YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Mladi talenti (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=9885)

grandia 28.06.2009 23:57

sa 16 , 17 nisu bas mladi talenti a da su talenti to jesu ... :D

ta akcija se moze samo u zadnji u-bahn a i to je opasno. mogli su da nalete na neke pijandure i austrijance koje mrze strance ... :lol:

svaka cast i za hrabrost te akcije .. nije bila bas uspesna .. izgleda samo 1, 2 eura baksis .. :lol:

hajro 29.06.2009 00:16

dobri sviraci nema sta,samo nisu pronasli pravi lokal za baksis hehe steta.

cvelepa50 29.06.2009 12:16

hehehe gradnia u pravu si...ali ovi momci stvarno sviraju do jaja...:D

a to za svabe itd...ma joj...samo nek dolaze ;)

ma da sam ja licno bio tu bilo bi jos vise baksisa.:P

milanceshow 07.07.2009 14:22

Citat:

Originalno postovano od grandia (Post 91914)
@milanceshow: moram da kazem da sam te malo podcenio(sry!), ali sad je sve jasno. nisi samo dobar nego vrlo dobar muzicar. a da kazem jos i da live bolje izgledas nego na slici (avatar) :lol: i ako je bilo malo tamno u kaficu, vidi se lep covek iz daleka ...

ne brini se, nisam prosao na drugu stranu obale, valjda sme coveku da se daje kompliment koji zasluzuje. :D

jos jednom svaka cast a za ostale forumase: slusajtei gledajte numeru broj 3!
pozdrav

Hvala na komplimentu........

Vule 07.07.2009 14:34

Citat:

Originalno postovano od grandia (Post 91914)
@milanceshow: moram da kazem da sam te malo podcenio(sry!), ali sad je sve jasno. nisi samo dobar nego vrlo dobar muzicar. a da kazem jos i da live bolje izgledas nego na slici (avatar) :lol: i ako je bilo malo tamno u kaficu, vidi se lep covek iz daleka ...

Meni ovo liči na udvaranje...:lol:

grandia 07.07.2009 14:51

=)) drug rolandinjos , nije bas tako kao sto mislis, samo malo ... a komplimente mogu da delim ceo dan i noc, ima za svakoga jos :lol:

@milanceshow, pa buraz konacno da si i ti procitao to, znam da kad ja pisem dosta samo prelete to jel pisem ko neki kinez koji je jucer dosao na balkan i hoce i on da kaze nesto, a jezik jos nije savladao :lol: znaci mnogo konfuzno i nerazumljivo ...

mogu samo da kazem da je sve sta sam pisao bilo iskreno i bez ikakve (lose) namere ... nemam nikakvih problema da priznajem i da cestitam kad neko nesto bolje ume nego ja ....

jos jednom: svaka cast!

pozdrav svima

grandia 07.07.2009 15:09

@cvelepa :lol:

znam druze kako bi "ispalo" vise baksisha ... ja bi ti odmah pomogao da okrenemo svabe iz u-bahna onako s glavom dole. ako na taj nacin ne ispade vise baksisha onda ne znam ni ja dalje ...=))

malo sale, svaka cast momcima, ja sam za te akcije vec prestar i ne bi smeo da ucinim takvo nesto ma da je sigurno zanimljivo takvo nesto uciniti a jos u stranoj zemlji ...:D

cvelepa50 07.07.2009 15:21

hehehe kolega...uvek si dobro doaso..samo reci kad ti se kupi baksis i idemo odma...:D

hvala ti puno ...prenecu momcima ;)

i ako sam nisam bio prisutan, znam kako je tako nesto slicno sam sam radio...:D

pozdrav!

grandia 07.07.2009 16:07

prvo da se izvinjavam drugu rolandinjos .. malo smo skrenuli s teme :D

@cvelepa ... druze nemoj da kazes da si takvo nesto slicno kod vas u tirol tamo hallein ucinio?! :-O ijaooo ....

pa tamo su ovi tirolci jos vise zakopcani i jos manje imaju razum za takve akcije nego ovi becani koji su vec doziveli sve i svasta sa strane nas balkanca... bravo! skidam kapu!

samo da dodam jos i ovo posto je rec o maladim talentima: neznam dal je to sad stvarno tacno il me neko slagao, kazu da je cortan kad je bio mali klinac, svirao u centru beca (stephansplatz) na neki mali casio il yamahicu i manje vise na taj nacin prosio ...

znaci jos jednom, nebi da vredjam cortana i ostale koje obozavaju njegovu muziku ... nego tako samo to cuo ...

Vule 07.07.2009 18:30

@ grandia

Što mi se opet izvinjavaš? :lol:

Trenutno vrijeme na Forumu 08:21

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org