjam - jedino da moja "domacica" i deca odu u setnju dok ja pravim haos kuci - pa imam dovoljno vremena da to opet nekako vratim u to stanje kako je bilo ... inace, letimo kroz prozor - i ja i moje frule =)) u vezi ovog snimka: tu sam ritam, bas, gitaru i strajh kvantizirao na 16T i 32T = triole na ritam (drums) sam mnogo sa misom radio, da doteram podatke na svoje odredjeno mesto gde pripadaju i da bi tako zvucilo kao sto zvuci ... |
Uff druze grandija kosto rece gega u mojim demo snimcima za tebe...potpuno se slazem s njim da si ti jedan od majstora za te stvari...kao sto svi znamo kako i u kojim uslovima snimas bez aranzera...svaka cast tebi....mogu da zamislim da se docepas nekog aranzera kako bih bilo...a i ovako nemam sta da kazem negativno,samo super i svaka cast i ko zna zna.....Poooz
|
Svaka čast,ti si stari vlaški šmeker....Veliki pozdrav!
|
hvala za lepe reci momci ... :D
ako ovo ne funkcionise onda sam se dzabe mucio ki konj :-O <embed src="http://www.*******.com/embed/455542530/b173be0f" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="320" height="200"> |
Funkcionise ;)
A i lepo zvuci. |
Svaka Vam cast, prvo za izbor pjesme, za ritam, za ovu boju u drugom dijelu, i najvaznije za svirku, pravi ste majstor =D>
|
damire, mi smo na "ti" ... zaboravio si :)
hvala ace, damir :"> zaboravio sam da kazem nesto o snimku: ovo je sve sekvencerski u cubase4studio a sve boje su VST-instrumenti drums i bas = kontakt 4 hor = JV1010 PIANO solo = hyper canvas PIANO/strings = virtual sound canvas SOLO BOJA = FM7 EFX = LFX1310 sve snimljeno u audio recorder for free V11.8.1 koji snimak odmah komvertira u mp3 format |
do jaja kao i uvijek, svaka cast majstore ;)
|
Super druze svaka cast...Mnogi profesionalci muzicari ne znaju ovako da sviraju i da unesu dusu u muziku kao sto to ti znas da radis...bravo i sve najbolje za mog druga i da nam jos dugo dugo ovako fino svira zelim mu ja...pozdrav
|
Bravo bata Predraze,sto bi reko Mr.Burns-"Excellent"!:)
p.s.FM7 "utepuje"! |
Mnogo lepo zvuci svaka cas
|
Super zvuci! :)
|
Citat:
|
hvala momci, nemojte da preterujete sa pohvalama ... nisam ja za to :)
@tranzit verovatno si vec vise puta citao kad sam pisao, da se ja iskljucivo muzikom samo kao hobi bavim, zbog toga i taj kvalitet sounda kojeg si cuo. nikad ni nisam reko da su ti VSTi koje ja koristim najbolji, taman posla ... sta se tice snimanja gotovog materijala u cubase kao audio, i to ti verujem - al o tem moram malo vise da se informisem. nesto mi je tu sumnjivo sta se povezivanja miksera sa audio-karticom tice ... mislim na moj slucaj: US122L i iMULTIMIX8USB verovatno ti imas drugo misljenje, sta je stereo-snimak ... meni je stereo kad audiosignal cujem na oba usi kad si metnem slushalice na glavu :D taj luxonix nije bash toliko smece kao sto ga ti zoves, ipak je free i moze da se nasteluje, sta meni izgleda nije bilo uspesno pucketanje se cuje, i nisam siguran dal je od luxonixa ili FM7 ili cak KONTAKT na kojeg najvise sumnjam :confused: da zavrsim pricu, nemam ja nikakve namere da sa 37 pocnem karieru kao ozbiljan muzicar - meni je to vec kasno a i treba mnogo (stvarno mnogo!) da se vezba, ovaj momentalni nivo je dovoljan za moje prijatelje i za moju dusu ... moj zule (pitbul) se takodje jos nije zalio :lol:. naravno pokusavam da kolegama forumasima sto bolji zvuk nudim, al sa ovom opremom koju momentalno koristim ne moze mnogo da se postigne. ipak zelim da ti se zahvalim za savet i tvoj iskren komentar pozdrav |
Ama steta je brate da takvu dusu koju imas ne iskazes na pravi nacin. To je bila poenta sveg mog pisanja.
Pojam sterea se ne reducira samo na to da cujes snimak "na oba usi kad metnes slusalice na glavu". Luxonix je smece i ako je free a ima debelo dobrih efekata koji su takodje free. Nego, imam jedan prijedlog. Turi taj Cubase projekt na download ili ga exportuj kao midi fajl, sasvim svejedno, ja cu ga skinuti, poraditi malo na njemu i staviti ga opet u ovu temu, pa ti onda uporedi i vidi sam kako stvarno znas da sviras, aranziras i doneses tu pjesmu. Ima li postenije ? |
**
Grandia...kakav god da je ispao snimak vazi ono sto sam ti pisao u komentarima na prethodnom demo snimku i imas punu podrsku.
Poptpuno se slazem sa tobom da je ovo dosta skup hobi i ne moze se ,,imati ,,bas svaki softver ;) Ti mozda nemas najsavremeniju opremu ali kao sto je vec receno imas dusu.... Samo tako nastavi dalje...ziv bio:) |
vazi druze, nema nikakvih problema, cenim to sto zelis da mi pomognes :)
mislim da ce biti tesko da tu nesto ucinis, al da probamo :confused: ipak sam vise nego zadovoljan sa tvojim komentarima koje si meni dao ... verujem da se neces ljutiti na mene za ovo: da si i onom kolegi, zaboravio sam mu nick, isto tako dao komentar kao i meni, ne bi doslo do frke i njegovog bana. ono "kante i loncici, plinke plonke" ti je legendarni komentar :D nema veze, sta je bilo - bilo je ... odoh ja na cubase-projekt :lol: edit: hvala gega :) pozdrav |
**
Svako pogresi ponekad...ljudi smo...bitno je uvideti gresku ;)
|
Citat:
Cekam na link za Cubse projekt. Dodato: Vidim sad da si postavio link, samo da administrator oslobodi download i nema problema. Da ne zaboravim, mozes ti tu stereo miks traku da snimis u Cubaseu sa tvojim US-122L a taj Alesis ti nesto posebno i nece trebati. |
reko da probam ovaj novi player (bar meni je nov ...) :">
<iframe src="http://chirb.it/wp/gm9xLD" width="380" frameborder="0" scrolling="NO">This browser does not show iframe content.</iframe> Check this out on Chirbit |
grandia grandiosi
grandia grand prodakshn naj naj bolji kompozitor ovde na sajtu... sve pohvale |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org