YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=40)
-   -   SPISAK RITMOVA I PJESAMA KOJE IDU UZ NJIH ZA ŽIVU SVIRKU !!! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=986)

jager 10.02.2008 22:50

Pa vidi, nije ovo stara tema... ovo je vecita tema, a kako "kompjuterizacija" napreduje, tako ce, na zalost basisti i bubnjari, pa bogami i gitaristi postati sve manje trazena roba.
No, i pred toga ce uvek biti onih koji ce znati da cene "pravu" muziku i "prave" izvodjace. Na zalost, gluvih i onih koji ne razaznaju da li svira ziv covek ili je fajl u pitanju je bogami malo.
Znaci, slazem se sa svime sto si napisao... ali tako je kako je...

siemensserbia87 21.06.2009 22:03

Pusti ritmovi i glavobolja ....

Citat:

Originalno postovano od neconix (Post 18023)
10.000 pesama i 30.000 ritmova?
Daj brate,da nije malo mnogo???!!!

Monooogo je 10 000 pesama pa ja neznam da li postoji toliko
ako ih ukupno saberem i narodnu i zabavnu....:lol:
Svakakvih provala ovde ima...B-)

gega 21.06.2009 22:19

Textovi pesama i akordi

Nechkao sam se dali da pishem na ovu temu posto je iz 2006.godine

ali posto su neki zapocheli...reskiracu.;)

Profesionalcima je sigurno predlog bez veze jer imaju pesmaricu u glavi ili memorischu po svom osobnom sistemu u klavijaturi,ali onima koji sviraju za svoju dushu i pesme koje im padnu na pamet (po sluhu) bi sigurno pomoglo da uche ispravno....
Moje misljenje.
Pozdrav

siemensserbia87 21.06.2009 22:25

U pravu si 300%

svirko 21.06.2009 23:02

Ako ste već otvorili staru temu,

onda dajte brate neke smislene komentare,
a ne one radi kojih se mora tema zaključavat!!!!

gega 21.06.2009 23:11

@svirko
Kao sto sam vec napisao...znam da je stara tema pa sam se cudio zasto se pokrece iznova,ali posto nije pod ,,lock,,....
Ne razumem gde je greska u sadrzaju moga texta?

svirko 22.06.2009 00:44

@Gega,

opušteno samo,
Nisam rekao da je u tvojem postu i pisanju greška, al otvarate staru temu a nemate nikakve nove konstatacije niti kakve nove savjete,prema tome....

gega 22.06.2009 06:46

Ma nema frke...;)

Vule 22.06.2009 10:30

Citat:

Originalno postovano od jager (Post 26306)
... ovo je vecita tema, a kako "kompjuterizacija" napreduje, tako ce, na zalost basisti i bubnjari, pa bogami i gitaristi postati sve manje trazena roba.

Ne bih se ja složio sa ovim...problem je "ljudski faktor",sve teže je pronaći ljude s kojima bend može da funkcioniše (zbog mozgova a ne svirke),mislim da je to osnovni razlog ekspanzije ONE MAN BAND-ova a ne ekonomski,jer za svaki dobar bend uvek ima posla,kao i za svakog dobrog basistu,gitaristu ili bubnjara...

BoleroBend 22.06.2009 13:48

upravo tako..ako pogledate jace lokale videcete da su svuda trazeni komplet bendovi (naravno ukoliko se ima da se plati)..sad je tu naravno kriza itd..
al nazalost mislim da se nama aranzercima ne pise dobro bas kad to sve prodje..

Trenutno vrijeme na Forumu 04:01

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org