![]() |
Pa 500
Pozdrav kolege
Ovako na SD Card mozes stavit sve i svasta od mp3,MIDI file,Setova ,dakle boja i stylova medjutim klavijatura cita samo MIDI,JBX,TXT,i ono sto je unutar seta,e sad ako su ti stylovi boje, MIDI file, na CARD sve to moras prvo pohranit na SSD ne mozes ucitat sa SD direkt osim MIDI file njega citas direkt. Sto se tice song booka tu pakujes gotove slozene pjesme sa text. koje mislis svirat kao i MIDI file,recimo: brzina+STS 4puta+transpose u biti sve kako nastimas za svirku tako to pohranis ili abecedno ili pod broj i pozoves kad ti treba i opet u sog book obradjujes kako ti pase neovisno od style koji ti je u USER1 ili 2. Tako da u song book mozes pohranit toga dosta ,dosta puno. Na sam SD card mozes spremit MIDI file te TEXT i to ti mora gore biti non stop posto to ucitava direkt sa SD, a sve ostalo spremas u SSD i netreba da ti stoji na SD Card. Veseli i zdravi bili,cao |
ako je ssd samo 16MB to je i dosta i malo. Misli da ako je SD od 1GB ogroman kapacitet, bilo bi dobro da se sve to spremi na SD a da se preoptereti SSD, pozz
Dodato: Koliko sam shvatio imas 2 banka po 32 user styla tj 64 ukupno. E sada recimo da to mozes staviti u postojece banke i rewritable postojecih user fabrickih ritmova, dal se u songbook opet moze raditi meoriranje slicno yamahinim registracijama, imali koja tacno brojka. Recimo transpose, STS boje, brzina ili tempo, dal se to sve mozda tako registrirati i onda samo pozvati. Govorim to radi brzine reagovanja na zivom nastupu, izgleda mi zanimljivo ova PA500, nije to nimalo bezazlena sprava!!! |
Pa 500
Možeš ti to sve spremit na SD ali džaba to pa da tije i SD od 2GB kad style ne možeš učitat direkt sa SD več mora u SSD.
Kad jednom u song book spremiš ono šta si naštelovao to tako ostaje i bez problema to koristiš na živoj svirci,a opet posle to možeš doraditi i popraviti u samom song booku ako ima nekih nedostataka a nevisno od style u USER 1 I 2. Style u USER 1 I 2 ti ostaju nepromjenjeni več doradjuješ sam style u song booku, kao što dodaješ i STS:Primjer Rumba-STS:1klarinet 2dalape 3gitara 4violina Rumba-STS:1Sax 2fisa 3truba 4stings i tako koliko ti treba a stane toga dosta i veruj mi nečeš zapuniti song book. Ajd zdrav mi bio,cao |
Pozdrav kolega. Zanima me STS, dal to znaci da PA500 ako zaista moze svirati tri boje (upper) odjednom da se spremi kao jedna STS kombinacija tj 4 takve kombinacije a u svakoj tri boji memorisane? ;) Nemam uopste iskustva sa korg pa me zanima, malo usporedjujem to sa yamahom (OTS), pozdrav
|
Da, tako je sto se tice STS-a, znaci uz svaki ritam imas 4 razlicita sts-a, a svaki od njih moze imati po 3 upper-a.
|
Hvala
|
Ovako,imao sam PA 500,a sad imam Yamahu PSR 3000,koja je,po mom mišljenju, neuporedivo bolja.Ovo ne pišem da pokrenem svađu,nego vidim da mi se jimiboy zainteresovao,pa rekoh da ne napravi grešku i zamjeni PSR 3000 za PA 500.Veliki pozdrav svima!
|
Hvala Makso. Ma sa yamahom je fino raditi, unlimited registracija sta god zelis sve pamti, ma malo me solo boje sa PA500 interesovale pa tako razmjenjujem misljenja sa kolegama, nisam imao prilike da gledam PA500 jedino sa sa yutube i vlada skymusic, pozz
|
Pa 500
Mislim da svaka klavijatura ima svoje prednosti i nedostatke,medjutim svaku klavijaruru treba dobro proučiti a to se ne može u nekoj trgovini ili kod nekog ko to prodaje ,več treba na njoj raditi i sredjivati je tek onda možeš doči do nekog zaključka i vrjednosti pojedinog istrumenta.
Pozdrav |
Sve što sam rekao je iz vlastitog iskustva.Za jimiboy-a:Ja sam imao bolji set od Vlada-Sky music(uz dužno poštovanje),ali je Yamaha opet ..............!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org