![]() |
Joe Satriani - Always with me, always with you
|
Po mome su instrumentali za uvod izasli iz mode. Pretezno krenem sa dobrom pesmom, odma gledamo da atmosferu i publiku kontrolisemo.
Al ako vec treba "Ain'T No Sunshine" sa nekom Jazz Gitarom (oktaviranom). |
the beatles - yesterday,Let It Be.
Najcesce jednu od ove dve,mada sve zavisi od mesta gde se i sta svira. |
da ozivim malo temu...svadba-sta svirate kada mladenci ulaze u salu? koji instrumental? eventualno pesmu? pozz i hvala
|
Nije zivot jedna zena... :p sala... charless whisper od g.michaela ili tako nesto :)
Sent from my PAP4322DUO using Tapatalk |
Sta je meni ovo trebalo od bebeka. :D Mi odsviramo sad kad dosla si od bosutskih becara. Od prve lige jedan zivot malo je smo izlizali ali i nju nekad otresemo u ovisnosti o situaciji mada ukoliko mladenci imaju zelju,postujemo nju.
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2 |
Dobra vam noć prijatelji od Cole
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 Dodato: Samo refren Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
Vecinom bandovi sviraju ovo to je Maric rekao. Moj band ima prve svatove sad poslije nove godine i na ulazu cemo samo vrtit instrumental od eye of the tiger, ali naravno prvo ulazi barjaktar, pa kumovi, onda kad mladenci udju idemo Veceras je nasa festa.
|
Nama su do sad na skoro svakoj svadbi mladenci tražili nešto drugo... Sad na poslednjoj svadbi smo svirali Olivera - Kad mi dođeš ti, jedni su tražili Children of Sanchez, drugi su tražili Jump od Van Halena, treći Grlom u jagode, itd. Svako ima neki svoj trip :D Letos smo svirali srpsko-kinesku svadbu u Francuskoj, tamo smo svirali Balaševića za ulazak mladenaca, par nekih pesama su nam tražili :D
|
Ajde da i ja kažem koju (pametnu :-))na ulazak mladenaca i kumova u salu.
Ako je pučki tip gostiju, svira se putna: Ako drže do vjerskih protokola: Ako su neodređeni i svjedno im onda ide (od 0,15): ili ovo: ako su modernijih pogleda (od 0.12) ili: ako su romantični (od 0.58): ili (od 1.20) a može i ovo (od 1.30): Eto, ja sam rekao svoje. :D |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org