YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Amadeus band (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7230)

Vaxter 27.12.2008 19:05

Postoji svega 17 pravila, a ti to ne mozesh da zapamtish...
Uau... :))
Nemash odobrenje Amadeus Band-a da postavish materijal - PIRATERIJA!

Alix 27.12.2008 19:25

*ebla vas pravila necu vam ni ulaziti na sajt 6 meseci,ne moras mi davati nista.
Nisi trebo ovako prijatelju.Šta te koštalo da si momcima okačio na RAPID i imaš mir,a sajt nebi imo posljedice zbog piraterije.A 2000 pravila?Mora da je kum imo inspiraciju za pisanje...

vlaxxy 27.12.2008 22:20

Po mom iskrenom misljenju...kola su krenula nizbrdo!!!

OVO VISE NIJE NI NALIK NA ONAJ STARI YU-MIDI.COM!!!

Izostaje kvalifikovan kadar,ljudi od ugleda,postovanja,znanja...
Od 20 tema, u 15(!!!) je svadja.10 idu pod kljuc.To vise nije forum.

Najgore nesto sto moze da se uradi po nekim nepisanim pravilima foruma,a tice se
moderatora je da se kao zadnji izjasni,napise zadnji post kako njemu odgovara,stavi
tacku na celu raspravuili svadju,prospe neke nebuloze i ZAKLJUCA TEMU!!!
Gle qurca mu!!!

...e sad zakljucajte i ovu!!!

Vaxter 27.12.2008 23:54

Nepostoji nijeno nepisano pravilo, a ti pametni ljudi odlaze odavde bash zbog onih koji prichaju u prazno...
Skoro su mi se neki od ljudi, koji su ranije ovde bili redovni, javili i rekli mi par stvari i ko ih i shta nervira...
Necu nikoga pominjati, ali definitivno se vracamo na staro!
Dok smo kaznjavali forum je bio produktivan, chim smo popustili i dozvolili sve i svashta, sve krenulo naopako...
Zato, kome ne odgovara, shirok vam internet...
Nemojte praviti probleme i nama i sebi...
Nadam se da od nove godine startujemo sa novim sajtom na kome ce biti detaljniji pravilnik, da nekima ne bude toliko tezak da ga razumeju, i da neki ne prichaju o nepisanim pravilima!
I ono shto ne postoji direktno u pravilniku postoji kao dodatno pravilo u komentarima i pitanjima, a na to se chesto skrece paznja...
Problem je shto sve mrzi da chitaju ono shto im se pishe, jer je onda mnogo lakshe sr*** po tudjem radu i trudu, a prstom lichno da ne mrdnesh...
Uvek se nadje tu vas par "pametnjakovica" da prichaju u shuplje, a kada se trazi da se pomogne pravim savetom onda svi junaci nikom ponikoshe...
A sve te svadje, i sl.
To treba chlanovi da razmisle zashto do toga dolazi...

Sejox 28.12.2008 00:11

Ja licno,za ovo vrijeme koliko sam na forumu pamtim i gora vremena i cak i vece i neprimjerenije rasprave od ovih zadnjih.Ali se to nekako ipak stisavalo.
Medjutim,ima neko vrijeme,naisao je neki "tsunami"(oluja) koja ne popusta.
Dokle ce tako biti,vidtjet cemo.

Ali,iskreno pamtim i jedan broj odmjerenih ljudi(nije bitno ko su) koji su sada neaktivni ili jedva da se jave.Naravno da mi je zao zbog toga.Nemoze svako da podnese i da cita svakakve nebuloze i totalno neprimjerene postove.
Otisli su ljudi svojim putem....Valjda su se drzali one stare-"pametniji popusta".

Nadati se boljem....

Pozdrav,

caka012 29.12.2008 20:09

Jedno je samo ocigledno: ni jedna tema u zadnje vreme nije zavrsila onako kako je pocela, tj. prvi i vec mozda 20 post u jednoj temi nemaju veze sa vezom. Tu se otvaraju mogucnosti za razne budalastine. Eto, ovaj post je poceo sa Amadeus Bendom, a zavrsio se piraterijom, bananama i teskim recima.

skoricnik 05.01.2009 14:15

Amadeus Bend- Gas gas, Mesecina
You need to upgrade your Flash Player

Kako je cojk otpevao ovu pesmu :) Vrh! Bolje i od Severine =))

josipv 05.01.2009 17:10

JEl inas snimku gdje je boki pjvao "žigolo"???

skoricnik 05.01.2009 18:20

Pogledaj na Youtube...Ja nemam, a nisam gledao da li ima na Youtube...

Pozdrav!

TomyCroSound 09.01.2009 11:10

Khm...

...ima nešto brikovano u klav; iz jedne klav kabal 10cm u istu tu klav... što je to? Čini mi se da nije midi, mogao bi biti onaj digitalni spidf... Čemu to može služiti?

Trenutno vrijeme na Forumu 16:29

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org