![]() |
Sretno.
Nije tesko svaki dan po jednom kliknuti. Da li mozda takmicari imaju uvid koliko su glasova osvojili? Cisto da znamo da li da pobedis normalno ili ubedljivo.:) |
Citat:
P.S. upravo sam glasao i treci put...dva puta sa istog kompa i iste konekcije i uredno me je evidentirao...jbg...ipak je ovo RS,zemlja cudesa,nije EU...:) |
A pika li se moj glas iako nisam još odslušao pjesmu? ;)
P.S. Nemoj da ko greškom glasa za "Zvezde Granda" koje su odmah ispod Marka...:-SS |
Jos jedan
|
Evo i od mene jedan, nek je sa srećom!
|
Citat:
to bi bila kardinalna greska aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Svaka cast Marko, evo i ja sam glasao, za one koji imaju ADSL, ja mislim da se moze vise puta glasat ako iskljucite modem i opet ga upalite, ali nisam siguran. |
druze evo i ja se upisao u listu glasaca:-)ej ako pobedis bicemo ti statisti za dzaba,ako scenario bude dozvoljavao:-)
|
Rolandinjos covece, skatio si mi zivot za 10 godina. Moze se glasati vise puta ko ima ADSL... Samo restart. Ali ko zna da li se racuna :D Ja sam glasao 1000000 puta a da li se racuna-ko zna...
|
kad restartas modem kod ADSL-a mislim da se mijenja IP , a oni najvjerojatnije tako vode evidenciju, a sad nisam siguran za restart, ali kad iskljucis modem skroz iz kompa i iz telefona, tada se IP mijenja sto posto
|
Pazite sta radite...velike su kazne za internet pirateriju...:rolleyes:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org